עבור לתוכן

מפרט ב- 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום שלום,

עבדתי קצת בקיץ והרווחתי סכום נכבד, אין לי הרבה מה לעשות איתו וגם אין לי עצבים לחסוך כי אני חוסך כל הזמן ואף פעם לא קונה כלום, אז חשבתי לזרוק קצת על מחשב חדש.

בעקרון, אני לא זקוק למחשב חדש לגמרי, יש לי כבר:

ספק- Enermax 430W

מארז- שחור כזה של Enermax

כרטיס קול- הרקולס 6.1

דיסק קשיח של WD 80GB 8MB cache

אני לא מאמין שיש טעם לשדרג משהו מאלה, אבל מה שאני רוצה להחליף זה:

לוח אם- כרגע הלוחות של DFI הכי נראים לי.

מעבד- רק AMD64BIT, לא DC כי אין כסף לזה וגם לא SD. הכי ראלי נראה לי יהיה לקחת 3000+ או אפילו 3200+ בגלל המכפלה שלו.

זכרון- אין לי מושג, כמובן שמינימום 1GB(2X512( ושיהיה decent בשביל overclocking.

כרטיס מסך- חשבתי על 6600GT, אבל הוא חלש באופן משמעותי מהכרטיסים החדשים. עוד הערה, שיהיה כרטיס של Nvidia כי אני לא סומך על הדרייברים של ATi וגם בגלל שאני משחק לרוב משחקים של ID ושם הכרטיסים של Nvidia מככבים.

טוב, בקיצור, אני מחפש מפרט ב-4000 ש"ח שכולל לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך ושיהיה אפשר לעשות decent overclocking למעבד.

תודה. :)

פורסם

מחיר כמות

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1

SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2

SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1

סה"כ: ¤ 3910

אמ,קודם כל,אתה יכול להגיע עם X800GTO2 לX850XTPE ע"י פתיחת צינורות וOC קל,שמתי לך לוח דיי חזק לOC,אבל לדעתי לא חייב לקחת לוח כזה

חזק,אפשר לרדת ל DFI INFINTY NF4U בשקט שעולה 165 ש"ח פחות ואתה חוסך פה 250 ש"ח שאפשר להשקיע בזכרונות טיפה יותר חזקים,אבל אני לא רואה

טעם,אני ממליץ שתקח את מה שהצעתי.

ואגב,אני לא מבין מה הבעיה עם ATI הכרטיס ששמתי הוא הכי משתלם ומנצח בכל המשחקים וב1500 ש"ח אתה תמצא רק את

6800NU PCI-E שגם ה X800GTO2 יותר טוב ממנו,ביחוד אחרי פתיחת צינורות שמגיע לרמה של X800XL/XT,אתה לא תתחרט שלקחת את הכרטיס שהצעתי.

פורסם

הוא צריך קירור טוב דוגמאת הביג טייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים