עבור לתוכן

ייעוץ בקשר לקניית MP3

Featured Replies

פורסם

שלום לצחי רום עמרי וכל החבר'ה

אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון... :s05:

אני כולי בבלבלות והכל בגלל שאני בסה''כ רוצה לקנות נגן MP3 שיהיה איכותי, אבל גם קומפקטי (גם העובי משמעותי) ושאני לא אצטרך לצנזר שירים בגלל חוסר מקום או משהו.

לא יותר מדי לבקש, מה שיוצר די הרבה אפשרויות.

ואני לא ממש מבינה בזה כפי שבטח כבר שמתם לב. ???

אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ למרות שמחר בלילה אני כבר בדרך לניו יורק, וחשבתי לקנות שם :-\ אז מצטערת אם באתי מאוחר מדי.

אבל כמו שאומרים כל טיפ יתקבל בברכה.

גם אם אתם מכירים מקומות אחרים שיש השוואות וביקורת באמת מעמיקה וטובה על מכשירים זה יכול לעזור לי.

תודה מראש

מיכל. :hi:

פורסם

זה בעייה להמליץ על מס' דגמים כל עוד לא בחנתי את כולם אבל אני יכול להמליץ

1. לבדוק שיהיה לו מהירות USB 2 ולא 1.1 כמו הרוב.. (USB2 מהיר פי 400)

2. שמשך ההשמעה יהיה לפחות 9-8 שעות כי יש כאלה של 5-6 (לא גומר סוללה)

3. רדיו מובנה מומלץ

4. אחריות

5. תמיכה בעברית מומלץ..

מקווה שזה יתן כיוון חדש לדגמים.. יש את אתר ZAP.CO.IL שיכול לעזור לך..

מקווה שעזרתי

------------------------------------------------------

http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543

פורסם

dog_foot המידע שנתת לא ממש מועיל לה!

בכל מקרה, לא קבעת תקציב כך שאמליץ על הנגן הכי טוב מבין "הזולים" שעומד בעומד בדרישות שלך:

iriver H10 5GB Mp3 Player

בארץ הוא עולה 1300 ש"ח בערך, משער שבארה"ב הוא ייעלה לך בסביבות ה-1000 ש"ח. יש כמה שימליצו לך לא לקנות מארה"ב, כי אז תקבלי את הגירסה האמריקאית של המכשיר. בארץ מוכרים את הגירסה האירופאית שיכולה לשמש לך גם ככונן איחסון (מה שלא קיים באמריקאית). אבל תחליטי לבד מאיפה לקנות לפי החשיבות של התכונה הזאת בשבילך.

אם בכל זאת תרצי איכות ונפח גבוהים יותר, ואת תוכלי לעמוד בתקציב, אז תקני את הנגן: iAudio X5L 20GB. הוא מציע את כל החבילה :) (בעצם כמעט את כל החבילה :-X, האוזניות שלו לא משהו). בארץ הוא עולה 1800 ש"ח, בחו"ל כמעט 1500 ש"ח (אני חושב).

עריכה:

שכחתי לציין, שאם את ממש לחוצה בתקציב אז את בהחלט יכולה "להסתפק" בנגן Creative Labs Zen Micro 5GB. הוא גם נגן איכותי וטוב, ועולה בסביבות ה-900 ש"ח בארה"ב.

פורסם

אם היה תקציב זה יכל לעזור יותר וחבל...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! דווקא כן עזרתם לפחות קצת צמצמתם לי למרות שאני יודעת שיש עוד כמה אפשרויות

והתקציב לא מוגבל, ז''א עד כה לא שמעתי על נגן כל כך יקר שהוא בלתי ניתן להשגה.

תודה שוב! :xyxthumbs:

פורסם

לפי הצרכים שלך אין נגן שיתאים לך ויעלה יותר מדי

אבל בגדול יש נגנים יקרים בשוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים