פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים חחחחחחח פודל?! איך אתה רואה פודל??כן אני רואה פה מן מפלצת... וואי אני מתפלא על הS5100... כי אני יודע שלפוג'י יש בעיה לצלם בחושך זאת דווקא הפתיעה אותי, סחטיין!
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים דני, בתגובה למה שאמרת עכשיו, הייתי שמח אם היית יכול לשתף אותנו בטיפים לצילום בחושך, במיוחד בשביל להוציא כאלה תמונות.אולי פה, אולי תחת נושא חדש, אבל אני יודע שזה יכול לעזור לי ולעוד אחרים ובכלל, יהיה נחמד במסגרת הנושא למעלה של הטיפים לצילום להכניס גם את התחום של צילומי לילה וצילומים בתנאי תאורה חלשים.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מה בדיוק אתה רוצה לדעת? בצילומים כפי שטל צילם צריך חצובה זה ברור כדי לא לגרום לתמונה מטושטשת. מומלץ (ואמרתי לטל לצלם ככה) לקבוע פוקוס ידני לאינסוף במקרה שמצלמים צילומים כאלה. הגדרות התריס/צמצם משתנות מתמונה לתמונה רגישות (ISO) - מומלץ בקומפקטיות (רובן, יש יוצאות דופן..) לא להגזים ולצלם במקסימום 200 (מומלץ 100) אחרת התמונה תצא עם "רעשים" גדולים. לחשוב על הפריים כבר בראש ובהתאם לתנאים של מה שרוצים לצלם לחשוב על החשיפה שרוצים לצלם בה ולדמיין איך זה ייצא (אני בעצמי לפעמים מופתע מהתמונה הסופית שמתקבלת, התוצאה עולה על הציפייה). עריכה חשובה: אני מאד ממליץ לקרוא את מה שרשמתי בסיקור האירוע של MS Digital City, נתנו שם טיפים מאד שימושיים שיכולים לעזור לכל אחד ואני דיי סיכמתי שם את כל הנאמר. קישור לסיקור MS-DC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.