עבור לתוכן

לרשותכם בכל נושא הקשור ל-Logitech

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום!

ראשית אני שמח להצטרף לקהילת הפורום והאתר.

כמי שעוסק כבר זמן רב בקידום מוצרי Logitech במסגרת מקצועית, ובתור חובב מושבע באופן אישי

אשמח לשמוע על חוויות ותגובות שלכם וכמובן גם לענות על שאלות לשתף אותכם בניסיון האישי שלי.

חשוב לציין, שמתוך כבוד לכללי הפורום, אני לא אתייחס כאן לנושאים בעלי אופי מסחרי (מחירים, המלצה איפה לקנות וכד').

תודה, ונשתמע

RobiC

פורסם

ברוך הבא.

אתה קשור למעתק?

פורסם

שלום

אשמח אם תסביר לי איך לתכנת את הלחצן ה- 8 של mx 500 לפתוח דפדפן אינטרנט לדוגמא

תודה

נ.ב. התקנתי את הדרייביר ואני יודע איך לשנות פונקציות לכפתור אבל לא הצלחתי לבצע את הפעולה הזו

פורסם

שלום

מתי עכברי סדרה G החדשה יגיעו לארץ, ואיפה אפשר לקנות אותם, וכמה הם עולים

כמו כן איפה אפשר לקנות את עכבר ה blutooth של לוג'יטק, והאם הוא מספיק טוב למשחקים?

פורסם
  • מחבר

ע"פ מידע מעודכן להיום המשלוח כבר יצא לארץ והם אמורים לצאת לחנויות בחודש הקרוב:

G7 - עכבר הלייזר. מחיר מומלץ לצרכן 699 ש"ח

G5 - עכבר גיימרים. מחיר מומלץ 549 ש"ח

MX610 - העכבר החכם הראשון. 399 ש"ח

LX7 - עכבר אופטי אלחוטי. 279 ש"ח

LX5 - עכבר אופטי אלחוטי. 189 ש"ח.

לגבי עכבר הבלוטות' MX900 - עכבר טוב אבל פחות מתאים למשחקים (כבד, יקר ותקשורת הבלוטות' לא יציבה כל כך). הייתי ממליץ על MX518 שהוא חוטי או MX1000 באלחוטי וכמובן ה-G5 שאמור להגיע בקרוב.

פורסם

100$->700 ש"ח? :-\

גם ה-G5 עכבר לייזר.

בלוטות' דווקא יותר יציב מ-RF לפי מה שזכור לי.

פורסם

התדירות של bluetooth יותר גדולה ואף המרחק.

פורסם

"G5 - עכבר גיימרים. מחיר מומלץ 549 ש"ח"

הם אמורים להיות בארץ בחודש הקרוב?

ה g5 היום הגיע אלי הביתה

מנועה

והוא עלה לי 390 שקל

פורסם
  • מחבר

מניסיון אישי מוצרי הבלוטות' סובלים מניתוקים פתאומיים מה שהרבה פחות קורה ב-RF. למשחקים בכלל הייתי ממליץ עכבר חוטי שהוא יותר קל ומגיב יותר מהר.

אם כבר אלחוטי אז RF בתקן 2.4GHz שיש להם טווח אפילו גדול יותר מבלוטות' (10-15 מטר) והם יותר יציבים (העכברים החדשים שיגיעו הם כולם 2.4GHz)

פורסם

היי..

יש לי את הרמקולים Z680 והם פשוט מדהימים! כל הכבוד לLogitech.

אבל מה שמעצבן אותי זה ההבדל המחירים העצום בין ישראל לארה"ב.

המחיר הוא ב150% יותר מארה"ב.

אני יודע שאמרת שלא תתעסק בזה אבל בכל זאת רציתי ממך תגובה איך דבר כזה יכול להיות. ומה אתה חושב על זה ומה הולך להשתנות.

קח לדוגמא את הZ5500 שהם רמקולים מדהימים אבל המחיר שלהם פשוט בשמיים. לא ציפתי שהמחיר יהיה נמוך. אבל לפחות שישתווה למחיר של ארה"ב+ משלוח ומע"מ. אבל 150% זה יותר מדיי.

בארץ 2890 שקל. (ZAP)

Amazon שם 280 דולר..

אשמח לתגובתך בנושא.

פורסם
  • מחבר

"G5 - עכבר גיימרים. מחיר מומלץ 549 ש"ח"

הם אמורים להיות בארץ בחודש הקרוב?

ה g5 היום הגיע אלי הביתה

מנועה

והוא עלה לי 390 שקל

הכוונה ליבוא הרשמי.

מה שנמכר כרגע בארץ זה מיבוא עצמאי. בד"כ המחירים שלהם יותר נמוכים אבל בהמשך עלולות להיות בעיות עם אחריות (היבואן לא מכבד רכישות מיבוא עצמאי).

פורסם

מה באשר לשמאליים שבחבורה? מתי ה- G1 אמור להגיע לארץ ומה צפוי להיות המחיר שלו?

פורסם
  • מחבר

לגבי הבדלי המחירים - אני באופן אישי מסכים שיש בעיתיות בהבדלי המחירים העצומים בין הארץ לארה"ב. למיטב ידיעתי זה נובע מהעובדה שארה"ב הוא שוק ענק של מוצרי לוג'יטק (גם ביחס לאוכלוסיה) והוא נחשב כשוק אסטרטגי. בעוד שבארץ, מעבר לזה שאנחנו שוק פיצפון, תרבות הצריכה של המוצרים האלה הרבה יותר מצומצמת.

ממה שאני רואה המגמה בארץ היא שמוצרי לוג'יטק הופכים יותר מיין סטרים מבעבר, ויש גם שינוי בגישה של לוג'יטק לשוק המקומי. למי ששם לב לוג'יטק עושים בזמן האחרון הרבה מאמצים שיווקיים - פתחו נציגות, העלו פרסום בטלויזיה, המוצרים החדשים מגיעים בעיקוב קטן מבעבר.

אני מאמין שיקח עוד לא מעט זמן אבל הכיוון הוא חיובי

פורסם

היית ממליץ על הMX500 לגיימר ?(ונעזוב לרגע את הMX510 בצד) ,אני עומד לפני רכישה של הMX 500 ומתלבט אם לקחת אותו או את האקספלורר של מייקרוסופט,מהי דעתך?(שוב בבקשה תתייחס לMX500 בלבד) תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

היית ממליץ על הMX500 לגיימר ?(ונעזוב לרגע את הMX510 בצד) ,אני עומד לפני רכישה של הMX 500 ומתלבט אם לקחת אותו או את האקספלורר של מייקרוסופט,מהי דעתך?(שוב בבקשה תתייחס לMX500 בלבד) תודה מראש :)

אני באופן אישי השתמשתי לאורך זמן ב-MX700 שיש להם אחיזה מאוד דומה, והייתי מאוד מרוצה. גם הנתונים הטכניים שלו לא נופלים בהרבה מהעכברים החוטיים החדשים (רזולוציה של 800dpi, תאוצה 10g). אני מעריך שהוא יתן לך תמורה די טובה, אבל..

יש סיבה אחת שבגללה לא הייתי ממליץ לך לרכוש אותו והיא העובדה שהוא לא משווק יותר בארץ באופן רשמי. כבר התייחסתי לעובדה הזאת מספר פעמים בפורום ואני בכל זאת אחזור עליה:

אחד היתרונות של לוג'יטק זה אחריות היצרן שאתה מקבל באמצעות היבואן. במקרה של ה-MX500 המוצר אמור להגיע באריזת תצוגה מקורית ואטומה, מה שמבטיח שהמוצר חדש ומקורי. במידה וזה לא המצב זה אומר שהמוצר לא מיובא באופן רשמי ואינו מקבל את אחריות היבואן (5 שנים למוצר הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים