פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4רשום באריזה של המעבד שלי Socket478והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר לא כי התושבת שונהאתה בטוח ב100%?כי לפי מה שהבנתי המעבד שלי יותר מהתושבת של הלוח אםtake a look:הלוח אם שלי
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים הלוח שהזמנת הוא לפנטיום 4 הישןהמעבד שיש לך יכנס לשם רק עם מתאםהלוח כבר הגיע? אם לא תבטל את ההזמנה או שתסביר לחנות את הבעיה ותבקש שיחליפו לך
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר הלוח עוד לא הגיע, אני אתקשר לחברה מחר, היום הם היו סגורים משום מה.במקרה והלוח אם כבר נשלח אליי הביתהמה זה מתאם? אתה יכול בבקשה להסביר לי עליו ב2 שורותואיפה אני יכול לקנות אותו?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים חבל לך לעשות דבר כזה......קודם כל אני לא חושב שיש אותו בארץדבר שני הוא של חברת powerleapתחפש בחדשות היה לפני איזה שבוע ביקורת עליו
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר הבנתי,יש לי עוד שאלה אם אפשר בבקשהאם אני מקבל מוצר מחנות מהאינטרנט, ואני מעוניין להחזיר את המוצר.אם לא פתחתי את האריזה אני יכול להחזיר את המוצר ולקבל את הכסף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.