עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס טלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב.

חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי.

אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה  אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם  ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד?

בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נחוץ וזה לא באמת משנה באיכות אז לא צריך להוסיף... בסופו של דבר אני רק רוצה לראות טלויזה ולהקליט וכמובן שאני אוכל לצרוב את זה אחר-כך ולראות בDVD ..

הבנתי שאני צריך גם טיונר אז אם יש כרטיס טלויזיה עם טיונר זה יהיה מצוין למרות שזה באמת לא חובה כי אני יכול לקחת את וידאו שישמש לי כטיונר אבל עדיף שיהיה עם טיונר

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote מה הרזולוציה שלו?אם למישהו יש אותו.. מה הוא חושב עליו?

זה באמת הכרטיס הראשון שאני חושב עליו סתם כי חבר שלי אמר שיש לו  כרטיס של msi והוא מרוצה אבל אני פשוט לא מבין זה אז אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר תגידו

ותמליצו לי גם על כרטיסים אחרים

תודה מראש.. אני מחכה לתגובות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים