פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר אתם בכלל לא מתייחסים אליי.. ??? אתם מתווכחים בינכם.. אני הייתי רוצה הרבה יותר מידע במה המארזים האחרים יותר טובים ממה שהצעתיאני חושב שבסוף אני אלך אליו כי הוא הכי יפה הייתי רוצה לדעת גם הרבה פרטים טכנים עליו ואתם לא אומרים
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מארז מכוער רצח.... מרובע עם ידיות למלעה כאלה... יש לנו בעיר בחנות אחת אותו רק באדום... סתם מארז
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אתה הולך על מארז שאומרים לך שיש יותר טובים ממנו,מבחינת מחיר, נוחות וביצועים רק בגלל שהוא יפה?אם זה מה שחשוב לך?קח אותו(למרות שיש שאומרים שהוא לא יפה).אבל אם תתחשב בתנאים האחרים+תקח משהו יפה(אולי פחות יפה ממה שאתה רוצה)יצא לך משהו יותר טוב בהרבה.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אתה יכול להוכיח את מה שאתה אומר? כי רק לזרוק ש-X עדיף על-Y ממש לא קונה אותי...להוכיח מה בדיוק?אמרתי הרבה דבריםתבקש הוכחה על משהו ספציפי ותקבל אותהאפילו ה Swing (שעולה 200 שקל פחות במקרה הטוב) שיש לידי עדיף(והוא שוקל רק קילו יותר מהשארק)אמנם אין לו לוח M/B נשלף (לא שהשתמשתי בזה ב eStar הג'נרי שיש לי כרגע שיש לו את הלוח הנשלף)ואמנם הוא בנוי מפלדה ולא מאלומיניום (רק מוסיף להרגשה של מארז חזק)בבקשה אני מזמין אותך לבית שמש אליי לבית לבדוק אותו אישיתיותר מזה?ואני עוד לא מדבר על זה שיש מארזים שעדיפים עליו, כמו ה CoolerMaster Centurion 5ויש במחירים קרובים אליו את ה Praetorian וה WaveMaster שבהחלט עדיפים עליו (וב WaveMaster יש גם מגש לוח נשלף)עוד לא קם הבנאדם השפוי שמבין ויגיד שה Shark עדיף על כל אחד מהמארזים שציינתימה גם שיש לו בעיית רעש רציניתהמאוורר הקדמי צמוד לפילטר מה שגורם לרעשיםובצד זה בכלל פתוח מה שרק מוסיף לרעשתראה את ה Video Review עליו ב 3DGameMan.com
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתם בכלל לא מתייחסים אליי.. ??? אתם מתווכחים בינכם.. אני הייתי רוצה הרבה יותר מידע במה המארזים האחרים יותר טובים ממה שהצעתיאני חושב שבסוף אני אלך אליו כי הוא הכי יפה הייתי רוצה לדעת גם הרבה פרטים טכנים עליו ואתם לא אומריםמארז טוב זה אומר איכות בניה, עובי מתכת או חומר מבנה (למשל אלומיניום), קרור, איכות הפלסטיק, קלות התקנה וכדו'... ולא פחות חשוב זה מה אתה מקבל על כל שקל שאתה שם.לדעתי, המארז הזה סתם יקר ללא הצדקה. אם אתה אוהב מארזים מהסוג הזה אז זו יכולה להיות אופציה נחמדה מאלומיניום, עם אופציה להחליף את ה 80 מ"מ הקדמיים במאוורר 120 כך שיהיו לך שני מאווררי 120 (חשוב לזרימת אוויר טובה ואפשרי גם שקטה), גדול ומרווח מה שדי בריא כשהמערכת באוברקלוק:http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_121&products_id=1902&osCsid=dba1e02be48fec15dafb435bc6a33206הרבה יותר הגיוני מבחינת המחיר (ויש כמובן פנל תצוגה). לדעתי אפשר להשיג אותו גם בשחור שזה יותר יפה והמחיר בדיגמא מאוד זול בשבילו.אני בכלל חושב שמארז זה לא ממש בעדיפות ראשונה . אולי שווה לך בכלל לחסוך את הכסף לאיזה 6800GT. זה יתן לך הרבה יותר מאשר מארז עם כמה פלאברות.עריכה: סקירה של המארזhttp://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/Z-Alien/pg4.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.