עבור לתוכן

ברצוני לעבור לNOD32 ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה בעצמך ראית שKAV יותר טוב מNOD אז למה להתווכח עם עצמך?

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי כוח להמשיך תוויכוח הזה!

התר'ד עובר את כל הגבולות .......... אני אשמח אם ינעלו אותו! כי הנושא הזה ניטחן כבר הרבה זמן.

q1234 - הוא דפוק שלא יודע על מה הוא מדבר ואם אני זוכר נוד32 הפליצה עליו ועל קספרסקי!!!

אתה פשוט מביא לי מיבחנים שלא שווים את מה שנוד32 קיבל!!!

"Virus Bulletin 100% בפעם ה-33!!!!"

ועוד הרבה פרסים שהוא קיבל ותגובות מחברות.

אתה ניראה טמבל שאין לך אפילו מילה טובה להגיד על קספרסקי! :lol::cool2: ואמרתי לך אני לא רואה אותך ואני לא צריך לתת לך דין וחשבון ! :lol: יהבל! :lol:

מה אתה חושב לפי מה שאמרתה ומה שאני אמרתי כולם יתחילו לעבור לקספרסקי או לנוד32 ?......

כבר כולם יודעים שנוד יותר טובה הם לא צריכים הסברים דפוקים שאתה מראה להם עוד מיבחנים מיימי הביניים. :lol:

מה אתה מיתלהב מהמיבחנים האלו ועוד בלי בושה מזכיר לנו אנטי וירוסים כמו AVK ו-f-secure שאף אחד לא צריך אותם! :bash:

כי ברור שקספרסקי יותר טובים מהם.

goodbay :hi: :hi: :hi:

ban.gif ::)

תשנה תגישה שלך ומהר,פה זה לא גנון............אתה רוצה לומר דברים ,אפשר גם לומר אותם בצורה אחרת.

בקשר למי יותר טוב אני עדיין בדעה שהקספרסקי יותר טוב אבל אני בכל זאת עם נוד 32 רק בגלל שהוא לוקח פחות משאבים,בקשר לתפיסת ווירוסים אין לי שמץ של ספק שקספרסקי הוא מעולה בתחום ;)

פורסם
  • מחבר

במקום להגיד Kaspersky l ניתן להגיד KAV,שהוא קיצור מסחרי של חברת Kaspersky לאנטי-וירוס שלה.

בKAV 2006 ישתפרו הדברים הבאים:

-שיפור יכולת ההגנה בזמן אמת מול וירוסים ושיפור התוכנה להתמודד איתם.

-מנוע חתימות משופר (הטכנולוגיה שבה מתגאה כל כך חברת KAV)

-מנוע ג'נרי חדש וכל הנראה יותר טוב משל NOD32.

-ממשק חדש (איך לא?)

-סריקה יותר מהירה וגם יהיה אפשרות לעשות סריקה לפני שעולה המחשב בממשק DOC,לגילוי יותר וירוסים שמסתירים את עצמם שהם עולים עם הווינדוס.

ול-KAV 2006 יהיה 2 מנועים,מנוע חתימות ומנוע ג'נרי.

ואילו לNOD32 יש רק מנוע ג'נרי אחד (שגם לא כל כך יעיל,וגם ראינו את זה פה) ובלי שאר מנועים שעוזרים מה שעוזר לוירוסים לחמוק מNOD32.

פורסם

במקום להגיד Kaspersky l ניתן להגיד KAV,שהוא קיצור מסחרי של חברת Kaspersky לאנטי-וירוס שלה.

בKAV 2006 ישתפרו הדברים הבאים:

-שיפור יכולת ההגנה בזמן אמת מול וירוסים ושיפור התוכנה להתמודד איתם.

-מנוע חתימות משופר (הטכנולוגיה שבה מתגאה כל כך חברת KAV)

-מנוע ג'נרי חדש וכל הנראה יותר טוב משל NOD32.

-ממשק חדש (איך לא?)

-סריקה יותר מהירה וגם יהיה אפשרות לעשות סריקה לפני שעולה המחשב בממשק DOC,לגילוי יותר וירוסים שמסתירים את עצמם שהם עולים עם הווינדוס.

ול-KAV 2006 יהיה 2 מנועים,מנוע חתימות ומנוע ג'נרי.

ואילו לNOD32 יש רק מנוע ג'נרי אחד (שגם לא כל כך יעיל,וגם ראינו את זה פה) ובלי שאר מנועים שעוזרים מה שעוזר לוירוסים לחמוק מNOD32.

עם כל התוספות האלה יעלה גם השימוש של התוכנה בזכרון.......חבל מאוד

פורסם

גם אני עם נוד32 ביגלל שהוא לא לוקח כימעט משאבים זהו זה הסיבה היחידה! ::)

ואני גם חושב שקספרסקי יותר טוב, אבל לכל אנטי וירוס יש תחיסרונות והיתרונות שלו.

ביגלל זה אני חושב שאם יש לכם נוד32 עדיף להתקין גם קספרסקי ביגלל הסריקה המצויינת שלו הוא יוכל ליתפוס לכם כמה מנייקים! :cool2:

פורסם

הכי טוב כל כמה חודשים להחליף תוכנת אנטי וירוס כך תמיד השנייה תעלה על וירוסים שהראשונה לא תפסה... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לבעלי ה1GB ה-KAV טוב,לבעלי מתחת זכרון הוא לא מומלץ.

בקרוב אני קונה 1GB!!! ואז KAV אפילו לא יזיז לי.

נ.ב: אתמול הורדתי קראק וKAV גילה שהיו בו 17 טרוייאנים ועוד כמה ספיירם שספייר דוקטור מצא.

פורסם

הכי טוב כל כמה חודשים להחליף תוכנת אנטי וירוס כך תמיד השנייה תעלה על וירוסים שהראשונה לא תפסה... :nixweiss:

צודק אני יחליף בינהם מידיי פעם. ::)

פורסם

גם לנוד יש שני מנועים: מנוע מבוסס חתימות ומנוע מבוסס התנהגות, כמו לכל שאר האנטי וירוסים.

וזה של-KAV יש טכנולוגיות חדשות לא אומר שהוא עושה בהן שימוש טוב.

פורסם

ברור של-nod יש מנוע מבוסס חתימות , מה ההגיון לבנות אנטיוירוס מבוסס רק על מנוע ג'נרי ?

פורסם

אוקי בוא נגיד ככה

לי היה פעם נסיון עם נורטון שיעול*זבל עופות חרא* שיעול

עברתי ל avg המחשב טס ממש מהר והכול עובד בטילים וגם גילה דברים שהנרטון לא גילה

מלפני חודשיים ראיתי אצל חבר שלי את נוד והוא הסביר לי איך פורצים אותו וככה אז סוף סוף עברתי אליו קיצר בוא נגיד שהנוד ממש קל ועלה על הרבה מאוד דברים ש נורטון ו avg לא מצאו וגם הוא לא מזיז למערכת קיצר לפי דעתי נוד הוא אנטי ווירוס מעולה אבל עדיין צריך להפעיל תמוח לפני שמורידים משהו ויש לך הגנה משהו בסט!

בקשר לקרספקי שמעתי עליו וראיתי אצל חבר נראה גם אנטי ווירוס יציב וחזק כמו נוד ולא כמו הצעצועים של סימנטיק

עוד לא היה לי סניון איתו אבל בנתיים אני מרוצה אז אין לי סיבה להחליף

פורסם

שוב, זה תמיד יקרה שנחליף אנטיוירוס והשני יגלה וירוסים שהראשון לא גילה.

כעת אני מתחיל כל כמה חודשים להחליף כי אני לא רואה שום פיתרון אחר.

פורסם

זה פיתרון מאוד מטופש להחליף אנטי וירוס כל כמה חודשים כדי שהוא יזהה וירוסים שהקודם לא זיהה, מכמה סיבות:

א. לא כל האנטי וירוסים טובים

ב. בזמן שתהיה עם אנטי וירוס טוב, אתה תהיה מוגן, אבל לאחר שתעבור לאנטי וירוס אחר (פחות טוב) המחשב יהיה פחות מוגן.

ג. להסתובב עם וירוס במחשב כמה חודשים זה לא פתרון.

הפתרון הכי טוב הוא אנטי וירוס+פיירוול+פיירפוקס+להתרחק מאתרים לא טובים+ ידע טוב באבטחת מידע בסיסית+מודעות למצב המחשב

פורסם

זה פיתרון מאוד מטופש להחליף אנטי וירוס כל כמה חודשים כדי שהוא יזהה וירוסים שהקודם לא זיהה, מכמה סיבות:

א. לא כל האנטי וירוסים טובים

ב. בזמן שתהיה עם אנטי וירוס טוב, אתה תהיה מוגן, אבל לאחר שתעבור לאנטי וירוס אחר (פחות טוב) המחשב יהיה פחות מוגן.

ג. להסתובב עם וירוס במחשב כמה חודשים זה לא פתרון.

לא תמיד....

אם אתה תחליף לסרוגין בין NOD32 לKAV אתה עדין תשמור על רמת הגנה טובה.

פורסם

רעיון טוב אם תוכל להחליף את האנטי וירוסים כל כמה שבועות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים