פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים יש לי מחשב המפרט מפורט למטה, (ה512 זה שני כרטיסים של DDR 400 ויש לו מקום לעוד שני כרטיסי זיכרון)הציעו לי למכור אותו ב3100 שקל. והוא עלה לי בסביבות 4000 לפני קצת יותר משנה.האם שווה למכור אותו ולרכוש מחשב עם חלקים חדשים ויותר מתקדמים (למשל במחשב הזה המעבד הוא 32 ביט ו512K קאש והיום יש 64 עם 2 מגה קאש), או שעדיף לא למכור ולהמשיך להשקיע בו כמו להוסיף עוד זיכרון וכאלה או אפילו בהמשך להחליף מעבד.אני לא יודע אם הלוח האם שיש לי הוא בסדר או מוגבל לשדרוג של מעבד יותר טוב.אז.......... מה הייתם עושים במקומי?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים הכל תלוי בצרכים שלך - אם זה לשימוש משרדי אז תישאר עם המחשב הזה. אם זה לדברים יותר כבדים אז במחיר הזה הייתי מוכר אותו אבל מנסה לשמור את הזיכרון ואת הדיסק הקשיח.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר לא אני צריך את זה למשחקים חדשים וכאלה. מה זה M2 של AMD ? והשאלה גם כמה הוא יעלה..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים לא אני צריך את זה למשחקים חדשים וכאלה. מה זה M2 של AMD ? והשאלה גם כמה הוא יעלה..M2 זאת סידרת מעבדים חדשה של AMD שצריכה לצאתולגבי המחיר אני לא ממש יודע כמה יעלה ???
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר אולי בעצם אני רק אוסיף זכרונות ואכניס מעבד יותר טוב זה יעבוד בסדר עם החומרה שיש לי?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אין שום בעיה עם המעבד שלך. תקנה TT BT ותעשה לו OC ל 3.4+ ותוסיף קצת זכרון.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר אין שום בעיה עם המעבד שלך. תקנה TT BT ותעשה לו OC ל 3.4+ ותוסיף קצת זכרון. אינטגרל - תודה רבה רעיון מצוין. אני חושב שאני איישם אותו, אני גם ככה רציתי להתנסות באוברקלוק על מעבד בינתיים עשיתירק על כרטיס מסך. אתם תעזרו לי לעשות את זה נכון?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אינטגרל - תודה רבה רעיון מצוין. אני חושב שאני איישם אותו, אני גם ככה רציתי להתנסות באוברקלוק על מעבד בינתיים עשיתי רק על כרטיס מסך. אתם תעזרו לי לעשות את זה נכון? אביט יעזרו לך זה מאוד פשוט. רק כדאי קרור טוב כמו שהצעתי לך כדי לשמור על המעבד . צריך לודא שהוא נכנס למארז שלך בלי בעיות (לדעתי כן). שנה הבאה הולכים לצאת דברים סופר מעניינים ועדיף שתשמור את הכסף שלך. אם יתמזל מזלך, אז גם אולי אפשר יהיה מתישהוא להשיג בהזדמנות איזה 6800GT ל AGP בזול (היום כבר אפשר להשיג ב 1800) ואז עם מעבד 3.4+ תוכל להזיז הכל.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר תודה, מה זאת אומרת ABIT יעזרו לי.. תן לי קצת יותר פרטים אתה אוהב לדבר בחידות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.