פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים :o :o מי שראה את התמונות האלה כבר מת מהתקף לב זה נראה שעברה שם מלחמה amd vs intel אז אתה לא צריך להרוג כי מי שראה כבר קיבל התקף לב ומת
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אני פרפקציוניסט ואנ י מכיר המון פרפקציוניסטים ואצל אף אחד לא מסודר כי פרפקציוניזם מתבטא בפרקטיות וסדר אף פעם לא פרקטי
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים HOLY SHIT זיפמן אתה מזכיר לי את בת דודה שלי (כרגע בת 29 נראה לי) (זה לא מחמאה )
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים אורי, החדר שלך פשוט מהמם. אני גם דוגל בסדר ובפרקטציוניזם אבל לא באותה הקיצוניות כמוך. החדר שלך הוא מודל לחיוקי בשבילי
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים The Wizard החדר שלך אורי , אכן המסך שלך מהמם. אני רואה שאתה קורא ספרים ?
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים תודה על המחמאות חברים.... ככה זה כשיש לך אמא חולת נקיון, ובמקרה גם תמניה.. שילוב הרסני.נ.ב, כן אודי.. כמה שזה מוזר מידי פעם אני מצליח להתקדם עוד שני עמודים באיזה ספר.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הנה החדר שלי אחי, למה אתה לא שם תמארז בגלרייה שלנו ? אנשים בואו תעזרו לנו להפוך אותה ליותר מגוונת ומענינת עם המארזים שלכם, למה להחביא אותם ? אני מצפה ממך לשלוח מספר תמונות לגלרייה.
פורסם 2002 באוגוסט 1823 שנים הנה החדר שלי אחי, למה אתה לא שם תמארז בגלרייה שלנו ? אנשים בואו תעזרו לנו להפוך אותה ליותר מגוונת ומענינת עם המארזים שלכם, למה להחביא אותם ? אני מצפה ממך לשלוח מספר תמונות לגלרייה. על מה אתה מדבר שלחתי לכם ובדקתי אף אחד לא סידר את התמונות שלי בגלרייה שלכם ועוד שלחתי אי מייל כדי לבדוק מה קורה שםאז בבקשה תבדוק ואז תחזור אליי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.