פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים אתה מוכן להסביר לי למה?כי ויסטה יוצאת רק בגסאת DVD ואם תרצה לעשות עותק ? כי כל המשחקים מגיעים היום רק בDVD אני הייתי הולך על לוג'יק בגלל השירות ואחריות רק תוריד לוח לאלבטרון שעולה 500
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים מחבר אין שירות ואחריות טובים בKSP?ומשחקים אני משיג מחברים אז זה לא משנה.ומה ההבדל בין הלוח של אלבטרון ללוח ששמתי?
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים היום אחי היה ב-KSP ואמר שהשירות ממש גרוע. לדעתי אין הבדל בין ה-Albarton לבין ה-An8 Ultra (שכן שניהם לוחות אולטרה) חוץ מהבדל אחד. ה- An8 Ultra מקורר פסיבית, ה-Albarton לא.
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים היום אחי היה ב-KSP ואמר שהשירות ממש גרוע. לדעתי אין הבדל בין ה-Albarton לבין ה-An8 Ultra (שכן שניהם לוחות אולטרה) חוץ מהבדל אחד. ה- An8 Ultra מקורר פסיבית, ה-Albarton לא.האלבטרון שדיברתי עליו הוא NF4 רגיל השירות של KSP ביזיון (אני אפרט בפרטי - זה אסור עלפי חוקי הפורום )
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים מחבר אשמח אם תפרט לי בפרטי. בנתיים אני עדיין הולך עם KSP והעם הלוח אולטרה שנמצא מלכתכילה. וחוץ מזה איך המפרט סך הכל?
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים מחבר אוקיי תודה סך הכל סיימתי אני רק אחכה לפרטית מגילומן בקשר ללמה לוגי' ולא קייאספי ואז כבר נסגור הכל תודה לכם =).
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים מחבר עוד שאלה קטנה. במידה וארצה לעשות OC ולחזק את המעבד ל2.2ghz המערכת הנ"ל תתאים לי?
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים אני חושב שהמערכת שלך תוכל לאפשר oc אבל לא משהו גבוה . בנוגע למהירות אי אפשר לנבא תנסה ותראה
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים מחבר אני אף פעם לא ניסיתי ואני לא רוצה לעשות שטויות.. ראית את המארז שאני כנראה אקנה ואת הספק במידה ואני אגיע למהירות של 2.2ghz המערכת תחזיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.