פורסם 2002 באוגוסט 1423 שנים מישהו יודע איך אני יכול לעשות רשת בדוס, אני מתכוון ממש דוס לא חלון דוס(CMD) ? תודה אהה ועוד משהו למישהו במקרה יש ניסיון עם מודמים של Terayon?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים לדוס אין תמיכה ברשתות.בשביל רשת בדוס אתה חייב להתקין תוכנה חיצונית בשביל התמיכה ברשת. בד"כ עושים זאת עם נובל (שהיא יקרה משהו פחד).למרות שישנו פתרון חינמי בדמות תוכנת לקוח לנובל, עדיין תצטרף להתקין שרת נובל בשביל זה.בקיצור, אין.
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים אני זוכר משהוא בדמות - Lan Manager , רשת שמקשרת בין מחשבים , וממפה כוננים ....
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים כן.. גם אני זוכר מהעבר הרחוק, אני רק לא זוכר מה אני זוכר - מעניין לנסות את זה הממממ...
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים לדוס אין תמיכה ברשתות. בשביל רשת בדוס אתה חייב להתקין תוכנה חיצונית בשביל התמיכה ברשת. בד"כ עושים זאת עם נובל (שהיא יקרה משהו פחד). למרות שישנו פתרון חינמי בדמות תוכנת לקוח לנובל, עדיין תצטרף להתקין שרת נובל בשביל זה. בקיצור, אין. איזה גיבוב ענק של שטויות!! לדוס יש תמיכה ברשתות ובאינטרנט מרגע יציאתו של ה Microsoft Network Client! לכל כרטיס רשת שמכבד את עצמו יש דרייברים לדוס או בצורת NDIS או בTSR... ותתפלא עד היום יש אנשים משוגעים לדבר שמפתחים אפליקציות לזה. (יש כבר דפדפן HTTP מלא! ) אנחנו למשל (ועוד אלפי חברות בכל העולם) משתמשים בTCP\IP בדוס בשביל להפיץ Image של GHOST בו זמנית לעשרות מחשבים משרת אחד. כל מה שצריך לעשות זה להוריד ולהתקין את הMicrosoft Network Client 3.0 מהאתר של מיקרוסופט. דרייברים לכרטיס תמצא בדיסק או באינטרנט. אבל זה עלול להיות קצת מסובך להגדרה ללא ידע או רקע קודם תוכל להעזר באתר כמו http://www.bootdisk.com שנותן קישורים להמון אתרים של אנשים שמפתחים Boot Disks כולל כאלה עם תמיכה ברשתות. (יש שם קטגוריה) תוכל להוריד את אחד הboot disks להתקין אותו על דיסקט לפי ההוראות ולהפעיל את המחשב!
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים מחבר לדוס אין תמיכה ברשתות. בשביל רשת בדוס אתה חייב להתקין תוכנה חיצונית בשביל התמיכה ברשת. בד"כ עושים זאת עם נובל (שהיא יקרה משהו פחד). למרות שישנו פתרון חינמי בדמות תוכנת לקוח לנובל, עדיין תצטרף להתקין שרת נובל בשביל זה. בקיצור, אין. איזה גיבוב ענק של שטויות!! לדוס יש תמיכה ברשתות ובאינטרנט מרגע יציאתו של ה Microsoft Network Client! לכל כרטיס רשת שמכבד את עצמו יש דרייברים לדוס או בצורת NDIS או בTSR... ותתפלא עד היום יש אנשים משוגעים לדבר שמפתחים אפליקציות לזה. (יש כבר דפדפן HTTP מלא! ) אנחנו למשל (ועוד אלפי חברות בכל העולם) משתמשים בTCP\IP בדוס בשביל להפיץ Image של GHOST בו זמנית לעשרות מחשבים משרת אחד. כל מה שצריך לעשות זה להוריד ולהתקין את הMicrosoft Network Client 3.0 מהאתר של מיקרוסופט. דרייברים לכרטיס תמצא בדיסק או באינטרנט. אבל זה עלול להיות קצת מסובך להגדרה ללא ידע או רקע קודם תוכל להעזר באתר כמו http://www.bootdisk.com שנותן קישורים להמון אתרים של אנשים שמפתחים Boot Disks כולל כאלה עם תמיכה ברשתות. (יש שם קטגוריה) תוכל להוריד את אחד הboot disks להתקין אותו על דיסקט לפי ההוראות ולהפעיל את המחשב! אני לא מוצא את זה באתר שלהם יש לך אולי לינק לזה?
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים http://www.idp.net/freesoft/netclient.asp למשל... יש מלא פשוט חפש Microsoft Network Client 3.0בגוגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.