עבור לתוכן

תתנו לי בבקשה טיפים לצילום במצלמת וידאו

Featured Replies

פורסם

הזמינו אותי לאירוע וביקשו שאצלם אותו אבל בוידאו.

אני אין לי מושג בוידאו ומבקש את עזרתכם, שתתנו לי טיפים איך לצלם שיהיה מעניין לראות את הקלטת אחרי זה?

ואיך לעשות עריכה?

פורסם

דבר ראשון תביא חצובה גדולה ומסיבית. דאג שיש לך מספיק קלטות, תביא אחת או שתיים ספייר. אם למצלמה יש הגדרות ידניות, תוכל לשנות את הגדרות החשיפה - exposure כדי לפתור בעיות תאורה שונות - אובייקט חשוך מדי או שרוף. אני מניח שאין לך איזה ציוד עריכה, אז האפשרות הפשוטה ביותר היא לחבר את המצלמה למחשב (אם היא DV זה ממש פשוט, רק לחבר כבל firewire. אם היא אנלוגית אתה צריך כרטיס לכידה כלשהו. כרטיס טלוויזיה למשל). את העריכה תעשה בעזרת movie maker, אפשר להוציא יופי של דברים איתה. איזה אירוע זה? יעוזר אם תפרט.

פורסם
  • מחבר

אירוע משפחתי במסעדה!

פורסם
  • מחבר

והמצלמה היא לא מצלמה מקצועית. אירוע בערך 3 שעות!

ואם אני מצלם גם בלי חצובה לגיוון איך אני מצלם, על מה יותר להיתמקד על מה פחות, איך אני זז איתה,איך מצלם אנשים?

פורסם

הממ, אני מציע שתצלם את האנשים נכנסים, צלם את מי שאומר משהו, נאום או ברכה או משהו (תשתדל לזוז כמה שפחות - חצובה), אני לא רואה טעם לצלם את האנשים אוכלים. אם אתה מצלם ילדים צלם אותם מהגובה שלהם (אתה יכול לדובב אותם קצת, שיברכו את בעל השמחה).

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי יהיה שם אפילו ריקודים, יש איזה שיטה צילום או זווית לריקודים?

פורסם

מלמעלה עד כמה שאתה יכול ותנסה להכנס לתוך הריקודים יכול לצאת טוב מזה

פורסם

חשוב לא להשתולל ולא לזוז מהר, אח"כ זה עושה כאב ראש כשרואים את הסרט וזזים הלוך ושוב :screwy:

- אנא שנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום בבקשה.

פורסם

ותנסה לא לשנות כל הזמן את האורך מוקד כי זה יוצר טשטוש מסויים אלא תנסה לחזות את האירועים

פורסם

מומלץ גם להביא סוללה ספייר או חיבור לחשמל.

בהצלחה!

:xyxthumbs:

פורסם

לגבי העריכה, אישית אני לא אוהב את Movie Maker.

אני הייתי עורך בהתחלה ב-Pinnacle Studio 9 תוכנה מדהימה מבחינת התכונות לעומת התפעול הפשוט. אל תנסה ישר לקפוץ למים ולהתקדם לתוכנה כמו Premier מניסיון היא תוכנה קשה מאוד.

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה את כותרת?

פורסם

בתרד בפורום? כפתור עריכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים