פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים שלום לכולם,אני מנסה לצרוב קובץ MDF בן כ3.5 ג'יגה כDATA למדיית DVD. הנרו נותן לי הודעה שהקובץ גדול מ2 ג'יגה ולכן הוא לא יכול לצרוב..האם למישהו מושג כיצד אני צורב קובץ כזה, כIMAGE (בלי לפתוח אותו..).תודה מראש.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר או קיי, המטרה שלי היא כזו: אני מעוניין להעביר את הקובץ, כמו שהוא, לחבר על מנת שיעתיק אותו למחשב וייפתח אותו עם DAMEON TOOLS.איך אני צורב בנרו? באיזו אופציה לבחור?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מפעיל את ה-NERO START SMART, START-ALL-PROGRAMS-NERO-NERO START SMART.EXEבחלון הקטן שנפתח אתה בוחר למעלה DVD, יופיעו לך 5 אייקונים תבחר את השני ימין, אייקון של של דיסקים עם קופסה כזאת מוזרה, תלחץ, ואז תבחר BURN IMAGE TO DISC,בחלון שייפתח תבחר את קובץ ה-IMAGE שאתה רוצה לצרוב מה שאמרת מקודם בהודעה הראשונה, תבחר את מהירות הצריבה, וזהו.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר תודה, אבל ההצעה שנתת לי צורבת דיסק, אבל לא את קובץ הIMAGE, היא למעשה פותחת אותו וצורבת אותו לדיסק(יוצרת תיקיות וכו'). אני רוצה להעתיק אותו כמו שהוא למדיה..
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני לא רואה סיבה שבגללה לא תוכל לצרוב את הקובץ כ-DATA, זה פשוט מאוד ויכול להיות שאתה מנסה עם דיסק שהוא לא 4.7 GB?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים תוכל לכתוב את ההודעה המדוייקת שNERO נותן לך? אני צורב כאלה קבצים מעל 2 ג'יגה כל הזמן, מעולם לא נתקלתי בבעיה.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים פתחתי היום ת'רד עם בעיה שקשורה מאוד לנושא הזה (ואיכשהוא הוא הגיע עד לדף ה-2) אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי =]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146720.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.