עבור לתוכן

microsoft vs logitech

Featured Replies

פורסם

איזה חברה יותר טוב ושאני אומר טוב זה מחיר/ביצועים ואיכות

אז מי יותר טובה ביצור מקלדות או עכברים microsft או logitech

ואם היה נושא כזה בבקשה תנו לינק כי חיפשתי ולא מצאתי

• תגובות 43
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אישית רק עם לוג'יטק, תמיד בסטייל איכות אמיתית לאורך שנים טכנולוגייה מובילה דרייברים מעולים, וסך הכל חבילה מעולה הנותנת חווית מוצר אמינה לאורך המון זמן, כולל מוצר נוח וטוב.

פורסם

יש לאחותי עכבר ענתיקה כזה של לוג'יטק עם שלושה כפתורים (ללא גלילה!) שעובד מדהים כבר איזה 5 שנים!!

(הוא זז יותר טוב מרוב העכברים שתקנו היום ולא התקלקל ולו לרגע)

אז אמרנו מספיק על אמינות.

בקשר לאיכות ונוחות לדעתי ה Optical IntelyEye Explorer של Microsoft הם העכברים הכי טובים בעולם.

הייתי בוחר בהם אם הייתה לי בחירה.

פורסם

יש לאחותי עכבר ענתיקה כזה של לוג'יטק עם שלושה כפתורים (ללא גלילה!) שעובד מדהים כבר איזה 5 שנים!!

(הוא זז יותר טוב מרוב העכברים שתקנו היום ולא התקלקל ולו לרגע)

אז אמרנו מספיק על אמינות.

בקשר לאיכות ונוחות לדעתי ה Optical IntelyEye Explorer של Microsoft הם העכברים הכי טובים בעולם.

הייתי בוחר בהם אם הייתה לי בחירה.

לא יודע אם הם הכי טובים אבל אני מאוד מרוצה מהם גם במחיר...

פורסם

אני כרגע על לוגיטק עם 3 כפתורים בלי גלילה

לא רשום בשום מקום באיזה שנה הוא יוצר, אבל אני חושב שהוא מה486 שלי...

anyways, יש ויש, הכל תלוי איזה דגם מול איזה דגם

פורסם

דבר ראשון שנתחיל ל

Logitech יש עכברים מאוד נוחים לי יש את ה

Dual Optical

והוא מאוד נוח הוא תוכנן ככה.

לעומת עכברים אחרים של מיקרוסופט שהם פחות שמו דגש על הקטע הזה

חוץ מזה עוד יתרון לגבי העכבר של מיקרוסופט אין לו דריברים בנתיים ללינוקס וגם לא יהיו לכן אני לא ילך עליו :)

פורסם

חיפוש העלה את זה אגב..

ולשאלה, מיקרוסופט.

במיוחד האופטיקל טראקבול, גדול ומתאים ליד שלי כמו שצריך, לא כמו הלוג'יטקים הפוסים הקטנים.

פורסם

חוץ מזה עוד יתרון לגבי העכבר של מיקרוסופט אין לו דריברים בנתיים ללינוקס וגם לא יהיו לכן אני לא ילך עליו :)

על מה אתה מדבר? איזה דרייברים?

פורסם

חיפוש העלה את זה אגב..

ולשאלה, מיקרוסופט.

במיוחד האופטיקל טראקבול, גדול ומתאים ליד שלי כמו שצריך, לא כמו הלוג'יטקים הפוסים הקטנים.

איככס, גועל נפש, אני לא אחליף בחיים את הטראקמן CORDLESS FX שלי, הטראקבול הכי יקר שתוכל למצוא, הכי איכותי הכי מעוצב הכי נוח, הכי מדויק !

פורסם

חיפוש העלה את זה אגב..

ולשאלה, מיקרוסופט.

איככס, גועל נפש, אני לא אחליף בחיים את הטראקמן CORDLESS FX שלי, הטראקבול הכי יקר שתוכל למצוא, הכי איכותי הכי מעוצב הכי נוח, הכי מדויק !

בגלל זה אתה לא מחליף....

פורסם

לא, פשוט אני נהנה מהתמורה לכסף שקיבלתי. כבר יותר משנה רצופה.

פורסם
  • מחבר

ני דיברתי כללי על העכברים שלהם לא על דגם מסיום זה כמו להשבות את msi נגד asus בכרטיסי מסך ברור שmsi יותר טובה אז איזה חברה יותר טובה בעכברים microsoft או logitech

פורסם

MSI לא יותר טובה.... שניהם בערך באותה רמה בינונית.

פורסם

דווקא לא ברור כל כך ש-MSI יותר טובה.. מבחינת מחיר זה כן.

אני גם בוחר בלוג'יטק.

פורסם

אם אתה לוקח את הדגם hi-end בעכברים (לא טראקבול קומי, ששש) של שתי החברות, אני בטוח שהדגם state of the art של הדואל אופטיק של לוגיטק ינצח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים