פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים סיטרואן....אחת הקלאסיות.אם לא היית קולט את המאזדה שמאחוריה היה יכול להיות יותר מעניין.
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים אהבתי את האפקט של ה"התיישנות" - גוון חום, גרעיניות... תמונה נחמדה, ביצוע יפה - באמת נראה כאילו התמונה נלקחה מעיתון בן 40+...
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים מחבר כאמור עריכה להעלמת המאזדה ויש לך תמונה מרשימה מאד של מכונית מרשימה...אם הייתי יודע איך, אז בכיף הייתי עושה את זה.
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים כאמור עריכה להעלמת המאזדה ויש לך תמונה מרשימה מאד של מכונית מרשימה... ושל שתי ספרות בטלפון בשלט
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים סיטרואן DS - אחת המכוניות הכי חשובות בהתפתחות הטכנולוגיה במכוניות.אתם פשוט לא תאמינו איזה טכנולוגיה מתקדמת הייתה לה יחסית לשנות 50.מערכת הידראולית שמשנה את גובה הרכב.מערכת מתלים הידראולית שמאזנת את הרכב בפניות..(אם נניח לוקחים פניה חדה, אז הנוסעים לא עפים אחד על השני אלא האוטו מתאזן לבד. או אם נניח יש נוסע שמן בצד שמאל של הרכב, אז לאורך כל הנסיעה צד שמאל יהיה גבוהה יותר על מנת לאזן את האוטו.)הפנסים פונים עם האוטו בפניות, וגם יש אפשרות לכוון אותם גם למעלה-ולמטה לנוחות הנסיעה וגם בהתאם להעמסתו (אם הוא נמוך יותר בגלל מטען אז הפנסים יהיו יותר גבוהים)זאת המכונית הראשונה ביצור סידרתי שיוצרה עם בלמי דיסקפשוט אוטו מדהים.
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים עוד מידע על הסיטוראן DS-א. הבלמים שלה יוצרו על חברת דנלופ אשר הייצור הנוסף שלה אז היה רק למכוניות המירוץ של פראירי ויגוארב. הם בלמו כל כך מהר לאותה תקופה עד ששמו על האחוריים של המכונית סימן שמותקנים פה בלמי דנלופ ושיצפו בלימה מהירהג.זה היה אחד המנועים היעלים באותה תקופה של ארבע צילנדרים והוא למעשה פתח את המנוע הזה לקהל הרחב בעוד שרבות ממכונית המירוצים דאז גם כן השתמשו במנוע מסוג זהד. הכיונוי שלה הוא החץ הכחולה.עליה אמר אנדרה סיטרואן אמר -"אני רוצה שהמילים הראשונות של כל ילד יהיו אבא, אמא, סיטרואןכל אחד מוזמן לצרף את ידיעותיולעניין- לדעתי היית צריך להירגע קצת עם הגירעון ולהמשיך קצת יותר עם הספיה
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים זה פורום צילום, לא פורום מכוניות קלאסיות. התמונה באמת טובה (ח"ח לצלם ) אבל נא לא לסטות מהנושא המרכזי (אפשר להעביר את הפרטים האלה גם בפרטי אם זה מעניין : ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.