עבור לתוכן

ברצוני לעבור לNOD32 ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גירסאת ה-Personal pro סתם מיותרת...ה-Personal שוקל פחות ויש הבדל מזערי בין 2 הגירסאות מבחינת אבטחה.

ותתחיל לגבות,למחשב שלך לא יקח הרבה זמן עד שיתחיל לקרוס...

נב: ביטלתי את האפשרות של ההגנה מפני איומי אבטחה שבאים שאתה מחובר לאינטרנט ונשתלים במחשב אוטומתית,וזה הדבר הכי חשוב!

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביגלל שהוא עושה סריקה אני משאיר אותו דלוק!!!!!!!!

אתם לא מבינים שהקספרסקי עושה סריקה כרגע אז לבינתיים אני משאיר את נוד32 דלוק! :kopfpatsch:

ותגיד כמה שעות לוקח לקספרסקי לעשות סריקה הוא רק באחוז 10 חשבתי זה יהיה מהיר?! יש הסבר? :pissed:

פורסם
  • מחבר

הסריקה שלו איטית,נכון,אבל הוא בודק כל קובץ איזה 3 פעמים (יש וירוסים שמשנים את המקום שלהם,אז היא גם סורקת את כל הקבצים כמה פעמים) אם אני לא טועה.

נ.ב: תוכל להביא הורדה לגירסאת הסייגיט שבא אתה משתמש,כי היא לא נותנת לי להתחבר לאינטרנט.

פורסם

Kaspersky A-V 6 will be the best! :xyxthumbs:

פורסם
גירסאת ה-Personal pro סתם מיותרת...ה-Personal שוקל פחות ויש הבדל מזערי בין 2 הגירסאות מבחינת אבטחה.

לא נכון , גירסאת הפרו לא כבדה מגירסאת הפרסונל , ויש לה אפשרויות מתקדמות יותר וזיהוי מתקדם של וירוסי מאקרו , לדעתי ממש לא מיותרת.

אתם לא מבינים שהקספרסקי עושה סריקה כרגע אז לבינתיים אני משאיר את נוד32 דלוק!

מה הקשר ? אומנם kav עושה סריקה אבל ההגנה ברקע עדיין פועלת !

פורסם

כרגע היסתיימה הסריקה של שעתיים. :silly:

66666666665nn.jpg

הוא תפס לי 2 טרויינים במחשב אחד באימיול ואחד בתיקייה של הוינדוס!

בקיצור אני משאיר את קספרסקי במחשב אבל לא משאיר אותו ברקע אני ישתמש בו כל חודש חודשיים לסריקות. למה: כי הוא כבד.

את נוד32 אני ישאיר כי לדעתי יש לו אחוזיי תפיסה בזמן אמת יותר טובים מקספרסקי והוא לא זולל הרבה.

בקיצור מישהו פה אמר שאין דבר כזה שתי אנטי וירוסים מופעלים ברקע כי זה גורם לנפילות וכל זה.

בינתיים אין לי שום נפילות ושום בטיח!!

עם הקספרסקי לא היה זולל הרבה הייתי משאיר אותו דלוק אבל הוא כבד.

רציתי גם להגיד שטעיתי בכל מה שקשור לקספרסקי!

ורציתי להגיד למי שיש נוד שיתקין קספרסקי כי באמת הסריקות שלו באמת תופסות מה שנוד לא תופסת!!!

ולא יקרו לכם שום נפילות ושום היתנגשיות עכשיו אני מטייל דווקא ברשת בכל מיני אתרים ואין שום כלום!!!

כניראה זה תלוי באזה אנטי וירוסים אתם מישתמשים. ::) (עם זה היה עם נורטון הייתי כבר מיזמן מנותק מהעולם). :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

נ.ב: תוכל להביא הורדה לגירסאת הסייגיט שבא אתה משתמש,כי היא לא נותנת לי להתחבר לאינטרנט.

הגירסה שלי היא זאתי:

444444444445jw.jpg

אני זוכר שעם גירסה 5.6 לא הצלחתי גם להיתחבר לאינטרנט.

אבל זה היה ממיזמן מחר אני ימחוק ויתקין תגירסה החדשה 5.6 למרות שהכל תקין. פשוט לא ידעתי שאני מישתמש בגירסה 5.5 .

עוד מעט אני יביא לך לינק בפרטי כי אין לי כוח עכשיו להיכנס לאימיול.

פורסם

אתה שפוי?

אסור (זה אחד מהחוקים הכי גדולים וידועים) להפעיל שני אנטיוירוסים ביחד

זה גורר שלל צרות אחריו

וגם...

משהו שאף אחד פה כנראה לא מבין

שום אנטיוירוס לא יכול להגן 100% על המחשב, כי פשוט אין דבר כזה בשום מקום, שום דבר אינו יכול להיות 100%

שנית... יצא וירוס חדש (נגיד) שום אנטיוירוס לא יכול להגן עליך מפניו. אפילו נוד והסורק הג'נרי שלי או קספרסקי עם העידכונים שיש לו כל כמה שעות

פורסם
שום אנטיוירוס לא יכול להגן 100% על המחשב, כי פשוט אין דבר כזה בשום מקום, שום דבר אינו יכול להיות 100%

שנית... יצא וירוס חדש (נגיד) שום אנטיוירוס לא יכול להגן עליך מפניו. אפילו נוד והסורק הג'נרי שלי או קספרסקי עם העידכונים שיש לו כל כמה שעות

פורסם: היום בשעה 17:17:09

את זה כבר הבנתי וזה ברור שאין ב100%!!!!

עכשיו שניהם דלוקים לי ואני לא יודע את מי להעיף. :lol:

מצד שני אני רוצה להעיף תקספרסקי אבל מצד שלישי אני לא רוצה להעיף אותו, אחרי שהוא מצא לי! :silly:

עריכה:יצאתי מקספרסקי לבינתיים. כי אני לא לוקח סיכונים! :-\

פורסם

עכשיו שמתי לב

סריקה של יותר משעתיים בKAV?!?!?!?!

WTF

איך לא משתגעים

NOD סורק תוך רבע שעה את המחשב שלי

פורסם
בקיצור אני משאיר את קספרסקי במחשב אבל לא משאיר אותו ברקע אני ישתמש בו כל חודש חודשיים לסריקות. למה: כי הוא כבד.

את נוד32 אני ישאיר כי לדעתי יש לו אחוזיי תפיסה בזמן אמת יותר טובים מקספרסקי והוא לא זולל הרבה.

גם אם רק אנטיוירוס אחד יפעל ברקע , כל עוד תוכנת AV נוספת מותקנת תצפה להתנגשויות והתרסקויות של המחשב.

למה אתה חושב של-nod32 יש הגנה טובה יותר ברקע ?

בקיצור מישהו פה אמר שאין דבר כזה שתי אנטי וירוסים מופעלים ברקע כי זה גורם לנפילות וכל זה.

בינתיים אין לי שום נפילות ושום בטיח!!

חכה קצת , אתה עוד תבוא ותבכה בפורום.

עריכה :

סריקה של יותר משעתיים בKAV?!?!?!?!

WTF

איך לא משתגעים

אצלי סריקה ב-kav (של בערך 120 ג'יגה) מסתיימת תוך 45-40 דקות.

פורסם
  • מחבר

תלוי במהירות המחשב עצמו וכמה RAM יש לך במחשב,אצלי זה גג 45 דקות. אבל נכון,יש אנטי-וירוסים שסורקים יותר מהר,אבל KAV פשוט הכי טוב...

פורסם

זה תלוי כמה קבצים יש לך על המחשב!

פורסם
  • מחבר

אוקיי,עד עכשיו לא שלחת לי את הפיירול,אני מחכה.

פורסם

טוב אני ניכנס אני יביא לך.

פורסם

תוך רבע שעה?!

אני עם Avast והוא סורק תוך חצי שעה-45 דקות ל-80 גיגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים