פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים כשאני מפעיל סרטים במחשב רואים הכל בגוון אפור מוזר, אמרו לי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסךהבעיה נפתרה ליום אחד ואחר כך חזרה..כרטיס המסך שברשותי: geforce 4 440mxהאם עלי להחליף כרטיס מסך או שיש פיתרון אחר?תודה מראש לעוזריםדור
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים רק בסרטים הכל ניראה בגווני אפור? מה לגבי משחקים? שולחן העבודה? ניסית לשחק עם הגדרות בגוון והרוויה של הנגן עצמו במידה והבעיה היא רק בסרטים?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר כן, הבעיה היא רק כשרואים סרט, שולחן העבודה, משחקים, וכל השאר רואים בסדרהבעיה היא לא רק בנגן כי זה ככה גם בכל שאר הנגנים בדקתי את זה..וכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכטיס מסך וזה לא עובדניסיתי גם להוריד דרייבר חדש...לא פותר את הבעיה..אין לי מושג מה לעשות.. :-\
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תכנס להגדרות ש לNVIDIA תיקוני צבע > ותשנה את הפרופיל צבעים למטה ל"מתקדם"
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר במקרה יש לי קאזא לייט וגם את הקודק פאק ולא נראה לי שזה עושה את העבודה...לגבי שינוי הפרופיל צבע למתקדם.... אלו ההגדרות ששיחקתי איתם כשדיברתי על זה שהבעיה נפתרה בהתחלה ואחרי יום חזרה...עכשיו כשעושים את זה שוב כבר אין לזה השפעה...אני כבר מיואש.. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.