עבור לתוכן

מארז VIPER - מה דעתכם עליו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם בכלל לא מתייחסים אליי.. ??? אתם מתווכחים בינכם.. אני הייתי רוצה הרבה יותר מידע במה המארזים האחרים יותר טובים ממה שהצעתי

אני חושב שבסוף אני אלך אליו כי הוא הכי יפה הייתי רוצה לדעת גם הרבה פרטים טכנים עליו ואתם לא אומרים

• תגובות 34
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מארז מכוער רצח.... מרובע עם ידיות למלעה כאלה... יש לנו בעיר בחנות אחת אותו רק באדום... סתם מארז

פורסם

אתה הולך על מארז שאומרים לך שיש יותר טובים ממנו,

מבחינת מחיר, נוחות וביצועים רק בגלל שהוא יפה?

אם זה מה שחשוב לך?קח אותו(למרות שיש שאומרים שהוא לא יפה).

אבל אם תתחשב בתנאים האחרים+תקח משהו יפה(אולי פחות יפה ממה שאתה רוצה)יצא לך משהו יותר טוב בהרבה.

פורסם

אתה יכול להוכיח את מה שאתה אומר? כי רק לזרוק ש-X עדיף על-Y ממש לא קונה אותי...

להוכיח מה בדיוק?

אמרתי הרבה דברים

תבקש הוכחה על משהו ספציפי ותקבל אותה

אפילו ה Swing (שעולה 200 שקל פחות במקרה הטוב) שיש לידי עדיף

(והוא שוקל רק קילו יותר מהשארק)

אמנם אין לו לוח M/B נשלף (לא שהשתמשתי בזה ב eStar הג'נרי שיש לי כרגע שיש לו את הלוח הנשלף)

ואמנם הוא בנוי מפלדה ולא מאלומיניום (רק מוסיף להרגשה של מארז חזק)

בבקשה אני מזמין אותך לבית שמש אליי לבית לבדוק אותו אישית

יותר מזה?

ואני עוד לא מדבר על זה שיש מארזים שעדיפים עליו, כמו ה CoolerMaster Centurion 5

ויש במחירים קרובים אליו את ה Praetorian וה WaveMaster שבהחלט עדיפים עליו (וב WaveMaster יש גם מגש לוח נשלף)

עוד לא קם הבנאדם השפוי שמבין ויגיד שה Shark עדיף על כל אחד מהמארזים שציינתי

מה גם שיש לו בעיית רעש רצינית

המאוורר הקדמי צמוד לפילטר מה שגורם לרעשים

ובצד זה בכלל פתוח מה שרק מוסיף לרעש

תראה את ה Video Review עליו ב 3DGameMan.com

פורסם

אתם בכלל לא מתייחסים אליי.. ??? אתם מתווכחים בינכם.. אני הייתי רוצה הרבה יותר מידע במה המארזים האחרים יותר טובים ממה שהצעתי

אני חושב שבסוף אני אלך אליו כי הוא הכי יפה הייתי רוצה לדעת גם הרבה פרטים טכנים עליו ואתם לא אומרים

מארז טוב זה אומר איכות בניה, עובי מתכת או חומר מבנה (למשל אלומיניום), קרור, איכות הפלסטיק, קלות התקנה וכדו'... ולא פחות חשוב זה מה אתה מקבל על כל שקל שאתה שם.

לדעתי, המארז הזה סתם יקר ללא הצדקה. אם אתה אוהב מארזים מהסוג הזה אז זו יכולה להיות אופציה נחמדה מאלומיניום, עם אופציה להחליף את ה 80 מ"מ הקדמיים במאוורר 120 כך שיהיו לך שני מאווררי 120 (חשוב לזרימת אוויר טובה ואפשרי גם שקטה), גדול ומרווח מה שדי בריא כשהמערכת באוברקלוק:

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=79_121&products_id=1902&osCsid=dba1e02be48fec15dafb435bc6a33206

הרבה יותר הגיוני מבחינת המחיר (ויש כמובן פנל תצוגה). לדעתי אפשר להשיג אותו גם בשחור שזה יותר יפה והמחיר בדיגמא מאוד זול בשבילו.

אני בכלל חושב שמארז זה לא ממש בעדיפות ראשונה . אולי שווה לך בכלל לחסוך את הכסף לאיזה 6800GT. זה יתן לך הרבה יותר מאשר מארז עם כמה פלאברות.

עריכה: סקירה של המארז

http://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/Z-Alien/pg4.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים