פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים לאחרונה היו מספר דיונים ופרסומים ברשת בקשר ל-OpenGL 2.0. הייתי רוצה לדעת, מה דעתכם על זה.לפרטים נוספים אודות OpenGL 2.0 לחצו כאן
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים האמת שלדעתי זה ה"מלך" ולא יקום לו מתחרה בזמן הקרוב , פשוט יעיל ובאמת מראה ביצועים.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים סוף סוף דיון נורמאלי פה (למרות שלצערי אני לא צופה אותו מתפתח לחמש עמודים ככה... אבל בכל זאת יוזמה מבורכת) אגב.... הכותרת... טעונה שיפור
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים בזמן האחרון באמת לא שמתי לב להתפתחות של הOGLיש למישהו אולי איזה מאמר בנושא של הOGL 2?להעמקת הידע בנושא....10X
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר היה ויכוח גדול על איזו שפת Shading מתאימה יותר מבין השתים: nvidia CG, 3dlabs HLSLמה דעתכם על הסוגיה הזאת? מה יותר מתאים?(תקראי את הספציפיקציות של שתיהן לפני שאתם מגיבים).
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר האמת שלדעתי זה ה"מלך" ולא יקום לו מתחרה בזמן הקרוב , פשוט יעיל ובאמת מראה ביצועים.יש מתחרה, וקוראים לו DirectX 9.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים אז זהו שלא , אני חושב שכל מפתח משחק שרוצה לעשות באמת דברים מדהימים עושה את זה עם OPEN GL,תראה MOHHA , והחזה לטירה של וולפינשטיין SAM1&2 ויש עוד הרבה.ה DX הוא רגיל ולא מיוחד.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר מה זאת אומרת "רגיל". DX הוא סה"כ API.ואם לא ידעת, ב-OpenGL 2.0 אין Displacement Mapping.אם כבר מדברים על דברים מדהימים, ראית במקרה את Aquanox?
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר יש למישהו אולי איזה מאמר בנושא של הOGL 2?להעמקת הידע בנושא....10Xhttp://www.3dlabs.com/support/developer/ogl2/presentations/index.htm
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים נחמד מאוד.... רק חשבתי יותר על הדגמה טכנולוגית אם יש כבר בנמצא.... משהו כמו ScreenShots או איזה סרטון... :
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים כן ראתי את שקווהנוקס זה מגיע בבנדל של MSI.לכל דבר יש חסרות וזה תפקיד המפתח של המשחק לעקוף את המגבלות (סליחה שאני לא יורד איתך לרמה קצת יותר מקצועית היות והידע שלי בתחום הזה הוא לא בשמיים )
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים OpenGL 2.0 - Out To Save Programmable Graphics API OpenGL 2.0 ReviewNeed it? Google it!
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני מאוד מקווה שOGL2 יתחרה היטב בDIRECTX ככה יצאו יותר מישחקים ללינוקס ולמיקרוסופוט לא יהיה מונופול על הכול.אבל מההיסטוריה אפשר לראות שההתפתחות הטכנולוית של הopenGL יותא איטיתמהdirectx וחבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.