פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים אין כמו לוגי'טקאמנם יקר עולה איזה 120$ אבל אחריות ל - 5 שניםואיזה איכות איזה תענוג בעבודה.אין שני לסט הזה.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר אני לא צרך סט אני צרך שהעכבר יהיה על המקלדתאיפה אפשר לראת פרטים על ההצעה שלך?
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים לא הייתי ממליץ לך לקחת עכבר על המקלדת זה די מגביל ולגבי המוצר שהמלצתי הנה הקישורקישור למקדלת ועכבר של לוג'יטק
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מחבר זה רעיון יפה אבל די בסרסל אם אתה רוצה לשבת במיטה/סלון מול בTV איפה אתה שם את העכבר ??כך שזה לא כל כך נוח
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים בחירה שלךאני עדיין חושב שזה ההמקלדת והעכבר הכי טובים שיש בנמצאמנסיון,אחרי שלוש שנים הם עדיין עובדים כאילו אתמול נקנו
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים זה מה שיפה בזה לא קו ישר ולא כלוםזה RF והמחשב נמצא בחדר הסמוך והכל עובד פיצוץ על הטלויזיהמרחק כ 5 מטר.
פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים זה סט מצוין אבל הוא עובד ממרחק של עד בערך 3 מטר (במפרטים הם מתחייבים ל2) ואם אתה מתכוון לשחק ממרחק כזה אז אין סיכוי כי מעל 3 מטר הוא לא קולט אם אתה מקליד מהר. מצד שני, הכעבר והמקלדת מאוד נוחים ואין חוטים ובלאגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.