עבור לתוכן

האם למכור ולרכוש חדש או עדיף לשדרג?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב המפרט מפורט למטה, (ה512 זה שני כרטיסים של DDR 400 ויש לו מקום לעוד שני כרטיסי זיכרון)

הציעו לי למכור אותו ב3100 שקל. והוא עלה לי בסביבות 4000 לפני קצת יותר משנה.

האם שווה למכור אותו ולרכוש מחשב עם חלקים חדשים ויותר מתקדמים (למשל במחשב הזה המעבד הוא 32 ביט ו512K קאש והיום יש 64 עם 2 מגה קאש), או שעדיף לא למכור ולהמשיך להשקיע בו כמו להוסיף עוד זיכרון וכאלה או אפילו בהמשך להחליף מעבד.

אני לא יודע אם הלוח האם שיש לי הוא בסדר או מוגבל לשדרוג של מעבד יותר טוב.

אז.......... מה הייתם עושים במקומי?

פורסם

הכל תלוי בצרכים שלך - אם זה לשימוש משרדי אז תישאר עם המחשב הזה. אם זה לדברים יותר כבדים אז במחיר הזה הייתי מוכר אותו אבל מנסה לשמור את הזיכרון ואת הדיסק הקשיח.

פורסם

כדאי לך לחכות חצי שנה, עם שיצאה M2 של AMD ואז תחליף את כל הפלטפורמה.

פורסם
  • מחבר

לא אני צריך את זה למשחקים חדשים וכאלה. מה זה M2 של AMD ? והשאלה גם כמה הוא יעלה..

פורסם

לא אני צריך את זה למשחקים חדשים וכאלה. מה זה M2 של AMD ? והשאלה גם כמה הוא יעלה..

M2 זאת סידרת מעבדים חדשה של AMD שצריכה לצאת

ולגבי המחיר אני לא ממש יודע כמה יעלה ???

פורסם
  • מחבר

אולי בעצם אני רק אוסיף זכרונות ואכניס מעבד יותר טוב זה יעבוד בסדר עם החומרה שיש לי?

פורסם

אין שום בעיה עם המעבד שלך. תקנה TT BT ותעשה לו OC ל 3.4+ ותוסיף קצת זכרון.

פורסם
  • מחבר

מה זה TT BT?

פורסם

מה זה TT BT?

THERMALTAKE BIGTYPHOON

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה עם המעבד שלך. תקנה TT BT ותעשה לו OC ל 3.4+ ותוסיף קצת זכרון.

אינטגרל - תודה רבה רעיון מצוין. אני חושב שאני איישם אותו, אני גם ככה רציתי להתנסות באוברקלוק על מעבד בינתיים עשיתי

רק על כרטיס מסך. אתם תעזרו לי לעשות את זה נכון?

פורסם
  • מחבר

פורסם

אינטגרל - תודה רבה רעיון מצוין. אני חושב שאני איישם אותו, אני גם ככה רציתי להתנסות באוברקלוק על מעבד בינתיים עשיתי

רק על כרטיס מסך. אתם תעזרו לי לעשות את זה נכון?

אביט יעזרו לך :) זה מאוד פשוט. רק כדאי קרור טוב כמו שהצעתי לך כדי לשמור על המעבד . צריך לודא שהוא נכנס למארז שלך בלי בעיות (לדעתי כן). שנה הבאה הולכים לצאת דברים סופר מעניינים ועדיף שתשמור את הכסף שלך. אם יתמזל מזלך, אז גם אולי אפשר יהיה מתישהוא להשיג בהזדמנות איזה 6800GT ל AGP בזול (היום כבר אפשר להשיג ב 1800) ואז עם מעבד 3.4+ תוכל להזיז הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה, מה זאת אומרת ABIT יעזרו לי.. תן לי קצת יותר פרטים אתה אוהב לדבר בחידות :nixweiss:

פורסם

הלוחות של ABIT סבבה לאוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים