פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים מחבר זה לא העניין, אני פשוט חולה סדר.מעין פרפקציוניסט שכזה.אני בדיוק כמוך !סדר ! ורק סדר !בלאגן לא הולך !יש לי את החדר הכי מסודר שיש ! (לפחות זה מה שהחברים אומרים ומה שאני רואה אצלם..) 8)
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים חדר מחשב: חדר שלי: מצטער על האיכות, I didnt RTFM, yet בחדר שלך לטייפ קוראים פישר? גם לי יש אחד כזה!
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים וזה מה שקורה לאנשים שמתקשים לעכל את האמת. עצוב, הלא כן?עריכה:ואימרו ביי ביי לאידיוט - "ויקבל באן וישתוק לכל ימי חייו"
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים כן איגור, זה של פישרכבר אין לו כמעט שימוש.. פעם הייתי מחבר אליו את המיני, עכשיו גם זה לא.
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים "מה זה כמה הומואים כמוני יש פה?! לכולם יש מיטה זוגית..."זאת לא מיטה זוגית זאת מיטה וחצי (אני כמעט בטוח).
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים כן איגור, זה של פישרכבר אין לו כמעט שימוש.. פעם הייתי מחבר אליו את המיני, עכשיו גם זה לא.דרור הרשה לי להגיד לך משהו...יש לו קליטת רדיו משהו בן יונה!אל תהרוס אותו שמור אותו לדורות הבאים!
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים יש לו צליל טוב והוא בנוי מחומרים יחסית טובים, בגלל זה השתמשתי בו בתור מגבר למיני...ולכל התוהים,זה מיטה וחצי אפורה של עמינח 1337 (מקרוט אל תתחמם ;D )
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים החדר שלי: הסבוופר - האם הוא מספיק רחוק מהמארז? ארון המדפים - תמונה מסובבת המחשב ארון הבגדים - הקיר השמאלי הרמקול - האם זה טוב שהוא וחברו יהיו תלויים על הקיר? החדר שלי בכלליות מהכניסה מצטער על האיכות הגרועה - זו בעצם מצלמת וידיאו שיכולה לצלם גם סטילס. התייחסו ברצינות לשאלותיי. למי שתוהה - המחשב נמצא בחדר בפינה הימנית - אחורית שלו והרמקולים תלויים על הפוסטר לימינו. האם להעביר אותם לשולחן? את החדר עיצבתי מחדש רק לפני יומיים, כך שרק כרגע הוא נראה יחסית מסודר... בין הרמקולים למארז יש עכשיו מדפסת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.