פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים נראה כבד ומאיים.אני מבין שאתה חובב מושבע של סימולטורים..נ.ב, אתה רכשת אותו?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים כל עוד אין לך שולחן בגדול מקלדת אין ממש בעיה...בעתיד גם אפשר יהיה להחליף את הסטיק,הסטיק פשוט יוצא מהמקום ואפשר לשים של מטוס אחר.זה הג'ויסטיק הראשון ממתכת.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר זה הג'ויסטיק הראשון ממתכת.לא מדוייק !הדגם הקודם גם היה ממתכת !זה הג'ויסטיק הראשון שהוא דיגיטלי לחלוטין!יש לא מעבד משלו וזכרון 64K.אפשר להפעיל אותו ב4 שיטות.יש לו 10 צירים זמינים !!2 של הסטיק(x,y)אחד של המצערת(Z)עוד micro switch שמתפקד כעכבר(x2,y2) (על המצערת עצמה)עו שני כפתורים(u,v)ותמיכה בפדאלים ....יש לו שפת תכנות משלו ל מקרואים.והשמים הם הגבול.אני בינתיים לא ממש משתמש בכל הפונקציות שלו ,צריך ללמוד אותו.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים תתחדש, בהחלט מרשים!נ.ב, בבקשה, בפעם הבאה הקפד לפרסם את הדיון בפורום המתאים לכך.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אתה יכול להביא גם לי 2,300 ש"ח?? ?? ?? Z זה לא מצערת - זה ה-Rudders - אם יש לו. ככה זה לפחות ב- Thrustmaster TOP-GUN Afterburner שלי. המצערת כאילו לא מוגדרת כ-Axis אלא פשוט כמצערת. ככה זה בסטיקים היחסית חדשים.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אחלה...לא הייתי משלם 2300 שחאבל בהחלט אני מבין את הטירוף שלךאני רניתי לאנריל וקאונטר סטרייק פד לעכבר ב100 שח....
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים בארה"ב זה עולה איזה 1,400 ש"ח.זה בטח ירד וזה לא יבוא רשמי לארץ. חנות אחת הביאה רק 10 אבל אם הם יראו שיש הרבה אנשים עשירים בקטע של הסימולטורים הם יביאו עוד... ;D
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר כן !גם אני חשבתי שזה טרוף לשלם סכום כזהאבלתחשבו שרוב החברה פה כולל אני עצמי מוכן להשקיע 2000 ש"ח על כרטיס 3D בן ****וזה טוב בדיוק לשנתיים.אז למה לא להשקיע בסטיק כזה ואני מקווה שאני לא החליף אותו ב 10 שנים הקרובות.חוץ מזה המחיר לא ירד (אין לו מתחרים)ודרך האינטרנט להזמין אותו זה עולה כ 1800 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.