פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים ואם היא שווה משהו?כי אני יכול להשיג אותה דיי בזול(אני חושב)מה המחיר שלה?מפרט:רזולוציה 8.1 מגה פיקסל, סוג חיישן CCD (3264X2448 , 2048X1536 ,1600X1200 , 640X480)עדשת מיוחדת 7.5-22.5 מ´´מזום אופטי X 3 זום דיגיטאלי X 5.1גוף מגנזיוםמסך "2.5 TFT צבעוניעינית אופטיתמערכת ביטול צבעי רקע בתאורה נמוכה לצילום איכותי יותר, מנגנון איזון לובן אוטומטיתמנגנון מיוחד על התראה של רעידות ביד וצילום לא ברורשליטה ידנית על הפונקציות השונותרגישות תמונה עד 200 אסאפוקוס אוטומטיצילום מאקרוצילום רציף של 3 תמונות ברצףטיימר לצילום עצמיצילום וידאו בפורמט MPEG עם קוליציאת וידאו AVזום לאחר הצילום X4חיבור 2.0USBמשקל 150 גרם. פלאש מובנה 4 תוכניות שונות:אוטומטיאילוץ פלאשביטול פלאשהפחתת תופעת העניים האדומות
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים מחבר מוצר סיני אמיתי.זאת אומרת זבל?מה התקציב שלך? האם כולל ציוד היקפי או רק את המצלמה?זה לא העיקרון, העיקרון הוא שאני יכול להשיג אותה במחיר זול באופן יחסיאם לא מצאת פרטים על הדגם המדיוק זה בגלל שהוא עוד לא נמכראבל יש דגם קצת יותר ישן ממנו Premier DS-8330
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים מחבר אמרו לי שהחברה בדרך כלל מיצרת מצלמות לחברות אחרות כמו מינולטה וכו'ויש לי הוכחות, אבל זה לא משנהלפי מה שראית על המפרט האם זו נראת לך מצלמה שווה?(שווה כמה?)הבעיה היא בשוק היום שיש כל כך הרבה מצלמותולמי שאין מושג אז קשה מאוד לבחורההתענינות שלי במצלמה הספציפית הזו היא מפני שאני יכול להשיג אותה במחיר זול הישר מהיבואןעוד אפילו לפני שהיא מתחילה להימכר באופן רישמי
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים כמה זה מחיר זול?עקרונית המפרט נראה טוב אבל המבחן הוא באיכות מדידת האור, מערכת האוטו-פוקוס ואיכות העדשה בן היתר כך שבלי Review די קשה לדעת פרמטרים כאלו.
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהבסביבות האלףלפי מה שאמרו לי היא שווה יותר מאלפיים
פורסם 2005 באוקטובר 2319 שנים אם אתה מקציב בסביבות האלף בעבור המצלמה בלבד אפשר להשיג דברים יותר טובים וקל וחומר באלפיים.
פורסם 2005 באוקטובר 2419 שנים שוב תקרא מה שכתבתי:עקרונית המפרט נראה טוב אבל המבחן הוא באיכות מדידת האור, מערכת האוטו-פוקוס ואיכות העדשה בן היתר כך שבלי Review די קשה לדעת פרמטרים כאלו.קח גם לתשומת לבך שהמצלמה עובדת על סוללה נטענת ולא על סוללות AA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.