פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מאוד יפה. כמובן שזה היה משתפר אם היית בוחר באובייקט צילום מעט יותר מעניין, כמו סמור למשל, אבל עדיין נאה.
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים חחחחחחחח תמונה ממש יפה! אהבתי את המשחק עם העומק שדה של הרקע שמאחוריו, ואת הצבעים בכלל
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מחבר אני יודע שזה חרדון כי אני יודע איך חרדונים נראים... רוב הלטאות שרואים באיזור המרכז הם חרדונים או זיקיות, ויש הבדל גדול בינהם. ואין לנו סמורים בכפ"ס.
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים תמונה ממש יפה! אהבתי את המשחק עם העומק שדה של הרקע שמאחוריו, ואת הצבעים בכלל נכון תמונה ממש יפה! הצבעים יפים
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים מאוד יפה. כמובן שזה היה משתפר אם היית בוחר באובייקט צילום מעט יותר מעניין, כמו סמור למשל, אבל עדיין נאה. אגב תמונה נחמדה אבל האיכות לא משהו, וחסרה חדות על האוביקט.
פורסם 2005 באוקטובר 1819 שנים Gimrl,במצבים כאלו שיש צורך בריכוך צללים מומלץ לשים פלאש, אך עם פיצוי חשיפת פלאש של 0.5- עד 1- תלוי בכמה צל.ועכשיו אני רואה שאתה צודק באמת הפוקוס של ה-S1 לא הכי טוב בקונטרסט גבוה.
פורסם 2005 באוקטובר 1919 שנים אדון חרדון זה חחחח אחלה תמונה באמת ומי שלא יודע להבדיל בין חרדון לזיקת אז הינה זיקית שנידרסה בטעות מאופנים שלי חחחחחח זה צולם בלילה אבל זאת עדיין תמונה טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.