פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים זה לא משנהעדיין כמה שתלך אחורה בקשר למעבדי AMD אז Abit ו DFI הין הטובות ביותרגם איפוקס נחמדים ל AMD רק חבל שאי אפשר להשיג את הלוחות שלהם NF4 SLI בארץ אני שונא אסוס ל AMD
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים גם איפוקס נחמדים ל AMD רק חבל שאי אפשר להשיג את הלוחות שלהם NF4 SLI בארץ אני שונא אסוס ל AMD גם איפוקס טובים מאוד (עובדה! אני הזמנתי לוח שלהם)אסוס לא רעים, אבל בטח שלא נהנים מהמעמד שהם נהנים ממנו למערכות אינטל
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אני ממליץ בחום על הלוח הזה:Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אחי יש לך לוח של Gigabyteלוח אם Gigaybyte GA-K8N Ultra-SLI nForce4 SLI אחלה של לוח עם 3 שנות אחריות במחיר של 840 ש"ח
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ובSATA2 כמובן וNF4 בקיצור מחפש לוח טוב שיחזיק שיהיה במחיר סביראני יכול להזהיר אותך מאיזה לוח להתרחק : ה- ASUS A8N SLI Deluxe ואני מניח שזה כולל גם את גרסת ה- Premium כי זה אותו לוחיכול להיות שהניסיון שלי הוא רק מקרי , אבל בהרבה פורומים נתקלתי באנשים עם בעיות דומות שהיו ליתחת Win XP Home edition המחשב לא תמיד עושה Restart אלה נשאר פשוט עם מסך שחורלפעמים גם הדלקה נתקעהה- Boot איטי מאוד גם כאשר ב- Bios מוגרר Quick Bootהמערכת לפעמים מזהה חומרה חדשה למרות שלא הוספתי שום חומרהInternet Explorer היה נתקע באופן תדירהמערכת היתה נכבית באופן יזום (למרות שלא היתה שום תקלה בקירור)כעת משעברתי ל- Win xp גרסת 64 ביט כל הבעיות שציינתי נעלמואבל לא היתי קונה את הלוח הזה פעם שניה
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אני ממליץ בחום על הלוח הזה:Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939יקר ללא סיבה טובהההבדלים בינו לבין K8N SLI זה דברים שברוב הלוחות האחרים באים בלי פרמיה רצחנית למחיראחי יש לך לוח של Gigabyteלוח אם Gigaybyte GA-K8N Ultra-SLI nForce4 SLI אחלה של לוח עם 3 שנות אחריות במחיר של 840 ש"חלא לוח מיוחדSLI בזולאני יכול להזהיר אותך מאיזה לוח להתרחק : ה- ASUS A8N SLI Deluxe ואני מניח שזה כולל גם את גרסת ה- Premium כי זה אותו לוחיכול להיות שהניסיון שלי הוא רק מקרי , אבל בהרבה פורומים נתקלתי באנשים עם בעיות דומות שהיו ליתחת Win XP Home edition המחשב לא תמיד עושה Restart אלה נשאר פשוט עם מסך שחורלפעמים גם הדלקה נתקעהה- Boot איטי מאוד גם כאשר ב- Bios מוגרר Quick Bootהמערכת לפעמים מזהה חומרה חדשה למרות שלא הוספתי שום חומרהInternet Explorer היה נתקע באופן תדירהמערכת היתה נכבית באופן יזום (למרות שלא היתה שום תקלה בקירור)כעת משעברתי ל- Win xp גרסת 64 ביט כל הבעיות שציינתי נעלמואבל לא היתי קונה את הלוח הזה פעם שניהעל ה Deluxe זה ידוע שהוא אחד הלוחות הכי גרועים שישומכל הסדרה של A8N של Asus שני לוחות סובלים מהבעיות (A8N-SLI ו A8N-SLI Deluxe)ה A8N-E וה A8N-SLI Premium חדשים יותר ובהם תוקנו הבעיות
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים יש גם לוח לוח אם Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI ב 610 ש"חזה נשמע לי זול מדי אפילו שהוא Bulk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.