פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים שידרגתי את המחשב הישן שלי!פעם הוא היה ככה:800 mhz256 ramge force mx 200היום:amd sempron 2800+GA-K8NS -לוח אם512 ramreadeon 9550 128mbאיך הוא?יחזיק לי שנה שנתיים למשחקים?תודה מראש...
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אמממ שנתיים בטוח לא.בקרוב להרבה מאוד אנשים יהיה 1024 זכרון ראם בדואל צ'אנל.הכרטיס מסך דיי ישן, אם יש לך קרוב ל800 שקל שדרג אותו, ואם לא תחסוך שחצי שנה ותקנה עוד חצי שנה כרטיס מסך מעודכן יותר.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אני לא מבין אותך.. מה זה יעזור לך לשאול איך המחשב אחרי שקנית אם הוא טוב סבבה אבל אם לא אז מה הקטע לשאול עכשיו..???
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים עשית בחוכמה. קנית מחשב חלש מההתחלה ולא תגיע למצב שהמחשב העצבני שעלה 8000 שקל הפך לגרוטאה אחרי שנתיים שלוש. יש לך מחשב מאד בסיסי. יריץ כמעט כל משחק בשנה שנתיים הקרובות, אבל אל תנסה לכוון פרטים גבוהים במשחקים ותתרגל לחוויית משחק שרחוקה ממשולמת. תתחדש!
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים יריץ כמעט כל משחק בשנה שנתיים הקרובותאתה מדבר שטויותכבר עכשיו הוא לא מסוגל להריץ קווייק 4 בכללהוא פשוט לא עומד בדרישות המינימום
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים עשית בחוכמה. קנית מחשב חלש מההתחלה ולא תגיע למצב שהמחשב העצבני שעלה 8000 שקל הפך לגרוטאה אחרי שנתיים שלוש. יש לך מחשב מאד בסיסי. יריץ כמעט כל משחק בשנה שנתיים הקרובות, אבל אל תנסה לכוון פרטים גבוהים במשחקים ותתרגל לחוויית משחק שרחוקה ממשולמת. תתחדש! עלמנת להינות מהמשחק ולא רק לשחק צריכים מחשב חזק. לשחק על מחשב חלש ברזולוציה נמוכה זה כמו לראות סרט אקשן מ-DVD על טלויזיה 14 אינץ עם סאונד MONO.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים זה בכלל לא בחוכמה לדעתי , עדיף לחכות, לחסוך עוד כסף ולקנות מחשב חזק שישרת אותך בצורה טובה כמה שיותר זמן , עם המחשב הזה הוא יכנס לתסכולים של "המחשב שלי עגלה" מהר מאוד. הוא פשוט לא יספק את הסחורה במשחקים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים כמעט כל משחק,כמעט...עכשיו הוא אולי מריץ כמעט כל משחקעכשיו...אתה דיברת על שנתיים קדימה
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים ממה שהיה לך זה בטוח יותר טוב היה לי אותו הדבר בערך לפני שבוע עולם אחר ובשביל מישחקים צריך זמן !!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר זה מחשב לצכים הבאים:אינטרנט,עבודה וקצת משחקים כמו:Fifa,Nba,Fm,Pes וזהו...למשחקים האלה זה יחזיק מעמד לפחות שנתיים?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אם הוא מחזיק אותם כעת,אין שום סיבה שהוא לא יחזיק אותם בעוד שנתיים...גם בעוד 20 שנה :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.