עבור לתוכן

הבדלים בין כרטיסי קול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברצוניי לשדרג את כרטיס הקול של המחשב !!!

אני מעונין לשמוע מוזיקה משני ערוצים ולא 7.1 ערוצים!!!

האם במקרה זה אני ירגיש בהבדל בין שני הכרטיסים הבאים

Hercules Digifire 7.1

Audigy2 VALUE

Audigy 2 ZS Platinum Pro

אשמח לעזרה (הכרטיס מיועד לשמעית מוזיקה בלבד לא למשחקים)

פורסם

האודיג'י נשמעים מעט טוב יותר, אך במידה ואתה מעוניין בכרטיס למוזיקה למה שלא תקנה כרטיס קול שמיועד לכך?

בארץ יש את ה-Audiophile2496 שבמשומש אפשר למצוא ב-500 שקלים ופחות. את ה-ESI ג'ולייט אפשר למצוא חדש בפחות מ-800 והוא כרטיס מומלץ מאוד.

במידה ואפשר לרכוש מחול, האודיופיל שם זול יותר, ויש שם כרטיסים של EMU במחירים הרבה יותר טובים מאשר בארץ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אבל איפה אני יכול למצוא את Audiophile2496 ב 500 שקל

והאם אני יכול לחבר את הסידירום של המחשב בחיבור אופטי שהכרטיס יעשה את הפיענוח??????

אשמח לעזרה!!!!! :jump:

פורסם

בלוחות יד שנייה כמו act.co.il תוכל למצוא את האודיופיל משומב במחיר טוב יחסית.

אני לא בטוח שקיים חיבור דיגיטלי בכרטיס, אבל אל תייחס לו יותר מדיי חשיבות. הכבל הזה עובד בסביבה עמוסה הפרעות אלקטרומגנטיות וללא כל סיכוך אמיתי, כך שהאיכות שלו היא הרבה מתחת לגרועה. כרטיס קול טוב יותר יניב תוצאות טובות יותר בכל חיבור במקרה המדובר. ואני מדבר מניסיול של השוואה של האודיג'י 2ZS (שמכרתי לפני מספר חודשים) למגוון כרטיסים שונים שמיועדים לסטריאו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז כמו שאני מבין מדברך לרדת מ -האודיג'י 2ZS

וללכת יותר לכיוון של Audiophile2496?

ESI ג'ולייט

פורסם

לסטריאו? ללא כל ספק!

מה התקציב המדויק שלך, והאם יש אפשרות לקנות מחול או לא?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

התקציב בין 500-800 יש גם אפשרת לקניה מאירופה בעתיד הקרוב

פורסם

כפי שהסברתי, עם אירופה אני לא ממש מתמצא. אבל בתקציב הזה אפשר לקנות את ה-ESI בארץ במחיר שהוא זהה לזה שבחול. כרטיס משתלם מאוד, ואיכותי מאוד לכל הדעות. אם תוכל למצוא ביד שנייה בפחות מ-600 אפשר לשקול. מעל לזה לא משתלם כי חדש עולה פחות מ-800. כמו כן, אם תצליח למצוע בארץ EMU1212M ביד שנייה והמוכר יסכים לרדת ל-800 אל תחשוב פעמיים ותחטוף אותו. אני רכשתי משומש בארץ ואני מרוצה עד הגג (למרות שאני שילמתי 700 :)).

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים