פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים.המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף.אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום.בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה.תודה מראש לכל העונים.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר תראה יש לי היום X40 של IBM אני רוצה למכור אותו שזה בערך 8-9 אלף ואז להוסיףעוד 3-4 ככה שיש תקציב. ואם אפשר אז רוב הסיכויים שהמחב יקנה באר"ב.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים.המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף.אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום.בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה.תודה מראש לכל העונים.רגע , אתה רוצה לאפ טופ ?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים הוא רשם שהוא רוצה מחשב נייד אז מן הסתם כן.אגב, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה כרטיס מסך שמריץ משחקים בינוניים ומשקל נמוך זה דבר דיי נדיר לפחות במחיר לא אסטרונומי.אני חושב שהמחשב הזה יתאים לך פחות או יותר רק תרחיב את הזיכרון.http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1107&p=9
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר טוב בלי כרטיס מסך טוב כלכך, אבל אפילו בלי כוננים אבל אם אפשר גם משקל מתחת לקילו וחצי, אני סוחב אותו כל היום ככה שהוא חייב להיות קל.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר זה כמעו מחשב כמו שלי, ואני לא מחפש TABLET כי אין לי מה לעשות בתכונות שלו.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים שני הדגמים שהייתי מתמקד בהם הם ה-IBM THINKPAD X32 וה-3002WTCi של ACER. ה-IBM בנוי טוב יותר אבל ה-ACER יותר משתלם.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר תראו מצאתי מחשב שנכנס לתחום המחשבים האלה ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שלו!Warranty: 1-Year AlienCare Toll-Free 24/7 Phone Support with Onsite Service Operating System: Microsoft® Windows® XP Professional with Service Pack 2 Instant-ON Playback: Instant-ON Media Playback featuring PowerCinema Case: Alienware® Exclusive Sentia Case - Xeno Grey Processor: Intel® Pentium® M 755 2.0GHz 2MB L2 Cache 400MHZ FSB Motherboard: Intel® 855GME+ICH4M Chipset PC-2700 @ 333MHz Wireless Network: Intel® PRO/Wireless 2915 a/b/g Wireless Card Memory: 1GB DDR PC-2700 at 333MHz - 1x1024 SO-DIMM Hard Drive: 80GB 7200 RPM ATA100 Monitors: 12.1" Wide-XGA 1280x800 LCD Display Video Card: Intel® Extreme Graphics 2 Sound Card: Sound Blaster Pro Compatible 5.1 Digital Audio Smart Bay One: 24x10x24 CD-RW / 8X DVD Combo w/Software MPEG2 Decoder Primary Battery: Sentia 12.1" 6-Cell Lithium-Ion Smart Battery Pack Additional Battery: Sentia 12.1" 6-Cell Lithium-Ion Smart Battery Pack Ethernet NIC: Integrated 10/100Mb Ethernet NIC Modem: 56K Modem with V.90 Technologyאפשר להחליף לצורב די-וי-די, לשדרג ל100 גיגה, ולשדרג ל2 גיגה זכרון.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר ומה דעתכם על המחשב הזה?Sony vaio TX 670Intel® Pentium® M Processor Ultra Low Voltage 753Intel® 915GMS1GB RAMntel® Graphics Media Accelerator 900128MB dynamically allocated shared RAM video memoryDolby® Headphone & Dolby® Virtual SpeakerMicrosoft® Windows® XP Professional with Service Pack 2Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection (802.11b/g)Integrated Wireless Wide Area Network (WAN) accessing Cingular Wireless National EDGE Network with SmartWi technology60GB hard drive11.1 WXGA display (1366x768) with XBRITE technologyDVD+R Double Layer/DVD±RW optical drive
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.