עבור לתוכן

מפרט למחשב HIGHT - END משחקים

Featured Replies

פורסם

זקוק לעזרה לסיום המפרט

הזמנתי כבר AMD 4400+

ומסך VIEWSONIC VX924

והם בדרך לישראל

עכשיו נשאר לי 1500 דולר לקניית שאר המפרט

חשבתי על

DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard

Lian Li PC-73SL Silver Aluminum Server Computer Case

Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive

mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 500 (PC 4000)

SILVERSTONE SST-ST60F ATX 600W Power Supply

BFG Tech BFGR78256GTXOC Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card

מה אתם אומרים עליו?

מה צריך לשנות בו?

פורסם

קודם כל תוריד למעבד 3800X2.

דבר שני אם אתה לא הולך לעשות OC אז הזכרונות והלוח אם קצת מיותרים

פורסם

אין צורך בכזה ספק כח חזק גם אם אתה עושה אוברקלוק. אם יש אפשרות הייתי מבטל את ההזמנה של המסך ולוקח משהו טוב יותר כמו ה-VP930 של VIEWSONIC.

פורסם
  • מחבר

המעבד והמסך כבר באונייה לארץ אז אי אפשר לבטל :xyxthumbs:

ואת המסך הבאתי ב320 דולר

את המעבד לא שווה להוריד ל3800+ בגלל שאין ל1 מגה מוטמן

למה להוריד בספק אפילו חשבתי לקחת 660W במקום זה בגלל שאם אני יעשה מערכת של SLI אז צריך עוד W

ומישו יודע מה עם הגירסה של 16X SLI

פורסם

550 מחזיק בכיף כל דואל GTX

תקנה OCZ POWER STREAM 600W

פורסם
  • מחבר

מה זה הספק הזה?

הוא מודולורי?

פורסם

מה זה הספק הזה?

הוא מודולורי?

זה הספק הכי חזק מהסדרה הכי חזקה של החברה הכי חזקה בתחום הספרים

עריכה : * תחום הספקים - השארתי כי זה נראה מגניב

פורסם

לא הייתי הולך על 7800GTX .

פורסם

לול silverstone לא החברה הכי חזקה .... הוא פשוט מודיולרי הכי חזקה היא PCP&cooling יש לה את הדגם 510w sli certified הוא מודיולרי והוא מאוד חזק ויציב אבל הוא רועש ויקר אם אתה מחפש שקט יש את הSeasonic 600w מסדרת ה-S12 וגם הסילברסטון שהוא הציע טובים אבל הם לא הכי טובים ותמיד יש את ZIppi אבל זה יותר לשרתים והם גם רועשים אני אישית הייתי הולך על ה-ocz powerstream בגלל שהוא גם זול יחסית(בחו"ל) וגם הוא מאוד יפה לדעתי אבל אם אתה מחפש מודיולרי יש לך את את הדגמים החדשים של antec neohe אני מדבר על ה-550w שהוא די זול יש לו 3 ריילים ב-12v  כל אחד מספק 18A אבל הריילים הם עצמאיים הוא ספק טוב... יש לך את ה-powerstream שהם ספקים לא מודיולרים אבל יש להם ריילים שאפשר לכוון אותם יש את ה-520w שספק ב-12v 33A ויש את powerstream 600w אומרים שיש לו בעיות יציבות לדעתי ודעת רבים הוא נחשב פחות טוב עם הלוחות של DFI מאשר ה-520w, יש לו שני ריילים שכל אחד מספק 20A עכשיו הייתי מסביר לך יותר אבל אני חייב לזוז אני יתן לך מדריך עם כל הפירוט מהפורומים של DFI הנה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=10854 בבקשה תהנה תתחדש ודרך הגב איך הזמנת את המחשב מחו"ל?

פורסם
  • מחבר

לא הייתי הולך על 7800GTX .

אז על מה כן?

את המסך והמעבד הזמנתי כבר ביולי אבל הם חיכו לכרטיס מסך שהוזמן יומיים לפניהם ואיך שהוא פדקס איבדו אותו אז הם חיכו לו בחברה בשם  USADDRESS עד שלפני שבועיים המוכר הודיע לי שאני יקבל החזר של 500 דולר על הכרטיס ועכשיו תוך יום יומיים אני צריך לקבל אותו בעזרת השם .

פורסם

על מה כן? על 7800GT . לא יודע מה איתך, אני חושב שזה טמטום לקנות GTX בכמעט 1,000 ש"ח יותר כשההפרש ביצועים הוא כ"כ קטן (4 צינורות עיבוד נוספים+יותר מהירות באפיקי הזכרונות לטובת ה-GTX. בשביל זה להוסיף עוד 1000 ש"ח ?! למה מה קרה? גם בבדיקות ביצועים אתה תראה שההפרש מאוד מאוד קטן) !

פורסם
  • מחבר

ומה עם ה1800XT מתי הוא צריך לצאת?

פורסם

הוא כבר יצא. תוכל למצוא אותו ב-KSP. עם המחיר שלו (3500 +-) לא הייתי מתקרב אליו. לפי המפרט, 7800GT יותר טוב ופחות יקר. מבחינתי, הבחירה האולטימטיבית.

פורסם
  • מחבר

לא הXL הXT הדגם הכי משוכלל הוא לא עדיף על GTX עם איזה לוח של CF DFI?

פורסם

הוא כבר יצא. תוכל למצוא אותו ב-KSP. עם המחיר שלו (3500 +-) לא הייתי מתקרב אליו. לפי המפרט, 7800GT יותר טוב ופחות יקר. מבחינתי, הבחירה האולטימטיבית.

הוא עדיין לא יצא באף חנות בעולם וזה די תמוה שתמוה שיש אותו ל-KSP לפני NEWEGG.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים