פורסם 2005 באוקטובר 2119 שנים יש לי תמצלמה הזאת עכשיו אני רוצה לקנות לה עדשות עם זום גדוליש בכלל למצלמה הזאת עדשות?מאיפה קונים?כמה עולה אפשר פרטיםכי הבנתי שאפשר להחליף עדשותתודה רבה
פורסם 2005 באוקטובר 2119 שנים אז הטעו אותך.הדבר היחיד שאולי דומה לעדשה שניתן לקנות לה הוא מכפלים אך חבל לקנות לה מאחר שהם רק יורידו את האיכות.
פורסם 2005 באוקטובר 2119 שנים מחבר אז הטעו אותך.הדבר היחיד שאולי דומה לעדשה שניתן לקנות לה הוא מכפלים אך חבל לקנות לה מאחר שהם רק יורידו את האיכות.טוב תודה רבה..
פורסם 2005 באוקטובר 2119 שנים נראה לי שאפשר פילטרים (למרות שלרוב המשתמשים אין צורך) בקוטר 55mm thread
פורסם 2005 באוקטובר 2119 שנים מחבר נראה לי שאפשר פילטרים (למרות שלרוב המשתמשים אין צורך) בקוטר 55mm threadתגיד לי רגעיש איזה שהוא מדריך לצילום ידני עם כל ה A וכל האפשרויות שאפשר לצילום ידני פשוטאני חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי אני מצלם דיי הרבה על אוטומטי אני צריך לדעת מושגי יסוג מה זה הצמצם מהירות סגר כל אלה..מדריך למתחילים ..
פורסם 2005 באוקטובר 2119 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73844.msg1088798#msg1088798
פורסם 2005 באוקטובר 2519 שנים גם אני רכשתי את המצלמה הזאתי וקיבתי איתה דיסק קורס לצלם המתחיל וחוברת הדרכה עבה באנגלית ודקה בעיברית תנסה להישתמש בהן כידי להבין איך לעשות למשל חשיפה ארוכה קצרה אז תממש את זה בנסיוות וחוץ מיזה הם נתנו לך חצי אוטמט (ככה אני קורא לזה ) למשל מצב לילה או תנועה מהירה שזה זמן חסיפה קצר .... אם תיצרה עזרה כללית אני מוכן לעזור לך תיפנה אילי בפרטי
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים יש לי תמצלמה הזאת עכשיו אני רוצה לקנות לה עדשות עם זום גדולמה לא סיפרו לך? יש לה כבר זום כזה מובנה. 37-370mm זה לכל צורך ועניין זום גדול (או "זום ארוך"). אם כבר, המצלמה הזו צריכה זום יותר רחב, לא יותר ארוך.
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים מה לא סיפרו לך? יש לה כבר זום כזה מובנה. 37-370mm זה לכל צורך ועניין זום גדול (או "זום ארוך"). אם כבר, המצלמה הזו צריכה זום יותר רחב, לא יותר ארוך.ויש אפשרות לעשות את זה להחליף לה עדשה או איזה פילטר שתורם לזה ?
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים נחמד עכשיו יש איפה אפשר להשיג כאלה עדשות .... וכמה זה יעלה כי לפי המחיר זה יהיה איזה 1000 שקל מינמום בארץ
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים שאל בחנות צילום רצינית כמו יוגנד או פוטופילם. אם אין להם, שאל את היבואן של פוג'י (קבוצת שמעוני).
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים חבל שזה מוריד את האיכות כל המכפלים הללו... גם ככה העדשה של הפוגי לא הכי...
פורסם 2005 באוקטובר 2619 שנים זה לא סוף העולם. אם זה מה שמונע ממך לקבל את התמונה שאתה רוצה, אז עדיף מכפל על כלום (או אפילו מצלמת פילם + עדשה מתאימה). צריך גם לזכור שלא כולם מגדילים תמונות לגדלים שבהם ההבדלים באיכות קריטיים.אגב, חשבת פעם לאיזה גודל הדפסה מקביל מה שאתה רואה על המסך ב-100%?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.