עבור לתוכן

מחפש שותפים למשלוח משותף של X5L לתיקון בארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות).

מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים).

שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי.

שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום?

אשמח לתגובות ושותפים.

פורסם

כבר הספקת לקלקל משהו :P

פורסם

היי

אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות).

מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים).

שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי.

שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום?

אשמח לתגובות ושותפים.

כן, תיאלת לשלם בשנית את כל המיסוי.

מה הכוונה מצב "הגנה"?

BTW, זוהי הסיבה שאני העדפתי לקחת אייפוד ע"פ האייאודיו מארה"ב, האחריות..

פורסם

אני במקומך הייתי מחפש מישהו שנוסע לארה"ב (תמיד מישהו נוסע) או מחכה שמישהו ייסע...

ואין מצב שאתה צריך לשלם מע"מ שוב.....השאלה היא אם כבר שילמת?

כי אם שילמת תדבר עם המכס....ואז הם רושמים את הסיריאל קוד שאתה שולח...ואם הם רואים שזה אותו קוד בחזרה זה לא בעיה

אני מקווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים