עבור לתוכן

איך המפרט הבא?

Featured Replies

פורסם

רק שזה בלי הרכבה ובלי מארז

וסך הכל זה 4500

ואין לי!!!

חוצמזה ששמת לוח אם ומעבד פחות טוב....לא שזה כל כך משנה

אני מאמין שהמחשב שאתה מעוניין לקנות הוא לשימוש "בסיסי" - משחקים, אינטרנט, סרטים והורדות - נכון?

השקעה בלוח אם ובמעבד של יותר מ-1500 שקל תהיה בזבוז טוטאלי.

אתה אומר שאתה לא יכול להשקיע יותר מ-4000 שקל, ואתה גם צריך ספק והרכבה, ולכן ההמלצה שלי אליך היא לקחת את המפרט שהרכבתי לך, ולהחליף את הכרטיס מסך למשהו זול וזמני, כמו זה - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6072&fl=1#BasketAnc, וכשתחסוך קצת כסף תקנה כבר כרטיס איכותי.

פורסם
  • מחבר

למה זמני?????

אני לא קונה מחשב כל יום

זה יהיה המחשב של אחי וזהו התקציב

מה קשה להבין שלא כולם קונים מחשב עם 6800 gt

אתה רוצה להגיד לי שהכרטיס מסך הזה לא יריץ לא את המשחקים החדשים?

פורסם

יריץ...אבל לא לאורך זמן, בלשון המעטה.

בנאדם, אין לך הרבה ברירות, או שתוסיף תקציב או שתשלוף איזה מסך ישן מהבוידעם ותחסוך לך 800 שקל שתוכל להשקיע בכרטיס מסך איכותי.

פורסם
  • מחבר

מאוד מוזר מה שאתה אומר

אני החלטתי ללכת כל 6600 (256 mb)... שאני יודע שהוא לא השיא

אבל גם לא בתחתית!!!!

הוא כרטיס טוב לשימוש ממוצע...כולל משחקים.

אני בזמנו קניתי כרטיס מסך g force 2 mx 400 למחשב שהיה לי

אני מודה קניתי אותו סתם....ללא כל ידע בסיסי אפילו שהיה לי במחשבים כי ה-ati 8 mb שלי כבר היה ישן

אבל אני זוכר שהוא עלה לי 350 שקל.....ובמשך שלוש שנים הוא העלה לי את כל המשחקים שניסיתי!!!

ועדיין הכרטיסים שתקועים ברוב המחשבים הם במחיר הזה בערך(כמו מה שהצעת לי למעלה  אז איך כרטיס שעולה יותר מכפול... לא יהיה טוב למשחקים... בלשון המעטה

מעטים האנשים שאני מכיר שהשקיעו 1000שקל ויותר בכרטיס מסך...כולם יצטרכו להחליף אותם בחודשים הקרובים?

פורסם

אתה יכול ללכת בכיף על 6600, אבל אם תשים לב, המפרט יעלה בדיוק 4000 שקל.

ועם איזה כסף תקנה מארז וספק?

פורסם
  • מחבר

קיבלתי הצעת מחיר ב-400 שקל על המחשב הזה!!!!

כם הכל כולל אפיול רמקולים ומקלדת

מה אתם אומרים

פורסם

אההה, אז היית אומר.

אבל ההצעות מחיר האלה נגמרות לרוב במארז וספק ג'נרי, רמקולים זולים ומקלדת אתה יודע מאיפה.

אני אגיד לך מה, המעבד הוא סתם בזבוז של 150-200 שקל, וגם על הלוח אם תוכל לחסוך קצת.

אל תקפוץ על ההצעה.

פורסם
  • מחבר

על המעבד הוספתי 70 שקל כדי לשים 3200 ולא 3000...זה לא קריטי...אפשר עם אפשר בלי

מקלדת ורמקולים גם לא קריטי....... ברור שהם יהיה ג'נרים

לא בגלל זה אני קונה את המחשב אני גם לא צריך אותם

בקשר לספק..... אני מניח שהוא ג'נרי אבל גם כל מפרט שאני ירכיב לא ייתן לי להכניס ספקק בכמה מאות שקלים

אותו תגובה לגבי המארז

הוא אמר לי שזה יהיה מארז עם שתי מאווררים...אקיצר ג'נרי..לא נורא...הamd פחות מתחחממים

פורסם

טוב...אז לך על זה.

בכל זאת זה מחשב לאבא שלך, ואני לא רואה אותו עושה אוברקלוקינג בעתיד.

פורסם
  • מחבר

לא לאבאב שלי

לאח שלי!!!!!

לאבא שלי הייתי מביא מחשב ב-2000 שקל

פורסם

אני מאמין שהמחשב שאתה מעוניין לקנות הוא לשימוש "בסיסי" - משחקים, אינטרנט, סרטים והורדות - נכון?

השקעה בלוח אם ובמעבד של יותר מ-1500 שקל תהיה בזבוז טוטאלי.

אתה אומר שאתה לא יכול להשקיע יותר מ-4000 שקל, ואתה גם צריך ספק והרכבה, ולכן ההמלצה שלי אליך היא לקחת את המפרט שהרכבתי לך, ולהחליף את הכרטיס מסך למשהו זול וזמני, כמו זה - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6072&fl=1#BasketAnc, וכשתחסוך קצת כסף תקנה כבר כרטיס איכותי.

אבל למה אתה רוצה להעניש אותו עם הכרטיס הנוראי הזה? :nixweiss: הוא מוסיף עוד קצת כסף ולוקח כרטיס מסך רגיל שלא גונב זיכרון.

פורסם

הצעתי את זה כדי שיהיה לו מספיק כסף לקנות ספק ומארז, אלא שאח"כ הוא אמר לי שמסדרים לו בחנות גם ספק ומארז.

פורסם

לא משנה מה פשוט לא מציעים את הכרטיס הזוועתי הזה. אף אחד לא צריך לסבול ולראות איך המחשב שלו מתחיל לזחול בגלל הכרטיס מסך הגרוע.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין מהתשובה של ש6600 הוא בסדר

פורסם

כן....עדיף ממה שהצעתי לך קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים