עבור לתוכן

קניית רסיבר באיביי..מס' שאלות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה שתסבירו לי קצת על העניין של המתח בארץ והשוני מהמתח בחו"ל כי אני רוצה לקנות אולי רסיבר מebay

ומצאתי סחורה שהמתח שלה הוא 110\120 ואני צריך 220. איך אני מוודא שיש סחורה כזאת ולמה שתיהיה סחורה כזאת ב ebay של 220 אם רוב הצרכנים של ebay הם מארה"ב?

חוץ מזה, חוץ מאמצעי התשלומים, אני קונה רסיבר במחיר של ebay מוסיף תשלום עבור משלוח של אותו המוכר, חוץ מזה יש מכס שאני חייב לשלם חיפשתי באתר המכס

ולא מצאתי בו שיט.

הבנתי אם אני קונה מחול אין מעמ ואין 33% מיסים נכון?

פורסם

א: יש מכשירים שיודעים לעבוד גם ב-110 וגם ב-220 וולט. כמו כן, ישנם מכשירים ב-eBay שעובדים ב-220 כי מוכרים אותם אנשים מבריטניה (יש שם לא מעט מוכרים מבריטניה). במקרה הכי גרוע תקנה שנאי נורמאלי ב-200שקלים ואתה מסודר (יכול להיות שגם פחות. יש הטוענים ששנאי מוריד מהאיכות, אך במידה ויש שנאי ברמה טובה אני מבטיח שלא תשמע שום הבדל).

ב: על כל חבילה ערך של מעל 50$ אתה משלם מע"מ ומס.את הסכום המדויק על רסיבר אני לא יודע, אבל נסה להעיזר באתר www.mustop.co.il. ברגע שתיכנס באתר לאחת החנויות יופיע מחשבון למעלה שלמיטב זיכרוני מציג גם את המיסים (אם כי הם לא מדויקים בשבילך בגלל המשלוח היקר שלהם, לכן נסה לציין מחיר נמוך יותר כדי שהמחיר הכולל של המשלוח והמוצ יהיו תואמים לקנייה שלך).

ג: נסה לעשות חיפוש, יש כמה וכמה דיונים בנושא. הן בפורום שלנו, והן בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים