פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים ניצן?!?! מה זה לעזאזל העכברוש הענקי הזה שנכנס חלקית בצילום?! עד כדי כך הזנחת את החדר?!
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים ניצן?!?! מה זה לעזאזל העכברוש הענקי הזה שנכנס חלקית בצילום?! עד כדי כך הזנחת את החדר?! :lol: :lol: :rolling:
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים ניצן?!?! מה זה לעזאזל העכברוש הענקי הזה שנכנס חלקית בצילום?! עד כדי כך הזנחת את החדר?! ROTFLAMO!!!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אני רואה אז שלכולם יש את הארגונומית של מייקרוסופט (גם לי אני מודה)..... יפה יפה.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים לי יש KB-10X של Genius, פעם הייתה לי KB16 אבל בגלל תאונת עבודה (קולה נשפכה... :-[) קניתי את ה 10X כי מילא אני לא צריך את כל כפתורי המולטימדיה חסרי התועלת הללו.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים יש הרבה חדרים שיש בהם מחשב, איזה אתם רוצים? (iMac, P4, Duron, סלון, פינת אוכל, מטבח, מקלט, מרפסת, מדרגות? דלת ליד מחשב #1, דלת ליד מחשב #2, תהיו ספציפים. אתם יודעים מה, אני אצלם את הלפטופ בחדר שינה, מסודר כמו שעון שוויצרי.(אגב, ניצן, אל תיעלב, אבל פאק, ישנת בדיר הזה?! אפילו החדר שאני הורס לא נראה ככה. אצלך הוא נראה כמו אזור אסון לפני שהnational guard הגיעו.) אגב, ד"ש לחתול.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים החדר שלי ביום טוב נראה בהחלט סביר וךרוב אפילו המיטה מסודרתמשלא ניתן להגיד על פינת המחשב(שעומדת בסלון) וצריכה תחזוקהמדי כמה זמןת אבל עכשיו סידרתי אותה לא מזמן ובינתיים זהנראה סבירכשיהיו תמונות אני אשלח
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים :o :o מי שראה את התמונות האלה כבר מת מהתקף לב זה נראה שעברה שם מלחמה amd vs intel אז אתה לא צריך להרוג כי מי שראה כבר קיבל התקף לב ומת כל הזמן שאני רוצה להעריך את המקום שאני ישן , אני מסתכל על התמונות האילו ובאמת מעריך !
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים המסך בא כתוצאה ממוות של הסוני 15" שלי.15" של אוליבטי שלא עובר את ה800X600...
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים החדר שלי קרגע בשיפוצים ,אני יצלם את הקיר של "HW" שיהיה מוכן ואת שאר החדר כמובן 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.