עבור לתוכן

מפרט בזבזני? יש הצעות יעילות?

Featured Replies

פורסם

בכל זאת ה-X800GT מביא ביצועים טובים יותר והוא רק קצת יותר יקר אל תשכח שהוא רצה לקנות 2 6800 אז ה-X800 GT יספיק לו את הדואל קור הוא צריך לעתיד וזהו Antec SLK3700 זה אותו המארז שאתה הצעת רק שלשלך אין ספק כוח

פורסם

אבל הוא גם לא צריך X800GT בשביל תוכנות שכמעט ולא משתמשות בכרטיס המסך אלא משתמשות במעבד ובזיכרון הראשי.

מובן? ואיפה אתה רואה שהצעתי את המארז הזה?  :nixweiss: המארז שהצעתי הוא טוב יותר וגם הספק כח שבמפרט שלי טובים יותר מההצעה שלך.

פורסם

הצעתי כרטיס מסך אחד ולא הייתי בטוח אם הוא ירצה את הכרטיס בגלל החריגה ועדיף כבר לקחת x800gt מאשר geeforce 6600gt

שמת לב שהציעו לו 6600 רגיל ?!

פורסם

לא שמתי לב עוד יותר גרוע והוא צריך את המחשב בשביל תוכנות גרפיקה אז הוא לפחות יצטרך x800gt אז הצעת לו מארז אחר פחות איכותי וחסר ספק מה שמעלה לו את המחיר בהרבה

פורסם

מה לא מובן בעובדה שתוכנות גרפיות כאלו מסתמכות בעיקר על המעבד ועל הזיכרון הראשי ופחות על כרטיס המסך? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אך יש אפשרות שהתוכנה תסתמך בעיקר על הכרטיס מסך וזה ניצול אמיתי...והבנתי שבקרוב NVIDIA תוציא לאור תוכנה כזו ולא רק לqurdo

אני חושב שלבסוף אני יקח את ה 7800GT

והמארז יהיה..Sunbeam Transformer BLACK

ראיתי שהוא זול גדול ואפשרות ל5 מאווררים...

אתר החברה:http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm

לוח-אם..אני עדיין בספק...

פורסם

היא לא תסתמך על הכרטיס מסך הזה כי לצורך כך יצטרכו לכתוב אותה בצורה שונה לחלוטין. מיותר לחלוטין לקחת את ה-7800GT במקום להשקיע ביותר זיכרון למשל.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה 3d studio max יש אפשרות להסתמך על ה3D של הכרטיס או על הOPENGL של הכרטיס או כרגיל על המעבד וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים