פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים:http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.aspזה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים ח-ב-ל! רק שזה לא יגרום לאפקט דומינו של חברות נוספות שעבדו עם אגפא לפשוט רגל.
פורסם 2005 באוקטובר 2419 שנים מחבר אתם מתכוונים לחנויות צילום שמדפיסות על נייר שלהם או שמוכרות סרטי צילום שלהם?
פורסם 2005 באוקטובר 2419 שנים החנויות ישרדואני מדבר על כל החברות שמספקות להם חומרים, או כל החברות שעובדות איתם באופן צמוד.
פורסם 2005 באוקטובר 2419 שנים מחבר אני די שמח מזה שאנשים אולי יתחילו לא לדפוק חשבון מבחינת מחיר ולעבור לפתח על קודאק...ראיתי גם תמונות על נייר פוגי והתוצאות לא ממש טובות... לדעתי הנייר הטוב ביותר שיש היום זה קודאק...
פורסם 2005 באוקטובר 2419 שנים ^^^אני מסכים איתך אבל אם אני לא טועה יש נייר של קוניקה שלא מיובא לארץ בגלל מחירו שיותר טוב ממנומבחינת הישרדות לאורך זמן אבל שווה לו מבחינת האיכות ההדפסה
פורסם 2005 באוקטובר 2419 שנים מחבר אני חושב שעכשיו הוא לא מיובא בכלל דלתא פילם שהיא היבואן הרשמי גם של קודאק וגם של מינולטה.בכל אופן מצאתי מעטפות שעליהן היינ מסמנים איזה סוג נייר לפתח וגודל וכל מיני כאלה ומצאתי חנות שהיה בה את כל הסגים: קודאקף פוגי, מינולטה אגפא וככל הזכור לי אפילו עוד סוג שפרח מזכרוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.