פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותיעכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים בבקשה לינק ל DIVX פהולינק ל SVCD פהדרך אגב SVCD ןMPEG2 זה אותו דבר רק ניצרב אחרת
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים התוכנה הכי טובה בעולם לזה, כ"כ קלה ומעולה, באמת באמת תוכנה גדולה:DVD::ripזה סקריפט perl ל transcode, הוא משתמש ב fltk המכוער. זו תוכנה פשוט מדהימה!!! (בנתיים רק ללינוקס ואני לא חושב שזה לעולם ישונה. אבל אולי, רק אולי, תצא תוכנה נורמאלית יותר לווינ' שמתקרבת לזו).
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים התוכנה הכי טובה בעולם לזה, כ"כ קלה ומעולה, באמת באמת תוכנה גדולה:DVD::ripזה סקריפט perl ל transcode, הוא משתמש ב fltk המכוער. זו תוכנה פשוט מדהימה!!! (בנתיים רק ללינוקס ואני לא חושב שזה לעולם ישונה. אבל אולי, רק אולי, תצא תוכנה נורמאלית יותר לווינ' שמתקרבת לזו).זה בדיוק מה שבאתי להגיד ;Dאבל אז ניזכרתי שלא לכולם יש לינוקס....
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים למי שלא יודע לעשות RIP מDVD לוקח לפחות 10 שעות (מנסיון) למה ? אתה רושם את הביטים הדחוסים ? :lol: אל תגזים יש לי 1.7 וRIP לוכח לי 20 דקות תוסיף עוד 3-4 שעות קידוד מחדש. ואני מאמין שיש פה מחשבים יותר טובים משלי כל שאפשר הרבה יותר מהר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.