עבור לתוכן

המחשב לא מזהה את החומרה שמחוברת אליו

Featured Replies

פורסם

התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר.

למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא.

אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה.

ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה.

כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek.

איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ?

שבת שלום וחג סוכות שמח.

פורסם

קודם כל תנסה Windows Update

אם לא הצלחת תחפש באינטרנט דריברים של החומרה שלך יש תוכנות שאומרות איזה חומרה ישלך במחשב עם אני לא טועה אז קוראים לאחת מהן

CPUZ

פורסם

תוודא שבביוס (או שזה הCMOS אני כל הזמן מתבלבל בינהם) שהכרטיס קול לא במצב Disable

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

עשיתי windows update ויש לי את כל העדכונים החדשים + SP2 - לא עזר (למעט זיהוי המדפסת).

לגבי התוכנה, אני אחפש ואולי אנסה אותה.

מהדיסק שסיפקו לי בעיקרון הורדתי את כל הדרייברים שצריך, למעט האודיו שהוא מסרב להתקין לי וכותב failure.

נכנסתי לאתר של אינטל וניסיתי להוריד את הדרייבר אודיו שמתאים ללוח-אם שלי, אבל ההעברת הנתונים מהשרת שלהם היתה כל-כך איטית שהמחשב הפסיק את ההורדה באמצע.

אני אנסה שוב אח"כ.

לגבי ה-bios/cmos או מה שזה...

סליחה על הבורות כי אני לא מבין כלום במחשבים ( :-[ ), אבל איך אני מגיע לשם בשביל לבדוק אם זה במצב disable ?

פורסם

כשאתה מדליק את המחשב והמספרים רצים תלחץ כל הזמן על מקש DELETE ואז תיכנס לתוך מסך כחול (ברוב זה כחול) ששם אתה אמור לבדוק אם הכרטיס קול המובנה שלך נמצא במצב DISABLE

בלוח אם שלי אתה נכנס דרך intergral phereperials או משהו כזה... תחפש משהו שיכול להיות קשור לכרטיס המובנה או אולי למולטימדיה אני ממש לא יודע איך זה בלוח של אינטל

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אין לי בינתיים צורך להיכנס לביוס/סימוס.

הצלחתי להוריד בסוף את הדרייבר מהאתר של אינטל (במקום מהדיסק שסיפקו לי שם התקנת האודיו משום מה נכשלת), וכעת יש לי סאונד. :yelclap:

בעיקרון המחשב פעל בבוקר טוב מאוד מכל הבחינות חוץ מהאינטרנט שקצת ירד במהירותו (הורדתי תוכנת האצה וזה יחסית עזר).

אחה"צ רציתי להסיר את המסנג'ר דרך ה-add/remove של ה-windows components וזו כנראה היתה טעות.

הוא הסיר לי כמה רכיבים וכשניסיתי להתקין מחדש הוא אמר שחסר לי CINFO.XML ששייך ל-SP2.

למרות הקובץ החסר, הצלחתי להתקין את האקספלורר והאאוטלוק אקספרס אבל לגבי שאר הרכיבים אינני יודע מה קורה איתם...

איך אני בודק אם הם הותקנו או לא, והאם זה ישפיע לי באיזושהי צורה על החומרה בפרט (כי ראיתי שיש שם משהו שקשור למוניטור ולרשת) או על העבודה השוטפת במחשב בכלל ?

פורסם

ברור שהוא יזהה את זה כחמורה בסיסית עם סימן קריאה צהוב

אתה חייב להתקין לזה דריברים

חפש את הדיסק שקיבלת עם החומרה או שתוריד דריברים חדשים מהאינטרנט

פורסם
  • מחבר

את נושא החומרה פחות או יותר סידרתי.

את ה-HD,צורב,1.44,מקלדת,עכבר,מדפסת,מוניטור,אודיו,כרטיס מסך,כרטיס רשת - הוא מזהה (אם כי רק על חלק מהרכיבים הוא נותן פרטים על שם היצרן, הדגם וכו' - אולי זה צריך להיות ככה...אין לי מושג...)

את המודם שלי בכבלים (ambit) הוא לא מזהה למרות שהתקנתי את הדרייבר, אבל יש לי אינטרנט.

את הסורק הוא גם לא מזהה, אם כי לא הפעלתי אותו ; יכול להיות שברגע שאפעיל אותו, אז המחשב יזהה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים