פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים ליפני כחצי שנה התחלתי לחשוב על הפרויקט ליפני כחודשים התחלתי לחתוך ניגמרו לי הדיסקיות אני יקנה עוד כמה ימים והספקתי רק להיתאמן עים 40 דיסקיות על מארז 4מ"מ פלדה ולא הבנתי למה כל שניה אני מחליף דיסקית עד שהתחלתי על המארז הנועד מאלומיניום אני מתכנן לעשות ספק שקוף ,מאוורר עים מיכסה בגג כבר קיים להוסיף עוד שני חלונות קטנים בגג , שתי דלתות עים חלונות אחד עים אש באמצע קייםוהשני חלון חלקי קיים ולעשות תאורה של לדים על העינים ולעשות גריל (עים מיתיחסים אל זה כפנים אז זה יהיה חייזר)ליצבוע בצבע שעוד לא החלטתי אני רוצה ליראות מה ניראה הכי יפה ומחזיר אור חשבתי לעשות מראה אשקרה מראה כמו שיש בשירותים בגג בימקום חלון אבל אני פוחד שזה ישבר ניראה מה יהיה או שאני יחרוטיהיה איזה 5 קתודות פאנל נחמד 5 מאווררים לפחות ועוד כל מיני דברים יפים
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים ולא הבנתי למה כל שניה אני מחליף דיסקית בקרוב אני יקנה דיסקיות ואני יצלם תנו לי אתר שאפשר לסים תמונות מימצלמה דיגיטלית ברזולוציה 1024-768 משהו כזהזה באמת הולך להיות מושקע אתם תיראו בהמשך יום טוב וחג שמח לכםכי צריך להשים את הדיסקים הכי ישר שיש...Imageshack.usבהצלחה
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר או קיי קניתי דיסקיות 409 כי 426 יקרות מידי בישביל 5 ואני פוחד שישברו חתכתי את שתיי הדלתות יש אש בצד שמאל היה כבר אבל חלון ממש ממש קטן אז אני הרחבתי אותה היה עיגול גדול מיסביב לאש הורדתי אותו פיתאום רואים חלון יש בתוך האש מאוורר ציבעוני בעתיד פרצוף חייזר עים גריל למטה אני יעשה בקרוב היה עיינים של חייזר אני יצבע איזה צבע? יוצא כמו שקונים מארז של רייד מאקס מחזיר אור כזה מאיפה אני קונה פרספקס בצבעים ועוד כמה מוצרים יפים לפרספקס יש קתודה אחת עים שנאי 2 אני יוסיף עוד 4 כמה מאווררים פאנל וגם חלון בגג
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר טוב אני יביא אבל לא היום כבר רק סיימתי לחתוך המצלמה דיגיטלית שלי אצל אחותי בצפון עוד יום יומיים שלושה ואני יביא לכם האמת יש לי שניים אבל אחת לא טוב ומחליפים לי יהיו מלא תמונות בקרוב
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים בהצלחה בפרוייקט מת לראות אם יש תמונות שאתה לא מצליח להעלות לאתר ויש לך איי סי קיו אז אני (321829067) תשלח בבקשה.שוב בהצלחה בפרוייקט.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מה לא מפרסמים? - פרוייקט שכבר סיימתם, כפי שנאמר יפורסם בפורום אלקטרוניקה ומודינג. - מודינג למאוורר, חריטה בגג, או בכלל כל מודינג בודד שאיננו חלק מפרוייקט רחב היקף. - מודים שלא אתם ביצעתם. - קישורים. - פרוייקטים ללא תמונות.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר שמישהוא יגיד לי עים זה עובד? תגידו לי עים זה יפה ועזבו ת and אני רוצה לחרוט את זה רתחת קתנה כמה כוסות ודיסקים דיסק יהלום למסור דיסק כמה מסוריי דיסק קטנים מקדחה ניידת דיי חזקה לוח של מסור חיתוך ליד מסור גדול דיסק קבל של רתכת רתכת גדולה מסוך ללוח זה הדרמל שלי הדיסקיות ליד יש את האפקה שלהן המארז החלון החתוך זקוק לשיפוץ
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר עוד תמונות החלון שחכתכתי זקוק שיפוץ החלון שהיה חתוך הפרונט של המארז עוד פעם הפרונט הרגליות של המארז הגריל שאמרתי אני ישפץ העסק של הדרמל יש עוד מלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.