פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים נו באמת, כבר חרשתי את המדריך הזה מהקצה עד הקצה. הם מדברים שם רק על הוצאת הבטרייה ותו לא. אם אין במדריך אז כנראה שאין לך עוד אפשרויות כי אם היו אז הם חייבים להיות במדריך
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אם אין במדריך אז כנראה שאין לך עוד אפשרויות כי אם היו אז הם חייבים להיות במדריך נו באמת, אתה לא יודע שמדובר בחברה Gigabyte..
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים דוק, לא להשמיץ את GIGABYTE כי גם לי יש וזה מעליב בכל מקרה זאת חברה לא רעה בכלל ונתתי לך תשובה על זה כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145719.110 :)
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים נו באמת, אתה לא יודע שמדובר בחברה Gigabyte.. זו באמת חברה טובה(לי אין אותה) :
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אה, כן? אז איך אתם מסבירים את זה, שלוח האם שלי K8NF-9 שקניתי מהם , הוא מגיע עם תמיכה בזכרונות במהירות 400Mhz. כלומר, אם אני שם על הסלוטים זכרונות שהם 400Mhz, הם תמיד יעבדו ב- 400Mhz. נכון? לא נכון ! כאשר אני שם את הזכרונות ב-DIMM1 והשני ב-DIMM3 , שאז אין דואל צ'אנל (כן, אני מוכרח לעבוד כך, מכיוון שב-Dual המערכת קורסת) פתאום מהירות הזכרונות יורדת ל- 333Mhz!!! וה- CAS מעניין, יורד ל- 2.0. תראה איזה נכים, ב- Single Channel, מהירות הזכרונות יורדת אבל, התזמונים שלהם יותר נמוכים. ולכן הביצועים יורדים. (עדיף מהירות על פני תזמונים) מה הקטע? מישהו יכול להסביר לי מה המטרה של זה? וכן, מדובר בזכרונות טובים מאוד. GeIL 400Mhz Value CL2.5 *עריכה* אה, ומה אתם אומרים על הטמפ' של הצ'יפסט, 70 מעלות!! טמפ' מצוינת למדי, הא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.