עבור לתוכן

לכל מי שהכפיש את ה-X-FI !!

Featured Replies

פורסם

שיאכל את הלב!!!!

(קיבלתי אותו היום).

פורסם

ו... ? אז ?

פורסם

אולי תיתן משמעות לת'רד הטיפשי הזה? אפילו תנסה אם לא תצליח תבקש ננסה לעזור לך.

פורסם

לא הבנתי למה לאכול את הלב? כאילו מה הבעיה לקנות אפילו 20 כאלו?

ואיזה גישה אתה בא אלינו....אפשר לשאול לאיזה רמקולים הוא מתחבר? או שפה הנפילה שלך?

פורסם

*שיעול* מוסרי לא כולם טחונים כמוך ויכולים לקנות 20 כאלה *שיעול*

פורסם

*שיעול* מוסרי לא כולם טחונים כמוך ויכולים לקנות 20 כאלה *שיעול*

כי מה הוא בא בגישה כאילו קבלו אני היחיד בעולם הזמנתי ממאדים...ורק המישלוח עלה 30 מיליארד  :nixweiss:

פורסם

אם אנחנו הכפשנו אותו כנראה שאתה צריך לאכול את הלב כי קנית אחד, לא כך?

פורסם
  • מחבר

באתי בגישה של "לכל מי שהכפיש", יש לך בעיה בהבנת הנקרא.

יש פה כמה חבר'ה שלפני ששמעו את הכרטיס החליטו שקריאטיב מרמים אותם והכרטיס גרוע...

ואין מה לכתוב עליו כי זה עניין של שמיעה, מה אתם רוצים שאני אכתוב? ששומעים צלול? ששומעים חד? צליל ססגוני?

ולמי ששאל על ה"נפילה" שלי, רמקולים תוצרת-יד  מבריטניה, לא מסיבית כמו כל הרמקולים שמיוצרים כיום בכדור הארץ, אלא מעץ מלא.

של חברת ACCENT, עלו כ-3 אלף ש"ח כל אחד.

קיצר, להבא, לפני שאתה מחליטים לקטול חברה ואת המוצרים שלה, תשתמשו בהם קודם.

פורסם

אחרי שאמרת את זה.......... מה אני אגיד לך............ לא רק שקטלת אותנו אלא שזה מכריח אותנו לסגוד לך.

פורסם

דבר ראשון תתחדש :xyxthumbs:

דבר שני אף אחד לא הכפיש! אלא רק שמו עבודות במקומם. ולא באו לרדת פה על קריאטיב.

ואפשר לדעת למה אתה מתלהב מהרמקולים שלך?

יש כאן משתמשים בפורום עם מערכות טובות משלך ויקרות פי כמה משלך אז

עדיף שתרגע

פורסם
  • מחבר

מה קרה כולם קופצים בראש?

גם לביל גייטס יש מערכת טובה משלי.

בסה"כ דרשתי להוכיח את השניים\שלושה שקטלו את סדרת הX-FI של קריאטיב מבלי ששמעו אותה לעולם.

נכנסתי לגן כנראה...

פורסם

אי-אפשר להוסיף לחוקי הפורום איסור מוחלט על ת'ראדים אידיוטים שמסתכמים ב"היי תראו - יש לי כסף"

?

פורסם

אתה יכול אולי לפרט יותר למה לדעתך הכרטיס הזה משתלם ביחס לאלטרנטיבות האחרות ?

ד"א איזה דגם יש לך ?

פורסם

אני לא יודע מה הכפיש את הכרטיס, אך אני בהחלט כתבתי עליו הרבה (ככל הנראה יותר מכל אחד אחר באתר הזה) הן בתוכן פורמאלי (חדשות האתר) והן בפורום.

במידה וקנית אותו ובאת להתרברב בקנייה החדשה שלך, ישנן דרכים טובות יותר לעשות זאת, ובטח שחכמות יותר.

אתה מוזמן לקרוא את הכתבות השונות בנושא, ותבין שרוב הדברים שנמצאים בכרטיס הם לא יותר מבולשיט תקשורתי עצום. crystalizer שמרחיב את התחום הדינאמי?! נו באמת. לא רק שאנשים ששמעו אותו התלוננו, הוא אפילו נמדד גרוע ביותר עם תחום דינאמי שהוא מצומצם יותר מהמקורי, ועם אחוזי עיוות גבוהים פי כמה. יש לזכור שהתחום הדינאמי מצומצם, וזאת למרות העוצמה הגבוהה יותר, מה שאומר שלמעשה התחום הדינאמי מצומצם עוד יותר.

ד"א, למה אתה חושב שהכרטיס הזה טוב? לאיזה כרטיס אתה משווה אותו ואילו השוואות ביצעת?

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים