עבור לתוכן

ברצוני לעבור לNOD32 ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

לי יש 160G מתוכם 5 פנויים (מה לעשות, אני מוריד הרבה)

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש 160G מתוכם 5 פנויים (מה לעשות, אני מוריד הרבה)

לי נשאר מתוך ה160 רק 2 וחצי גיגה פנוי :silly::nixweiss::P

פורסם
  • מחבר

סיכום העובדות שגילינו בדיון זה

בדיון זה קצת גלשנו מהנושא אבל גילינו עובדה מאוד חשובה.

חברינו לפורום Faith-Hill שהה עם התוכנה NOD32 Anti-Virus המון זמן.

בדיון זה Faith-Hill ניסה את התוכנה Kaspersky Anti-Virus שגילתה לו 2 טרויאניים (שמי יודע מה עשו לו בזמן שהיה לו NOD32 Anti-Virus).

גילינו כולנו ש-Kaspersky Anti-Virus הוא אנטי-וירוס מעולה למי שאין בעית זיכרון במחשב ועדיף מNOD32 Anti-Virus בכל דרך שהיא.

עובדות:

Kaspersky Anti-Virus יותר טוב מNOD32 Anti-Virus בכל דרך שהיא.

פורסם

בדיון זה Faith-Hill ניסה את התוכנה Kaspersky Anti-Virus שגילתה לו 2 טרויאניים (שמי יודע מה עשו לו בזמן שהיה לו NOD32 Anti-Virus).

גילינו כולנו ש-Kaspersky Anti-Virus הוא אנטי-וירוס מעולה למי שאין בעית זיכרון במחשב ועדיף מNOD32 Anti-Virus בכל דרך שהיא.

עובדות:

Kaspersky Anti-Virus יותר טוב מNOD32 Anti-Virus בכל דרך שהיא.

מסכים.........היה לי את הKAV לתקופה של יותר משנתיים והוא לא עשה לי בעיות מסויימות חוץ מזה שהוא חסם לי קצת מההורדה של הביטורנט,בכל מקרה עברתי לנוד 32 וגיליתי שהוא תופס אותו דבר זכרון כמו הKAV.......אבל אני עדיין לצערי עם הנוד עד שאני ימצא גרסה חדשה של הKAV ;)

פורסם
  • מחבר

אז בבקשה חבר'ה,אני הוכחה שKAV עדיף על NOD32! סיימנו את הסיפורים של מי יותר טוב,יש הוכחות!

פורסם

סיכום עובדות בשטח!

תוכנת אנטי וירוס שזכתה בשבחים רבים תוצרת חברת ESET.

התקנת התוכנה פשוטה וקלה.

לתוכנה פונקציות רבות ואפשרות לתכנות עצמי : סריקה בזמן אמת, סריקת המחשב האישי, הודעות הדואר האלקטרוני וכו'.

התוכנה זכתה במקום הראשון, חמש שנים ברציפות, בסקר המגזין Virus Bulletin.

התוכנה כמעט ולא מורגשת - היא לא מאיטה את ביצועי המחשב והפעם היחידה שמרגישים אותה היא בשלב ההתקנה. מרגע ההתקנה היא פועלת ברקע.

העדכון האוטומטי נעשה בשקט וללא התראות והפרעות למשתמש ובמהירות מדהימה.

כאשר מתגלה וירוס בהודעת דואר אלקטרוני או בקובץ נגוע, מופיע מסך אדום עם פרטי הוירוס ובו האפשרות הסימפטית: "מחק".

לתוכנה מנוע זיהוי והשמדה המסוגל לאתר כ-98% מהוירוסים החדשים שאין להם עדיין חתימה, התוכנה מציעה פתרון מצוין למשתמש הביתי והעסקי כאחד.

יתרונות: מהירה, אמינה, בלתי מציקה, בלתי מכבידה.

בתוכנה כלולים שני מנועי סריקה מיוחדים המספקים הגנה מפני תוכנות ריגול, שמצטרפים לאמצעי זיהוי וניקוי הווירוסים, התולעים והסוסים הטרויאנים .

התוכנה כוללת גם את DMON, מנגנון הגנה על קבצי אופיס שונים, ו-IMON, המנגנון המגן מפני סכנות שעלולות להגיע מהודעות דואר אלקטרוני ואתרי אינטרנט.

התוכנה, שזכתה להכרה מצד משתמשים ומומחים, מעדכנת חתימות וירוסים על בסיס יומי, ובאופן אוטומטי, ומתיימרת להגן בצורה פרואקטיבית מפני 98% מהמזיקים שטרם זמינה עבורם חתימה, באמצעות מנגנון הלומד את דרך פעולת הווירוס, וכך חוסם אותו.

את התוכנה, בדומה לאנטי וירוסים אחרים, לא מומלץ להפעיל במקביל לתוכנת אנטי וירוס אחרת, :'( (טעות שלי) מאחר וההגנה המשולבת נוטה ליצור בעיות משמעותיות בתפעול מערכת ההפעלה, ולעיתים אף מונעת איתור וירוסים יעיל.

במבחנים שעורכים אתרים כמו Virus Bulletin וAV-Comparatives , המתמחים בבדיקת תוכנות אנטי וירוס התוכנה מקבלת תוצאות מצוינות בכל פעם!

ניתן לסרוק באמצעות NOD32 כוננים, מחיצות, תיקיות, קבצים מסוימים (כולל ארכיונים דחוסים), כונני רשת ועוד.

אפילו קראתי באזה מקום שחברת קספרסקי בעצמה הודתה שהיא רק במקום השני אחרי NOD32

נוד32 הכי טובה בעולם ככה אומרים כולם וזה נכון אפילו המיבחנים מראים בעצמם שנוד לוקחת כל פעם מקום ריאשון!!!!(בדרך כלל קספרסקי מקבלת מקום שני).

לדעתי אתם עדיין חושבים שקספרסקי יותר טובה מנוד32 ואין לכם הוכחות לזה!

לאט לאט העולם בחר בנוד32! וכרגע נוד32 הכי טובה אז די להגיד בעד עצמכם שקספרסקי הכי טובה, כי בעולם לא חושבים כמוכם!

פורסם
  • מחבר

אבל עובדה שKAV גילה לך יותר,ואתה בעצמך ראית זה.

פורסם

בסדר, אני מודה שהיא גילתה לי 2 טרויינים שנוד לא גילתה אפשר להגיד אפילו אחד! כי חסמתי תגישה מהאנטי וירוס(נוד32) לאימיול ביגלל זה הוא הוא לא גילה לי אותו.

אבל הטרוין השני שניתפס לי(שישב לי על הווינדוס ועשה מה שבא לו) אני היתפלאתי שנוד32 לא מצא אותו! זה היה מוזר. גם ככה אחרי שבדקתי אותו באזה אתר של וירוסים הוא נחשב ללא מסוכן רמה LOW .

בכל זאת אני נישאר עם הנוד32 .

מקווה שכולם הבינו שיש הוכחות לזה שנוד32 יותר טובה מכל אנטי וירוס אחר! ואם אתם לא מאמינים תיבדקו בעצמכם!

בקיצור אני יודע שכבר קספרסקי עובדים על הגירסה הבאה שלה 6.0 אז עד שהם יוציאו אותה נוד32 בינתיים תוביל!

וגם אני מחכה לגירסה חדשה של נוד32 שאמורה לצאת, כרגע היא בגירסאת בטא אז גם לזה ניתן לצפות.

פורסם

זה פועל גם לכיוון השני:

אם הוא היה משתמש בKaspersky המון זמן ואז עובר לNOD32 הוא היה מגלה לו 20 וירוסים שהKaspersky לא גילה

פורסם
התקנת התוכנה פשוטה וקלה.

לתוכנה פונקציות רבות ואפשרות לתכנות עצמי : סריקה בזמן אמת, סריקת המחשב האישי, הודעות הדואר האלקטרוני וכו'.

בדיוק כמו כל תוכנת AV כיום.

התוכנה כמעט ולא מורגשת - היא לא מאיטה את ביצועי המחשב והפעם היחידה שמרגישים אותה היא בשלב ההתקנה. מרגע ההתקנה היא פועלת ברקע.

בדיוק כמו kav ורוב תוכנות ה-AV היום , kav צורך משאבים מוגזמים רק בסריקה של המחשב (ומסתבר שזה משתלם , הוא מצא לך 2 טרוייאנים)

לתוכנה מנוע זיהוי והשמדה המסוגל לאתר כ-98% מהוירוסים החדשים שאין להם עדיין חתימה, התוכנה מציעה פתרון מצוין למשתמש הביתי והעסקי כאחד

גם ל-kav יש מנוע היוריסטי מעולה , ובכל זאת שיטת החתימות הוכיחה את עצמה יותר יעילה.

kav 2006 יגיע עם מנוע היוריסטי משופר מאוד ופונקציה שנקראת proActive Defense שלפי מה שהבנתי נועד לעצור וירוסים לפני שהם מגיעים למאגר החתימות (אבל בוא נעזוב את זה , זה אמור להיות יותר מסובך ממה שהסברתי) .

בתוכנה כלולים שני מנועי סריקה מיוחדים המספקים הגנה מפני תוכנות ריגול, שמצטרפים לאמצעי זיהוי וניקוי הווירוסים, התולעים והסוסים הטרויאנים .

שוב , כמו לכל תוכנת AV שקיימת. בנוסף , זיהוי הטרוייאנים ותוכנות הריגול של nod32 קצת רחוקים מזיהוי התוכנות ריגול של מוצרים כמו kav, טרנד-מיקרו ו-f-secure .

]התוכנה כוללת גם את DMON, מנגנון הגנה על קבצי אופיס שונים, ו-IMON, המנגנון המגן מפני סכנות שעלולות להגיע מהודעות דואר אלקטרוני ואתרי אינטרנט

גם את זה יש לרוב האנטיוירוסים , וגם kav כולל זיהוי וירוסי מאקרו (ולמען האמת הוא מעולה בזה).

התוכנה, שזכתה להכרה מצד משתמשים ומומחים, מעדכנת חתימות וירוסים על בסיס יומי, ובאופן אוטומטי, ומתיימרת להגן בצורה פרואקטיבית מפני 98% מהמזיקים שטרם זמינה עבורם חתימה, באמצעות מנגנון הלומד את דרך פעולת הווירוס, וכך חוסם אותו.

גם kav מומלץ על ידי מומחים רבים , מעדכן חתימות כל שעתיים-שלוש.

אני מסכים של-nod32 יש מנוע היוריסטי מ-ע-ו-לה שמסוגל לזהות הרבה וירוסים לא מוכרים , פה נכנס גורם אחר - היכולת שלו להילחם בהם.

אפילו קראתי באזה מקום שחברת קספרסקי בעצמה הודתה שהיא רק במקום השני אחרי NOD32

שטויות , אני לא מאמין עד שאני לא רואה את זה בעיניים.

חוץ מזה , תוצאות המבחנים מראות דברים אחרים לגמרי (בהמשך תראה).

נוד32 הכי טובה בעולם ככה אומרים כולם וזה נכון אפילו המיבחנים מראים בעצמם שנוד לוקחת כל פעם מקום ריאשון!!!!(בדרך כלל קספרסקי מקבלת מקום שני).

לדעתי אתם עדיין חושבים שקספרסקי יותר טובה מנוד32 ואין לכם הוכחות לזה!

לאט לאט העולם בחר בנוד32! וכרגע נוד32 הכי טובה אז די להגיד בעד עצמכם שקספרסקי הכי טובה, כי בעולם לא חושבים כמוכם!

אויי , כמה שאתה טועה... ::)

פברואר 2004 - nod32 עם 95.51 אחוזי זיהוי לעומת kav עם 99.86

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2004_02.php

אוגוסט 2004 - שוב kav מנצח בהפרש ניכר

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2004_08.php

פברואר 2005 - שוב ניצחון של kav

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2005_02.php

אוגוסט 2005 - שוב kav מנצח

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2005_08.php

וזה רק על קצה המזלג

יצא לי ציטוט קצת גרוע , אבל אפשר לקרוא הכל בלי בעיה[/b

]

פורסם
  • מחבר

אין ספק שהמנוע ג'נרי של NOD32 טוב,אבל שיטת החתימות הוכיחה את עצמה כיותר יעילה.

מחכה לKAV 2006,יהיה בו גם מנוע ג'נרי (והרבה יותר טוב משל NOD32,זה בטוח) וישקול הרבה פחות.

NOD32 תלוי רק במנוע שלו (שהיום יש וירוסים שתיכנתו אותם שהמנוע של NOD32 לא יזהה אותם) ולא במנוע החתימות והסריקה שלו.

ואני חייב להודות שהייתה פה הופעה חיה לתיאוריה שלי.

כל המבחנים הם פאנבויס,חברות משלמות לאתרים שעושים את הבדיקות כדי שהמוצר שלהם ינצח (פעם ראיתי בדיקה ושבה NORTON היה הכי טוב,חחח...פאנבויס).

היכ טוב זה לקחת אנטי-וירוס למשך חודש ולבדוק אותו,ולנסות גם מוצרים אחרים כל חודש,ואז להחליט מה הכי טוב.

פורסם

זה פועל גם לכיוון השני:

אם הוא היה משתמש בKaspersky המון זמן ואז עובר לNOD32 הוא היה מגלה לו 20 וירוסים שהKaspersky לא גילה

ואת זה אתה אומר על סמך מה ...?...?..

היכ טוב זה לקחת אנטי-וירוס למשך חודש ולבדוק אותו,ולנסות גם מוצרים אחרים כל חודש,ואז להחליט מה הכי טוב.

צודק , אבל אני לא הייתי סתם מספק קישורים אם לא הייתי בודק את האמינות והאובייקטיביות שלהם , מה גם שהתוצאות שלהם תואמות להרבה מבחנים , ואפילו לדעתי האישית.

רק שתדע שלנורטון יש מאגר וירוסים גדול ויכולות זיהוי טובה , הבעיה שהוא כבד , כל וירוס משגע ומרסק אותו , סימנטק מושחתים והמוצר עצמו מיושן ולא כולל טכנולוגיות זיהוי כמו באנטיוירוסים המובילים.

NOD32 תלוי רק במנוע שלו (שהיום יש וירוסים שתיכנתו אותם שהמנוע של NOD32 לא יזהה אותם) ולא במנוע החתימות והסריקה שלו./

זה נכון רק לא כתוב נכון , הוירוסים מתקדמים ומשנים את הפעולות שלהם וסימני הזיהוי , לכן נכון לעכשיו מאגר חתימות מספק הגנה טובה יותר (למרות שרצוי שיהיה מנוע היוריסטי מובנה באנטיוירוס)

פורסם

ואת זה אתה אומר על סמך מה ...?...?..

תעשה חיפוש

פורסם

אני לא אעשה חיפוש , אם אתה זורק משהו לאוויר תן ביסוס לדברייך , בלי ביסוס אף אחד לא יתייחס להערה שלך .

פורסם

אני לא אעשה חיפוש , אם אתה זורק משהו לאוויר תן ביסוס לדברייך , בלי ביסוס אף אחד לא יתייחס להערה שלך .

בגדול מה שאני אומר זה שאם החלפת תוכנת AV והיא מצאה לך וירוסים שהקודם לא מצא לך זה לא פרמטר להשוואה בינהם

יכול להיות שתשתמש בkaspersky ואחר כך בnorton (=סתם דוגמה) וזה ימצא משהו שהKAV לא מצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים