פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים בכל פעם שהמחשב עולה ה-AVG מתחיל בסריקה אוטומטית של וירוסים. רציתי לדעת איך מבטלים את האופציה הזו. לאחר שנברתי באפשריות התכנה לא מצאתי משהו מתאים ולכן אני פונה אליכם.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים למרות שניראלי שאף אחד בפורום הזה לא מישתמש בAVG תביא תמונת מסך של ההגדרות וננסה ליפתור לך תבעיה.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים אני משתמש ב-AVG(תוכנה פשוט מעולה אגב)תנסה אולי בחלון הראשי של התוכנה, להיכנס לקטגוריה של Schedulerועכשיו תבחר ב-Scheduled Tasks ותמחק מהרשימה את המשימה שגורמת להפעלת התוכנה כל פעם.אני לא בטוח אם זה מה שיעזור, אם לא אני אחפש לך אפשות אחרת.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים צירפתי איורים: (מסכים עם Milk-inc תוכנה מעולה!)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר לא הצלחתי למצוא משהו דומה למה שאמרתם. אה, ומשום מה ה-AVG שלי נראה אחרת משלכם.....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים לא הצלחתי למצוא משהו דומה למה שאמרתם. אה, ומשום מה ה-AVG שלי נראה אחרת משלכם.....זה כי התמונות שהוא הביא הם לא AVG הוא התבלבל וחשב שמדובר על תוכנה אחרת!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.