פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מאוורר אחד של 120 מקדימה (או 2 של 80 מקדימה) אם אפשר אז גם עם פילטר אוויר..מאוורר אחד של 120 מאחור (או 2 של 80 מאחור)עם פתחי USB, קול ו-FireWire מקדימה..שיהיה רחב.. עם אופציה לאיוורור הכרטיס הגרפי מהצד..מישהו מכיר מארז בתצורה כזו או דומה לזו?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר תקציב - עד 500ספק - אני לוקח 420W של Enermax<---- המפרט... מצד ימין..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בעיקרון יש הרבה...אתה מחפש משהו מעוצב עם חלון או משהו חלק...בכל מקרה:tt swingcoolermaster centriun 5sunbeam transformerאם אתה מחפש דברים קצת פחות מעוצבים:כל הcompucase למינהם...כל הfoxconn למינהם...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אופציה טובה זה לקחת Antec SLK3800B ב 750 שקלולהישאר עם הספק כוח שלו במקום ה Enermaxאופציה שנייה טובה זה Compucase 6A19אופציה שלישית זה CoolerMaster Centurion 5או לקחת Thermaltake Swing כמו שליהאופציה הכי טובה זה ה Antec לדעתיאתה יכול לעבור על המארזים בחנות שממנה אתה קונה ולרכז את אלה שמועדפים עליך ומשם נמשיך
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר החלטתי שאני לוקח את האנרמקס כבר.. ואני רק מחפש מארז..אם אפשר לא מעוצב מידי (בלי חלון) שיהיה רק עם 2 מאווררים גדולים.. ופילטר..וכמובן כל הכניסות שציינתי קדימה..אז איזה מומלץ?איך ה-Compucase 6919?אני רוצה סופר-מידי.. כלומר שיהיה לו כמה שיותר מקום..
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר האם יותר טוב המידי טאוור עם 2 מאווררים של 120?או הסופר מידי עם מאוור של 80 מקדימה ו- 120 מאחורה? (למרות שהמארז עצמו קטן יותר)וכמה חיבורי USB יש להם מקדימה?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר ראיתי תמונה של מארז מסויים עם 2 מאווררי 120 (אחד מקדימה ואחד מאחורה)עם חיבורים כאלה סגולים ירוקים (תופסנים ללא ברגים) לאיפה שמחברים את הכרטיסי PCI...ומסילות סגולות לאיפה שנמצאים הכונני CD ומסגרות סגולות למאווררים מקדימה ומאחורה..חבל שאני לא מוצא את התמונה שלו שיש לי...למי שיש את המארז הזה יש גם מאוורר ביג טייפון.. למי הוא שייך??מישהו מכיר את המארז הזה??
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים קצת עזרהאיך הוא נראה מבחוץ?כמה מקומות לכונני 5.25 (צורבים וכונני ROM) יש לו?כמה להארד דיסקים?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר 4 מקומות לכונני CD5 מקומות לכונני HDDכמו שאמרתי.. יש לו תופסנים בצבע ירוק בהיר לכרטיסי PCI ולכרטיס מסך (במקום ברגים)יש לו 2 מאווררי 120.. אחד מקדימה ואחד מאחורה ותופסנים (במקום ברגים) למאווררים בצבע סגול..נראה לי שזה של antec אבל אני ממש לא בטוח..תראו איך נראה מארז סדרה 69 של HEC:http://www.hec-group.com.tw/product/large_show.asp?id=6&mode=4האם זה 6919 ??
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר מישהו מכיר מארז עם פתח איוורור משני גם לכרטיס המסך?? (חוץ מאלה שיש ל-antec)ואם כבר אני ילך על ה-6919..אז איך המאווררים שלו?הבנתי שיש לו 2 של 80 מקדימה.. אחד לדיסק הקשיח ואחד לאיוורור רגילואחד של 120 מאחורה..האם הם טובים?ואיך אפשר לארגן לו פתח למאורר לכרטיס המסך?(אם אני לא ימצא מארז עם פתח לכרטיס המסך במחיר שפוי)ניסיתי את זה במארז הישן.. קדחתי חור של 80.. וחיברתי מאוורר.. אבל הוא הרעיד את כל הדלת ועשה רעש חבל"ז..מה הפיתרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.