עבור לתוכן

ברצוני לעבור לNOD32 ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

1.מהם ההגדרות הארשוניות הכי מומלצות שיש להגדיר לאנטי-וירוס NOD32 (אני לא מבין כל כך טוב אנגלית)?

2.אני כרגע עובד עם KAV,האם NOD32 טוב ממנו?

3.עכשיו לי KAV,אני יסיר אותו ויתקין את NOD32,יש מצב שיקרה משהו למחשב שלי (כרגע בעבר שהתקנתי PANDA)

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
1.מהם ההגדרות הארשוניות הכי מומלצות שיש להגדיר לאנטי-וירוס NOD32 (אני לא מבין כל כך טוב אנגלית)?

בהתחלה אתה יכול להשאיר את זה רגיל. אחר כך אפשר אפשר להכניס לו זריקת מרץ! (ואל תישכח להגדיר בהתחלה את זה על עידכונים אוטומטים).

2.אני כרגע עובד עם KAV,האם NOD32 טוב ממנו?

כן ולא. קספרסקי טוב בסריקות ביגלל המאגר הרב שלו הוא יכול ליתפוס כימעט כל וירוס.

נוד32 גם טוב בסריקות אבל הצד החזק שלו זה תפיסת וירוסים בזמן אמת זה אומר שלא תיצטרך כימעט לעשות סריקות כי לא יכנסו לך וירוסים.

3.עכשיו לי KAV,אני יסיר אותו ויתקין את NOD32,יש מצב שיקרה משהו למחשב שלי (כרגע בעבר שהתקנתי PANDA)

לא יקרה שום דבר למחשב רק יהיו לך בעיות אם העידכונים של התוכנה. תיפנה אלי בפרטי אני יעזור לך בזה.

בקיצור כל בעיה שיש לך בנוגע לתוכנה או שתצריך עזרה תגיד לי פרטי ואני יעזור לך. ;)

בהצלחה.

שחכתי: כדאי לך מאוד לעשות תהגדרות המקסימליות של התוכנה!

למה: כי אחרי ההגדרות האלו לא יכנס לך וירוס אחד נישבע לך!!! וכשזה על ההגדרות הרגילות אז יש ליפעמים כניסות של וירוסים!

כי ההגדרות החדשות יתנו לו אופציות סריקה מיתקדמות יותר ובקיצור זה יתן פוצ' לתוכנה כיאלו כל משהו שתעושה ברשת עובר סריקה של התוכנה ככה זה עושה תתוכנה על מקסימום יכולת!!!!! וככה שום וירוס לא יכנס למחשב שלך.

הינה המדריך להגדרות מקסימליות:

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?s=25444191cec2477f04610cd2ab2bf4f5&t=37509

מראים שם גם איך להתקין אם אתה לא בטוח.

יש שם גם תמונות של כל שלב.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נראה מסובך...אני חושב שאתרחק מNOD32 לעת עטה...

פורסם

המדריך קצת מסובך. אבל אתה יכול בינתיים שזה רגיל.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא אתקים את NOD32 בכלל (ואתם אמרתם שNOD32 נוח ופשוט,למרות שאמרתי פעם ''יקח הרבה זמן עד שNOD32 יגיע לפשטות של KAV'' ואתם אמרתם שלא,בסופו של דבר הטעתם אותי)

פורסם

Faith-Hill , תפסיק לזרוק הערות לא נכונות.

כי אחרי ההגדרות האלו לא יכנס לך וירוס אחד נישבע לך!!!

נתחיל מזה שכן יחדרו למחשב שלו וירוסים , לא משנה איזה ואיך , אף אנטיוירוס לא מבטיח הגנה של 100 אחוז מהאיומים ברשת.

כן ולא. קספרסקי טוב בסריקות ביגלל המאגר הרב שלו הוא יכול ליתפוס כימעט כל וירוס.

מה הקשר בין יסודיות ורמת הסריקה למאגר הוירוסים הגדול ? הסריקה של קספרסקי מעולה בזכות מנוע הסריקה המעולה, לא בזכות מאגר הוירוסים הגדול .

נוד32 גם טוב בסריקות אבל הצד החזק שלו זה תפיסת וירוסים בזמן אמת זה אומר שלא תיצטרך כימעט לעשות סריקות כי לא יכנסו לך וירוסים.

ממש לא , ה-real rime protection של nod פיספס כמה וירוסים אצלי , ובח"ל כולם נתקלים במקרים דומים , כנ"ל לגבי הסריקה שלו.

פורסם
  • מחבר

אני נשאר עם KAV,קצת מכביד על המערכת אבל שווה את זה!

פורסם

הוא באמת נוח ופשוט!!!!!!

רק ההגדרות המקסימליות זה למיתקדמים ואתה רק מתחיל להישתמש בתוכנה. אין לך ממה לחשוש!

תנסה ותיראה בעצמך שהוא קל. אתה בכלל לא צריך להיכנס להגדרות זה באמת קצת סיבוך בהתחלה. אבל לאט לאט תילמד את התוכנה וזה יהיה לך קל מאוד!!

בקיצור אם אתה רוצה להידפק אם הקספרסקי לכל החיים אז תישאר איתו.

אתה לא מבין אם אתה לא תנסה אתה לא תידע?!

אם אתה כל כך מפחד שהתוכנה תעשה לך רק רע אז אל תימחוק את קספרסקי אוקי תשאיר אותו במחשב רק תסיר אותו בMSCONFIG

לבינתיים ואז תתקין את נוד32 אם הכל ילך טוב תשאיר אותו.

מה בעיה?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

מה הקשר בין יסודיות ורמת הסריקה למאגר הוירוסים הגדול ? הסריקה של קספרסקי מעולה בזכות מנוע הסריקה המעולה, לא בזכות מאגר הוירוסים הגדול .

ברור שגם ביגלל מנוע הסריקה שלה וגם מה אתה חושב שהמנוע הסריקה שלה עושה משהו בכלל הוא רק סורק יותר מהר! המאגר שלה הכי חשוב בלי כל המאגר של הוירוסים שמשולב גם עם סוסים טרוינים ואד-אוור זה לא שווה. אז אל תדבר שטויות! המנוע רק עושה תסריקה יותר מהירה ויעילה. :kopfpatsch:

נתחיל מזה שכן יחדרו למחשב שלו וירוסים , לא משנה איזה ואיך , אף אנטיוירוס לא מבטיח הגנה של 100 אחוז מהאיומים ברשת.

נכון אבל נוד32+הגדרות extra מגיע לפחות להגנה של 99% מכל האיומים!! לא ניכלל סוסים ואד-אוור שחלק מהם בעצם נחשבים וירוסים ואנטי רוגלות טוב יתפוס אותם בזמן!

ממש לא , ה-real rime protection של nod פיספס כמה וירוסים אצלי , ובח"ל כולם נתקלים במקרים דומים , כנ"ל לגבי הסריקה שלו.

טוב נגיד, הוא תופס וירוסים יותר טוב מי כל אנטי וירוס אחר אולי אצלך ניכנסים כי יש לך כל מיני בעיות אבל לאנשים יותר מנוסים מימך לא ניכנס להם אפילו מנייק(וירוס) אחד!!!

בקשר לסריקה שלו אני לא יודע אם הוא הכי טוב כי לא ניסיתי כבר הרבה זמן קספרסקי. אז אין תגובה. :cool2:

פורסם
ברור שגם ביגלל מנוע הסריקה שלה וגם מה אתה חושב שהמנוע הסריקה שלה עושה משהו בכלל הוא רק סורק יותר מהר! המאגר שלה הכי חשוב בלי כל המאגר של הוירוסים שמשולב גם עם סוסים טרוינים ואד-אוור זה לא שווה. אז אל תדבר שטויות! המנוע רק עושה תסריקה יותר מהירה ויעילה.v

איך אתה מצפה שאני אענה לך אם אני לא מבין כלום ממה שאתה כותב ? תכתוב ברור יותר.

יכול להיות מצב שוירוס יהיה במאגר הנתונים של החברה אבל האנטיוירוס לא יזהה אותו בסריקה כתוצאה ממנוע סריקה שמחפף בעבודה ובבדיקה , חוסר יכולות לחקור קובץ עד לשורש שלו , או סתם פיספוס בלי סיבה , לכן מה שאמרת זה שטות אחת גדולה .

נכון אבל נוד32+הגדרות extra מגיע לפחות להגנה של 99% מכל האיומים!! לא ניכלל סוסים ואד-אוור שחלק מהם בעצם נחשבים וירוסים ואנטי רוגלות טוב יתפוס אותם בזמן!

אין לי כוח כל פעם מחדש לצרף את עשרות הלינקים שמראים ש-nod32 לא מספק הגנה מפני 99% מאיומי הרשת.

אם אתה היית קצת רציני (לא הרבה , רק קצת) היית מנסה את nod ו-kav ומסיק מסקנות אחרות לגמרי.

טוב נגיד, הוא תופס וירוסים יותר טוב מי כל אנטי וירוס אחר אולי אצלך ניכנסים כי יש לך כל מיני בעיות אבל לאנשים יותר מנוסים מימך לא ניכנס להם אפילו מנייק(וירוס) אחד!!!

בקשר לסריקה שלו אני לא יודע אם הוא הכי טוב כי לא ניסיתי כבר הרבה זמן קספרסקי. אז אין תגובה.

wow , אפילו בן דוד שלי שהוא בן 8 עונה בצורה יותר בוגרת ממך :o

פורסם

יכול להיות מצב שוירוס יהיה במאגר הנתונים של החברה אבל האנטיוירוס לא יזהה אותו בסריקה כתוצאה ממנוע סריקה שמחפף בעבודה ובבדיקה , חוסר יכולות לחקור קובץ עד לשורש שלו , או סתם פיספוס בלי סיבה , לכן מה שאמרת זה שטות אחת גדולה .

לא הבנתי אותך.

אין לי כוח כל פעם מחדש לצרף את עשרות הלינקים שמראים ש-nod32 לא מספק הגנה מפני 99% מאיומי הרשת.

אם אתה היית קצת רציני (לא הרבה , רק קצת) היית מנסה את nod ו-kav ומסיק מסקנות אחרות לגמרי.

תאמת אני מת להתקין קספרסקי רק יש לי בעיה אחרי ההתקנה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט.

הכל כבר מוכן אני מזיל ריר כבר :lol: אבל לא יודע מה לעשות? כניראה נידפקתי אם הנוד הזה כל החיים!

איך ש-WarzeMan אמר: נוד32 = נודים גדולים :lol: :lol: :lol:

wow , אפילו בן דוד שלי שהוא בן 8 עונה בצורה יותר בוגרת ממך

וגם פה לא הבנתי אותך? מה קשור?

ותצרף לי לינקים שמראים שנוד32 לא מספק הגנה? ? ? ? ....

ועכשיו אני ינסה להתקין קספרסקי אם הכל יעבוד אני יעשה סריקה ואם הוא ימצא לי משהו אני זורק את נוד לפח! :lol:

אני גם יביא לכם תמונה של התוצאה.

פורסם
לא הבנתי אותך.

מה לא ברור ? אני אנסה לומר את זה בצורה פשוטה:

יכול להיות מצב שוירוס נמצא במאגר חתימות של התוכנה (= החברה עידכנה את הבסיס נתונים נגד הוירוס) , ולמרות שהוירוס עודכן למאגר החתימות יש מקרים שהאנטיוירוס לא יזהה אותו.

מובן ?

תאמת אני מת להתקין קספרסקי רק יש לי בעיה אחרי ההתקנה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט.

נו , אתה רואה ? איך אתה יכול לקבוע שאנטיוירוס אחד טוב מהשני אם לא ניסית את שניהם ?

ותצרף לי לינקים שמראים שנוד32 לא מספק הגנה? ? ? ? ....

פירסמתי את הקישורים כמה פעמים , תריץ חיפוש בפורום על f-secure , ותקרא את הת'רד של et , צירפתי שם כמה קישורים.

ועכשיו אני ינסה להתקין קספרסקי אם הכל יעבוד אני יעשה סריקה ואם הוא ימצא לי משהו אני זורק את נוד לפח!

אני גם יביא לכם תמונה של התוצאה.

אתה רואה , אתה חושב שאפשר לקבוע את איכות התוכנה על פי סריקה ? אם אתה רוצה להשוות בין nod ל-kav אתה צריך להשתמש בכל אחד מהם קצת יותר מכמה שעות... ::)

פורסם
  • מחבר

שהיה לי נורטון המחשב היה עובר פירמוט כמעט כל חודש (בגלל שכל הזמן נכנסו לי וירוסים),אבל כעת המחשב שלי מוגן וכמעט חצי שנה וירוס אחד לא נכנס לי.

אה...וכן,אני גאה שאמרתי שNOD32 הוא נוד אחד גדול!

פורסם

אחרי כמה שנים יש לי סוף סוף קספרסקי!!! ;D

אז ככה הורדתי ליפני כמה דקות גירסה חדשה 5.0.388 (פרו) והתקנתי אחרי שזה עשה הפעלה מחדש זה עוד פעם עשה לי תבעיה הזאתי.

תמונה של הבעיה:

000000000000000004rp.jpg

אחר כך פניתי להגדרות של התוכנה וכיביתי תאפשרות הזאתי:

333333333333335ym.jpg

ואז כשכיביתי תאפשרות הזאתי לחצתי אישור והוא עשה הפעלה מחדש ופיתאום כשהמחשב עולה אני רואה שאין את זה תבעיה הזאתי של ההיתחברות!!! :D

תמונה:

11111111111111111111111119ty.jpg

ומיהרתי לעדכן לקח כמה דקות בהתחלה וזהו ועכשיו אני עושה סריקה וניראה מה הוא יתפוס או שלא!

בקיצור עכשיו האפשרות שבתמונה השניה מכובת זה יעשה בעיות אתם אומרים או שצריך לשנות?

דרך אגב אזה שילוב של הגנה בין הנוד לקספרסקי עכשיו אל תגידו לי שזה לא מגן 100% חח.. :lol:

פורסם
דרך אגב אזה שילוב של הגנה בין הנוד לקספרסקי עכשיו אל תגידו לי שזה לא מגן 100% חח..

הנה אני אומר לך , אין לך הגנה של 100 % ! בחלומות שלך.

ללמה אתה מריץ שתי תוכנות AV במקביל ?!

אתה ממליץ לכולם על nod32 וחושב שאתה מאבטח מידע ולא יודע שאסור להריץ שתי תוכנות AV במקביל?

אחח.... ::)

פורסם

אחרי כמה שנים יש לי סוף סוף קספרסקי!!! ;D

אז ככה הורדתי ליפני כמה דקות גירסה חדשה 5.0.388 (פרו) והתקנתי אחרי שזה עשה הפעלה מחדש זה עוד פעם עשה לי תבעיה הזאתי.

תמונה של הבעיה:

000000000000000004rp.jpg

אחר כך פניתי להגדרות של התוכנה וכיביתי תאפשרות הזאתי:

333333333333335ym.jpg

ואז כשכיביתי תאפשרות הזאתי לחצתי אישור והוא עשה הפעלה מחדש ופיתאום כשהמחשב עולה אני רואה שאין את זה תבעיה הזאתי של ההיתחברות!!! :D

תמונה:

11111111111111111111111119ty.jpg

ומיהרתי לעדכן לקח כמה דקות בהתחלה וזהו ועכשיו אני עושה סריקה וניראה מה הוא יתפוס או שלא!

בקיצור עכשיו האפשרות שבתמונה השניה מכובת זה יעשה בעיות אתם אומרים או שצריך לשנות?

דרך אגב אזה שילוב של הגנה בין הנוד לקספרסקי עכשיו אל תגידו לי שזה לא מגן 100% חח.. :lol:

למה אין פה הגבלת גילאים תגידו לי? :nixweiss::kopfpatsch: ::)

ולמי שלא יודע ,עבודה עם שני AV ברקע גורמת להתנגשויות ונפילות של המערכת ..... :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים