עבור לתוכן

מחשב נישא - Gygabyte W511A

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נישא ונתקלתי במחשב הזה של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Notebook/Products/Products_W511A.htm . הבעיה היא שלא כ"כ מצאתי עליו ביקורת ברשת.. למרות שמהנתונים הוא נראה מעולה, אני עדיין רוצה לקרוא איזה ביקורת ממישהו שהתנסה איתו.

עוד דבר שמציק לי, מוכרים את המחשב בפנדה, אבל תחת שם אחר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378&products_id=11303 מהתמונה והנתונים זה נראה אותו דבר, אבל אני כבר לא סומך כ"כ על פנדה ככה שזה נראה לי די מוזר..

מישהו שמע עליו משהו/ממליץ? חוצמזה יש מחשבים בעלי נתונים דומים שאפשר להשיג בארץ?

תודה וחג שמח!

פורסם

כנראה שהם התבלבלו כי אין כזה דבר N511 באתר של GA.. (אבל יש N512).. בכל מקרה הם מקשרים לעמוד של ה-W511..

תנסה ליצור איתם קשר ולשאול אותם.

אני רואה שהם פשוט העתיקו את הנתונים מהמחירון של היבואן, סידי-לוג, שכותב בעצמו N511A, כנראה שזה מקור העניין.

פורסם

המפרט הטכני סביר.

לעניין איכותו של המחשב והתנסות איתו, זה עניין של ביצה ותרנגולת.

לא תמצא ביקורות עליו, כי הוא חדש (בכלל ג'יגהבייט חדשים בתחום הניידים), ואף אחד כמעט ולא קנה אותו. אז בגלל שאתה לא מוצא עליו ביקורות, לא תקנה אותו. ואם לא תקנה אותו, לא תוכל לכתוב עליו ביקורת :)

פורסם

גם אני מחפש מחשב נישא כרגע ויצא לי לקרוא על הw511a די הרבה - אם אתה רוצה לקרוא יש אתר בשם mobility guru

בכל מקרה הוא אחלה חוץ מזמן בטריה שהוא די נמוך, ובנצ'ים של מעבד ושילוש הוא פשוט זוועה ביחס לsonom אחרים כי הוא משתמש ב mhz333 זו הסיבה שאני לא קונה אותו.

שווה לך להסתכל גם על z70va, שאותו אני קונה הוא ידוע בשם m6va של asus ועל הlw60 של lg.

עריכה- בלי להליב אף אחד, אני רוצה להגיד שקהילת הניידים בארץ ממש לא מפותחת, והיה לי קשה להשיג עזרה רצינית פה בפורום, מה שכן יש לך הרבה פורומים בח"ול

notebookreview- הוא גם אתר ביקורות חביב

notebookforum

יש אתר שלם של ביקורות על מוצרים של asus אם אתה מחפש ביקורות עליהם זה גם מקום טוב לקרוא

ועוד כמה שאני לא זוכר עכשיו

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלחתי אתמול איימל לפנדה וזה מה שקיבלתי:

הי תומר,

בדקתי שוב במחירון היבאון והדגם הוא N511A - אין לי הסבר אבל המפרט מצויין שם אז אתה יכול לבדוק האם זה מתאים לך (:

תשובה שמנסה למכור, אבל בכל מקרה כנראה שהטעות באמת אצל הספק..

naorai - זמן הסוללה לא משנה לי כי המחשב הוא לשימוש ביתי. רוב הזמן אני משער שהסוללה לא תיהיה מחוברת בכלל בשביל לשמור עליה.

הסתכלתי על המחשבים שהמלצת עליהם, את האסוס לא מצאתי בארץ ואת ה - LG ראיתי בפנדה עם מפרט מצחיק (1.6 256MB) ביותר מעשרת אלפים שקל, וזה כבר יותר מדי..

מאיפה אתה קונה את האסוס? ובאילו נתונים ומחיר?

חג שמח ותודה.

פורסם

אני קונה ממקום בשם

א. ארי מחשבים ותקשורת בעמ.

הם מתעסקים עם asus ו lg הוא אמר לי שasus הוא יכול לתת לי מה שאני רוצה, אני קונה :

dothan 750

915pm

x700m 128/256 mb

nec6500a

2*512 dual channel 533mhz ddr2

60 gb 5400 rpm- פה אני די חוסך כי יש לי h340...

אם אתה רוצה עוד פרטים, דבר איתי בפרטי (-;

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים