עבור לתוכן

האנטיוירוס של avg

Featured Replies

פורסם

:nixweiss:

אני די מתוסכל...

הורדתי את הגירסה החינמית האחרונה שלו (כמובן, רק מהסיבה שאמורים להיות לו עידכונים חינמיים)

והוא לא יכול להוריד עידכונים!!!!

אם מישהו מכיר את הבעיה הזו אצלם אני אשמח אם הוא יודיע לי מה הפיתרון...

"...incomplete...the update server could not..."

תודה

אופק

פורסם

אם אתה מחפש הגנה חינמית למחשב שלך הנה ההמלצות שלי:

אנטי-וירוס: Grisoft AVG Anti-Virus Free

להורדת הגירסא הכי חדישה: http://free.grisoft.com/softw/70free/setup/avg70free_344a618.exe

אנטי-ריגול: Lavasoft Ad-Aware SE Personal

להורדת הגירסא הכי חדישה: javascript:downloadNow('http://software-files.download.com/sd/1a9sEgtsoaqg1BiELWOqMP4ywQ487Mz7OCe8K5RhBDcVqCAWGyqHMYCI5k9QJRwuYzHXhqKZPlixOg59E1xngOV0ah-vF6n4/software/10399602/10045910/3/aawsepersonal.exe?lop=link&ptype=3000&ontid=8022&siteId=4&edId=3&pid=10399602&psid=10045910','http://dw.com.com/redir?pid=10399602&merid=69274&mfgid=69274&ltype=dl_dlnow&lop=link&edId=3&siteId=4&oId=3040-8022_4-10399602&ontId=8022_4&dlrs=1&destUrl=http://www.download.com%2F3001-8022_4-10399602.html','0')

פיירול: Zone Alarm

להורדת הגירסא הכי חדישה: http://download.zonelabs.com/bin/free/1038_zl/zlsSetup_60_667_000.exe

בבקשה...ותנסה את הAVG שהבאתי לך כאן,הוא הכי חדיש שיש אז בטח הוא יעדכן לך כי בטח הAVG שיש לו הוא ישן,תוריד את הקישור שהבאתי לך פה והכל יהיה בסדר,איני ממליץ להוריד גם את שאר התוכנות שפה,וכולם חינמיות!

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרת והוא לא נותן לי אפדייטים...

ממש מעצבן...

ת'שמע תודה אבל תנסה ותגיד לי אולי אצלך הוא כן יתן עידכונים... אפליות...

:nixweiss:

פורסם

מה הבעיה להישתמש בקספרסקי או נוד32 ?

פורסם

הבעיה שלא כולם רוצים לשלם על תוכנת אנטיוירוס כשהם רואים אופציה חינמית.

פורסם

אוקיי אני משתמש בAVAST גירסה הכי חדשה יש עידכונים ברמה סבירה גירסה חינמית למה שאני אקנה קספרסקי או אפילו את הAVAST הגירסה הרגילה?

פורסם

אני שונא משתמשים שבאים לדיונים, ובמקום לתת תשובה רצינית, הם נותנים "תשובה" כגון:

אם אתה מחפש הגנה חינמית למחשב שלך הנה ההמלצות שלי:

(התגובה הזאת עוד די בסדר אפשר להגיד)

והכי מעצבן כמו:

אולי מספיק עם ה"פתרונות" האלו?

הוא בסך הכל שאל למה התוכנה לא מתעדכנת! תראה לי איפה הוא ביקש המלצות לאנטי-וירוס אחר..

זה כמו שמישהו ישאל איך מתקנים קובץ רג'סטרי במערכת, ומשתמשים יגידו לו "תפרמט" ::)

בכל אופן, בקשר לשאלת פותח הת'רד -

אפשר בבקשה את פירוט השגיאה שמופיעה לך במלואה?

גם PS למסך יהיה טוב.

נראה לי שהבעיה היא שמשום מה הכתובת לשרת שממנו העידכונים אמורים לרדת, לא נכונה אולי.

תציין בבקשה את כל הבעיה שמופיעה לך, על מנת שאני אנסה לעזור יותר.

אגב, אם אחרי הכל לא נמצא פיתרון, ואתה בכל זאת מתעקש להיות עם ה-AVG(אנטי-וירוס מצויין דרך אגב, גם אני משתמש בו)

אתה יכול להוריד את העידכונים בצורה ידנית(אבל אני לא מאמין שנגיע למצב כזה.. חייבת להיות דרך לסדר את הבעיה)

פורסם

אני נאלץ לנחש, כי לא נתת נוסח מלא של הודעת השגיאה ולא אמרת מתי בדיוק אתה מקבל אותה (נסיון התחברות לשרת ? אחרי שהוא אומר לך שיש עדכון? באמצע הורדת העדכון?)...

לפי דעתי התוכנה בכלל לא מצליחה להתחבר לשרת העדכונים.

תבדוק בהגדרות הפיירוול באם קיימת הרשאה מתאימה לרכיב העדכון של התוכנה.

אם אינך משתמש בפיירוול (- לך תתקין אחד, ZaoneAlarm וSygate מספקות גירסאות חינמיות) תוודא שהפיירוול המובנה של הווינדוס מכובה (או מוגדר כך שיאפשר לתוכנה גישה לאינטרנט)

פורסם

AVG בתור אנטי-וירוס חינמי מעולה!,אך יש יותר טובים ממנו שלא חינמיים.

אני ממליץ לך לנסות להתקין את האנטי-וירוס מחדש ולראות מה קורה.

פורסם
והכי מעצבן כמו:

הוא בסך הכל שאל למה התוכנה לא מתעדכנת! תראה לי איפה הוא ביקש המלצות לאנטי-וירוס אחר.

מה מספיק? - להגיד לו להישאר אם AVG ? - ברור שיש יותר טובים מימנו!!! :pissed:

אני רק רוצה שיהיה לו את ההכי טוב בישביל מה לקחת אנטי וירוס כזה כשיש יותר טובים מימנו? :kopfpatsch:

:lol:

כיאלו שאתה שילמת על הקספרסקי שלך?! :lol: מה כולם משחקים אותה פה קנו? זה כיאלו שאתם מפחדים שהBSA יתפוס אותכם! :lol: :lol: :cool2:

ציטוט של MILK-INC

זה כמו שמישהו ישאל איך מתקנים קובץ רג'סטרי במערכת, ומשתמשים יגידו לו "תפרמט"
ציטוט שלי:זה כיאלו שאתם מפחדים שהBSA יתפוס אותכם! :lol: :lol: :cool2:

אז די להגיד כל פעם שאין פיתרונות

ציטוט של מילק אינק:

עם שיתוף הקבצים לא היה קיים לא הייתי ממליץ! >:(

וגם אתה עוד אחד שמשחק אותה אמין ושמשחק אותה לא מוריד כלום משיתוף הקבצים! :lol: ועוד מנהל :lol:

בתור מנהל אתה ממליץ להם ללכת על הAVG כשיש יותר טובים מימנה?! האאאא? אזה בושה!!! :lol:>:(

עוד דבר ועכשיו זה לכל המישתמשים!!!!!!!

תמיד תילכו על התוכנות הכי טובות שיש בשוק יש מלא ביקורות סקירות, מה שאתם רוצים, גם עם זה קשור לתוכנות ניקוי,פיראול,רוגלות ועוד מלא נושאים אחרים!!!

רק תיפתחו את העיניים ותיראו שאתם רוצים שיהיה לכם את הטופ שבטופ!! וזה יתן לכם הרגשה כזאתי טובה שהמחשב עובד טוב ונקי והכל הולך מהר זה יראה לכם שיש אפשריות ליפניכם ואתם רק צריכים ליפתוח תעיניים!!!!!! :o :o :o :o :o

ועוד דבר כל העולם מישתמש בשיתוף הקבצים זה לא אומר שפה באתר ימליצו לך ליקנות תוכנה בימקום להוריד אותה בחינם. :lol::screwy:

שתידעו עוד דבר תוכנות חינמיות זה סתם Zבל תמיד תילכו על המלאות שניתן להשיג בשיתוף הקבצים!!! אני יודע שאני לא מחדש לכם כלום אבל אני שונא כשאנשים כמו מילק אינק מטעים תציבור וזה נורא!!!!! >:( >:(>:(

באמת זה בושה לא ראיתי מנהל אחד באתרים מחול שימליץ לכם ללכת על AVG הזאתי :lol: מי מישתמש בה בכלל כשהקספרסקי יותר טובה מימנה! או נוד.

משום מה רק באתר הזה ימליצו לכם לקחת תוכנות דרגה ב בימקום דרגה א :screwy:

מקווה שקלטם שגם למישתמשים מותר להאיר למנהלים ולא רק הם!!! :nono: גם לנו יש את זכות הדיבור!!!!

יאללה בי .

אני רק רוצה לטובתכם לא לרעתכם מקווה שהבנתם אותי. ::)

כי מגיע לכם הטוב ביותר! :xyxthumbs:

פורסם

Faith, הנקודה שפספסת לגמרי היא שהשאלה כאן היא "למה AVG לא מתעדכן?" - ולא "איזה אנטי וירוס הכי טוב?"

לפי ההגיון שלך, כל מי שישאל שאלה לגבי winzip או winrar נגיד לו שילך ישתמש בuha? נמחק את פורום windows כולו ונשים שם הפנייה לפורום linux?

אם לפחות היית מנסה לענות על השאלה ואז מוסיף המלצה לשנות אנטי וירוס - ניחא, אבל להשיב "nod32/kasparski" כשהשאלה היא על avg זה פשוט לא במקום.

פורסם

פשש Faith-Hill,

יאללה אתה בא ננהיג מרד נגד המנהלים? יאללה בוא זה יהיה כיף!

נוב..

אוקיי, דבר ראשון אני אציין שיש לך בעיות רציניות בהבנת הנקרא, אני לא יודע מה לא בסדר אצלך, אבל ההודעה שלי לא הייתה מסובכת

זה שאתה הבנת את הדברים לפי איך שהיה נוח לך, זה לא אומר שאתה צודק.

מה מספיק? - להגיד לו להישאר אם AVG ? - ברור שיש יותר טובים מימנו!!!

שוב, כנראה שהבנת הנקרא שלך ברמה של ילד נכה שלא מסוגל להבין שלא אמרתי שום דבר בקשר להישאר עם AVG או לא

אז בוא נעשה את זה לאט כמו שעושים עם ילדים מיוחדים: כשאמרתי מספיק, התכוונתי להפסיק לתת לו תשובות שלא פותרות את הבעיה ורק עוקפות אותה.

מובן? או להסביר את זה בצורה יותר קלה?

אני רק רוצה שיהיה לו את ההכי טוב בישביל מה לקחת אנטי וירוס כזה כשיש יותר טובים מימנו?

ואיך זה קשור לת'רד? הוא ביקש שתמליץ לו על אנטי-וירוס אחר? לא

הוא ביקש שיעזרו לו עם בעיית העידכונים.

ושוב: הוא לא ביקש אנטי-וירוס חדש, הוא ביקש שיעזרו לו עם העידכונים!

עוד פעם?

כיאלו שאתה שילמת על הקספרסקי שלך?! מה כולם משחקים אותה פה קנו? זה כיאלו שאתם מפחדים שהBSA יתפוס אותכם!

כאן אני לא אתווכח איתך, אני פשוט אתן לך אזהרה שנייה(שים לב שעוד אזהרה אחת ואתה תורחק מהפורום)

(האזהרה נוספה גם בעקבות הדברים הבאים שרשמת בהודעה)

עם שיתוף הקבצים לא היה קיים לא הייתי ממליץ!

הנה עוד סיבה למה נוספה לך אזהרה שנייה.

אני לא אתייחס גם למה שאמרת, משום שאלו שטויות שאף אחד לא צריך להתייחס אליהן.

אגב, בנוסף לבעיות בהבנת הנקרא, יש לך גם שגיאות כתיב.. ממש השילוב המושלם

רושמים: אם.

וגם אתה עוד אחד שמשחק אותה אמין ושמשחק אותה לא מוריד כלום משיתוף הקבצים! ועוד מנהל

חחחח אתה ממש מגוחך אני חייב לציין..

בתור מנהל אתה ממליץ להם ללכת על הAVG כשיש יותר טובים מימנה?! האאאא? אזה בושה!!!

אהה נכון! אני מנהל, איך יכלתי להמליץ על תוכנה מסויימת כשיש יותר טובים ממנה?!

עוד דבר ועכשיו זה לכל המישתמשים!!!!!!!

תמיד תילכו על התוכנות הכי טובות שיש בשוק יש מלא ביקורות סקירות, מה שאתם רוצים, גם עם זה קשור לתוכנות ניקוי,פיראול,רוגלות ועוד מלא נושאים אחרים!!!

ואיי, תודה רבה

לא כי פשוט הייתי בטוח שאני צריך ללכת על התוכנות הכי גרועות!

ובגלל שהתשובה שלך צפויה כבר: אם נראה לך ש-AVG תוכנה גרועה, אז באמת אין על מה להתווכח איתך בכלל.

אני אפילו לא אטרח להסביר לך למה כדאי ומי משתמש בתוכנה הנ"ל.

ועוד דבר כל העולם מישתמש בשיתוף הקבצים זה לא אומר שפה באתר ימליצו לך ליקנות תוכנה בימקום להוריד אותה בחינם

הנה עוד סיבה שבגללה הוספתי לך מקודם את האזהרה.

כנראה שאתה לא מבין את חוקי הפורום.

את האמת, אני כבר שוקל להרחיק אותך עכשיו מהפורום.. יש יותר מדי סיבות בשביל אזהרה אחת.

שתידעו עוד דבר תוכנות חינמיות זה סתם Zבל תמיד תילכו על המלאות שניתן להשיג בשיתוף הקבצים!!! אני יודע שאני לא מחדש לכם כלום אבל אני שונא כשאנשים כמו מילק אינק מטעים תציבור וזה נורא!!!!!

הידע שלך בנושא שואף לאפס אם אתה טוען דבר שכזה.

באמת זה בושה לא ראיתי מנהל אחד באתרים מחול שימליץ לכם ללכת על AVG הזאתי מי מישתמש בה בכלל כשהקספרסקי יותר טובה מימנה! או נוד

אוקיי, תלך לאתרים בחו"ל :xyxthumbs:

מקווה שקלטם שגם למישתמשים מותר להאיר למנהלים ולא רק הם!!! גם לנו יש את זכות הדיבור!!!!

רושמים: קלטתם, משתמשים, להעיר

איך ההרגשה להעיר למנהל? אתה מרגיש סיפוק מזה ש"מרדת"?

*אגב, כל ההפצצת סמיילים שלך בהודעה האחרונה ממש מעצבנת.

ושיהיה ברור:

אני מפסיק את הוויכוח הזה כאן ועכשיו.

Faith-Hill - בא לך להגיב למה שרשמתי למעלה? תעשה את זה בהודעה פרטית

משום שהוויכוח הזה סתם הורס את הנושא העיקרי של הדיון.

המשתמש הבא שירשום הודעה שהיא לא קשורה לנושא הת'רד באופן ישיר והתייחסות לבעיה של פותח הת'רד, יענש בחומרה.

פורסם

ממש עצוב לאן מתדרדרים כאן דיונים!

לפותח הנושא, צור איתי קשר באיסיקיו ואני אשלח לך את הגרסה החינמית שתעבוד... בדוק

פורסם

זה עוד לא מובן שהבעיה היא לא בגירסא?

למה שמשהו לא יהיה בסדר בגירסא שהורדה מהאתר הרשמי?

אולי יש לו פיירוול שחוסם את ההתחברות לשרתי העידכונים של AVG,

אולי צריך להגדיר נכון בתוכנה את הכתובת של השרתים

וכד'.

אבל איך זה הגיוני שתהיה בעיה כלשהי עם הגירסא אם היא הורדה מהאתר הרשמי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים