עבור לתוכן

כמה שאלות על רמקולים וחיבוריהם

Featured Replies

פורסם

1. ברסיבר דיגיטלי, יש כניסות בדיוק כמו למחשב? אם כן אפשר לקנות (נגיד) לקנות רמקולים רצפתיים ולחבר למחשב דרך הרסיבר ( או לבד, בלי הגברה)? (כלומר יש להם חיבור כמו headset או רמקולים למחשב?)

2. ברסיברים הישנים (נקרא אנלוגי?) איך נראים החיבורים, והאם גם רמקולים (אנלוגים? תלוי בשאלה הראשונה, יש שני סוגים?) יכולים לחבר למחשב? איך ?

3. ונגיד במערכות סטריאו של aiwa (סתם דוגמא מההוא שפתח ת'רד) לרמקולים יש חוט עם מתכת חשופה בסופו וכך מחברים אותו למערכת, האם הוא מתאים לרסיברים הישנים או החדשים (אנלוגי? דיגיטלי?)...

אני יודע ששאלות דיי מתוסבכות...אבל תנסו להבין.

בתודה.

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם
  • מחבר

ידעתי שזה יבוא...

חשבתי על הכותרת מספר דקות לפני שפתחתי, ולא עולה לי לראש משהו יותר ספציפי מזה...יש לך הצעות...

אה ואני דיי מכיר את החוקים של הפורום אתה לא צריך להזכיר לי...

פורסם

רמקולים רצפתיים צריכים הגברה ולכן הנך מוכרח להעזר במגבר/רסיבר. כרטיס הקול הוא רק המקור ולכן אינו מספיק.

הנך יכול לחבר את הרסיבר/מגבר לכרטיס הקול בחיבור דיגיטלי או אנאלוגי (בהתאם לתמיכה של כ"א מהחלקים) וכך לשמוע ברמקולים את המחשב. החיבור של הרמקולים זהה ברסיברים חדשים וישנים. ניתן לחבר את הרמקולים במערכת של AIWA למגבר/רסיבר רגילים.

אין קשר בין חיבור דיגיטלי/אנאלוגי לבין חיבורי הרמקולים מכיוון שהראשונים רלוונטים לחיבור המגבר/רסיבר למקור (נגן CD, כרטיס קול) ואילו השניים רלוונטים לחיבור המגבר/רסיבר לרמקולים - אלו 2 חיבורים שונים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים