פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים קניתי באחרונה כרטיסSapphire X800XT VIVOורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסטשמאפשרת להגדיר את ה VIVOבקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video Inבעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב.כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלופחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848)חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיסהישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו.תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הי... אני לא יודע אם הסתדרת בינתיים.לי יש כרטיס ישן RADEON 9200 VIVOמכל התוכנות שניסיתי, וניסיתי ה-מ-ו-ןמצאתי שתוצאות הכי טובות אני משיג עם עם ה-MULTIMEDIA CENTER (MMC) של ATIהיא לא תוכנה מושלמת, אבל היא כנראה הכי מתאימה לכרטיסי VIVO המבוססים של ATIאגב איך הכרטיס? אני מתכנן להחליף את שלי במיסגרת שידרוג המחשב ל-550 VIVO SAPPHIRE
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר כרטיס מצויין, עבר פלאש ל XT PE בלי שום בעיה.ניסיתי את ה MMC והוא לא היה מוכן לעלות לי בכלל.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אז עם איזו תוכנה אתה עובד, ואיך אתה מרוצה ממנה??תודהלגבי אם MMC עובד:מה שאני גיליתי בכרטיס שלי זה שהוא מוכן לעבוד עם ה-MMC אך ורק עם הדרייברים המקוריים שהגיעו עם הכרטיס(שמעתי את זה מעוד אנשים עם כרטיסי VIVO של ATI)
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר אני מרוצה ממנו כי הוא נתן ביצועים מצוינים (בשביל כרטיס ב AGP)לא הייתה לי אפשרות לקנות כרטיס מהדור החדש בגלל שהייתי צריך להחליף את כל המחשבבשביל PCI-E וזה יצא לי יקר מידי. ככה גם יצא לי להיפטר מכרטיס אחד במחשבואני אני יכול לשחק BF2 על הרזולוציה של ה LCD שלי ב High
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים התכוונתי לשאול:עם איזו תוכנה אתה עושה לכידת וידאו.ואם אתה מרוצה ממנהתודה
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר בשביל לראות טלויזיה אני משתמש ב FlyDS או WinDVRובשביל להקליט אני משתמש ב Virtualdubוכן כמו שאמרתי אני מרוצה מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.