פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אמממ מה זה מחיר סביר? יש לך A8N-SLI של ASUS ב860 שקל..אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף 200 שקל ולקנות את ה ASUS A8N-SLI Premium..בהצלחה.. =]
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר אתה יכול להביא לי תשם המלא שלו או לינק מאתר http://www.logicpc.co.ilכי אני לא מוצא
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים Asus A8N-SLi זוועתימה זה מחיר סביר בשבילך?האם יהיה אוברקלוק?איזה זכרונות יהיו?האם אתה צריך SLi?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר זה המפרט--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 מארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 269.99 ¤ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------2 מעבד AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2299.98 ¤-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3 דיסק קשיח Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.02 ¤ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 כרטיס זכרון DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory x2 640 ¤ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 ¤ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 כרטיס מסך Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450 ¤----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------אני רוצה לקנות עם SLI עם בעתיד אני ירצה
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים זה המפרט -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 מארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 269.99 ¤ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 מעבד AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2299.98 ¤ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 דיסק קשיח Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.02 ¤ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5 כרטיס זכרון DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory x2 640 ¤ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6 ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 ¤ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 7 כרטיס מסך Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450 ¤ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות עם SLI עם בעתיד אני ירצה האם יהיה OC? מה התקציב? הוא לא זוועתי בכלל.. איזה לוח אתה ממליץ לו? בהנחה והוא לא עושה OC זוועתי ביותר לא חסר לוחות עדיפים בפחות כסף
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים סבבה זוועתי אבל אתה יודע למה זוועתי שאתה אומר את זה?או שאתה מניח שהוא זוועתי?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תקרא בפורומים עולמיים מה כתוב עליואני לא מניח ולא אומר שום דבר סתםנקודה אחת טובה מאוד למחשבה בשבילך, תסתכל על ה A8N-SLI ועל ה A8N-SLI Premiumה Premium יצא בערך 8-10 חודשים אחרי ה A8N-SLI, שים לב להבדל בקירור של הצ'יפסטזאת רק אחת הבעיות שלו
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תשמע אני לא שואל סתם אני עכשיו קניתי מחשב מKSP עם הלוח הזהואני עדיין מתלבט אם לבטל את ההרכבה ואת ה200 שקל של ההרכבה להשקיע לקנות Premiumקראתי עליו בכל מיני מקומות לא היה כתוב שהוא מתחמם.ודווקא השאיר עלי רושם לא רע בכלל הפרימיום תכלס יש עליו פיטצ'רים כמו הCool Pipe הזה שהוא נראה לי עצבני אבל גם על הרגיל יש מערכת קירור NOS
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים יש סיבה טובה למה הם עברו ממאווררון קטן ב A8N-SLI ל HeatPipe שקט לגמרי ב Premiumד"א מה מונע ממך לחסוך 20 שקל וללכת על Abit AN8 SLI?עדיף על ה A8N-SLI וטוב כמו ה Premium אם לא יותר
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אני לא ממש מכיר Abit לעומת זאת יש לי היכרות טובה על ASUSאז אני מעדיף להישאר איתם...
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים זאת שטותכי אתה מכיר את Asus בתור יצרנית למעבדי Intel ששם היא דיי "שולטת"אבל למעבדי AMD לרוב Abit ו DFI הרבה יותר טובות ממנה (באיכות מוצרים ואוברקלוק)
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים זה לא משנהעדיין כמה שתלך אחורה בקשר למעבדי AMD אז Abit ו DFI הין הטובות ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.